3 najlepse zene sveta

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam da li bi mi verovali kada bih rekla da su za mene to moja komšinica Slavica, jedna žena koju sam videla jednom u prolazu u Herceg Novom i jedna devojka sa FON-a. Eto. Zašto to moraju da budu poznate osobe, a ne neke anonimne devojke - žene koje javnost nema priliku da vidi na TV-u, zar ne? :D

Ili da se ja manem ispravljanja krivih Drina, prepustim se masi i krotko nabrojim slavne ličnosti? :roll:

ERASER
nana_vukicevic:
Ne znam da li bi mi verovali kada bih rekla da su za mene to moja komšinica Slavica, jedna žena koju sam videla jednom u prolazu u Herceg Novom i jedna devojka sa FON-a. Eto. Zašto to moraju da budu poznate osobe, a ne neke anonimne devojke - žene koje javnost nema priliku da vidi na TV-u, zar ne? :D

Ili da se ja manem ispravljanja krivih Drina, prepustim se masi i krotko nabrojim slavne ličnosti? :roll:

Podrzavam tvoj kriterijum. Za mene je to jedna koleginica sa faxa.

Liv Tyler, Monica Belluci, Kate Beckinsale, Michelle Pfeiffer... i što sad da ostane na samo tri (OK, četiri)?
Ajd sad, ovih sam se prvih setio, a neću baš ni one za koje nemam pojma kako sada izgledaju (zbog godina)

Jedna od najboljih igračica i brejkdenserki na svetu- Sofia Boutella:
g20060829115643hm3.png
610980d371323fb9i3.jpg
418886572_small.jpg
naamloos.JPG

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back