3 najlepša muškarca sveta

golubic_p.jpg

hah..e ne mogu da verujem...nešo sam tražio i naletim...za ovim likom su otkidale, ne znam ša su otkidale, al su bile lude sve predratne frajle zapadne evrope, a bogami i dela azije...

Poslednja izmena:
Ima raznih muskaraca koji izgledaju vrlo privlacno, ali je sve to vrlo daleko i (prilicno) nedohvatljivo (mislim na javne licnosti koje nam se dopadnu).

Onaj koji mi je srcu drag taj epitet ne nosi jer su njegove karakteristike znacajnije od (iskljucivo) lepote, koja nije za zanemariti, ali nije dovoljna.

Јој, не знам...немам неки посебан тип.
Некако више реагујем на шарм....два мушкарца који ми се допадају, а потпуно су различити типови су: Пирс Броснан и Жарко Лаушевић....ето, тако нешто.

Јој, не знам...немам неки посебан тип.
Некако више реагујем на шарм....два мушкарца који ми се допадају, а потпуно су различити типови су: Пирс Броснан и Жарко Лаушевић....ето, тако нешто.

I meni se dopadaju obojica, mada se Pirs nekako zapustio, a Zarka odavno nisam videla.

Nema najlepseg na svetu..ima toliko lepih muskaraca na svetu....
Ali kad videh Son Konerija, on je kao vino..sto stariji sve bolji.
Dzoni Dep nije tipicno lep,ali ima nesto perverzno u sebi...Al Pacino nije uopste lep,ali meni je neverovatno privlacan...Son Pen takodje...

Back