3 najlepse zene sveta

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
shannyn...

Prilozi

• sh.jpg
    sh.jpg
    2,6 KB · Pregleda: 133
Edie Sedwick
Bardova, naravno
Lauren Bacall
Beluccijeva
Shannyn Sossamon.
Eva Green
Sofia Loren
Natali Wood
Adriana Lima
A. Jolie

I jedna mala japanka sto igra u jednom Jarmushovom filmu, ali ne znam joj ime.

Ima ih jos, ali eto, tih sam se setila. Da obrazlozim, sve sem pretposlednje 2 imaju posebnu lepotu, harizmu, seksipil i jeziv sarm.
Andjelina, ma koliko puta bila ponovoljena, meni je ona '**** me'.
Adriana Lima mi je tipicna manekenkica lepog izgleda.
Eva Green - najtuznije oci na svetu.
Lauren Bacall - Divna.
Shanyn - Bez sminke je prelepa.
Bardova- ah...
Edie S.- Vorholova diva ***.
Sofia Loren' divna
Natali Wood preslatka

Meni se čini da je svaka devojka koja smatra Moniku Beluči prosečnom ustvari ljubomorna na nju..... mislim da je to.

U, je. Nisam ljubomorna na Moniku Beluci. Zena je svakako lepa (i sigurno je bila lepa i pre 22 plasticne operacije :lol: ) ali ne znam zasto bi ona morala da mi bude najlepsa zena na svetu. Imala sam komsinicu koja je bila lepsa od nje, i to u realu, u blokovima, u samoposluzi, ujutro, bez sminke i glamura. I jos uvek je lepsa od nje. Eto.

I ja mislim da je imala dosta plastichih.
Video sam neke slike kao mladja,bila je prosechno lepa...nishta posebno.
Jeste lepa zena ali ni meni nije neshto ne znam kako...ali sigurno lepsha od Andzeline i Albe..missim..fuj.

ona se operisala?
pa jos x22?
ko bi rekao...

Ja mislim da se one - to jest zene koje su vec lepe - operisu kako bi bile fotogenicnije. Ono sto u prirodi izgleda lepo mozda nije dobro za kameru, nije dovoljno simetricno ili sta vec...
A najbolja fora su grudi i nos: u filmovima od pre dvadeset godina po pravilu sve imaju manje grudi i veci nos. Pogldajte kako su izgledale na pocetku karijere neke od zena koje su popularne danas i videcete da je tako :lol:

U, je. Nisam ljubomorna na Moniku Beluci. Zena je svakako lepa (i sigurno je bila lepa i pre 22 plasticne operacije :lol: ) ali ne znam zasto bi ona morala da mi bude najlepsa zena na svetu. Imala sam komsinicu koja je bila lepsa od nje, i to u realu, u blokovima, u samoposluzi, ujutro, bez sminke i glamura. I jos uvek je lepsa od nje. Eto.

a kako se zove?

Jebt, zasto za svakog ko dobro izgleda mora da se kaze da je imao plasticnu operaciju?Ne kazem da neko nije, ali zaboga, ne mora da znaci.
A i realno...zaista.. kad neko stavi neku svoju sliku od ranije gde je recimo puniji, sa vise bubuljica, losijim licem, losijom kosom, losim stilom za oblacenje, neischupanim obrvama i posle toga...svakako da izgleda bolje...

Aj voz ironična, nađi ceo tekst :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back