3 najlepse zene sveta

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e nisam bila lenja
naravno osoba s fotki nema pretenziju na nesto iz naslova ove teme

Mislim da su holivudske zvezde nesto drugo i da, verujem da se operisu... nisam ja to izmislila, malo malo pa neki clanak u novinama kako pola glumaca (osim ako nisu izuzetno mladi) vec ima skoro nepokretna lica zbog raznih zatezanja... a imam i oci, pa kad naletim na neki stari film vidim sta vidim :) ali udaljili smo se od teme :) Mislim da treba da se pretvaramo da su sve one 100% prirodne i da ih po tome i biramo/hvalimo... Btw. lepa ti je ova zena, ladno moze da visi ovde sa ostalim lepoticama...

e nisam bila lenja
naravno osoba s fotki nema pretenziju na nesto iz naslova ove teme

ops...nisam video...pa ti si uz rame s ovim sweety klinkama...
1.gif

ma ljuuuuuuudiiiiiiiiiiiiiiii gde je tu prirodna od SVIH jih najlepša Bruk Šilds??? To je savršenstvo prirode... Pogledajte je samo u filmu plava Laguna- prelepo dete sa 15 god a pogledajte Andjelinu sa 15 godina- gabor neprevazidjeni... I sad mi se tu forsira posle 10 plasticnih operacija.... A ima ogromnu glavucu u odnosu na telo... Ja sam za prirodnu žensku lepotu... Monika Beluci mi je apsolutni prosek.... Alba, slatka devojka iz komsiluka.... Ali Bruk je neprevazidjena, pogledajte njene filmove iz mladosti i pogledajte fillmove novopecenih lepotica i videcete razliku.... Sofija Loren i Elizabet Tejlor, to je lepota prirodna.... A ne ove....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back