kameron
Poznat
- Poruka
- 8.247
a meni bas lichi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hmmm... ja ljude ne smatram lepima,ako imaju samo fizicku lepotu, moraju da imaju ´´ono nesto´´a meni je mm najlepsi na svetu, pa nek je i celav
a ponekad malo i copa posle jedne teske nezgode, samo sto on to ume da prikrije, ali ja znam
![]()
hmmm... ja ljude ne smatram lepima,ako imaju samo fizicku lepotu, moraju da imaju ´´ono nesto´´ a meni je mm najlepsi na svetu, pa nek je i celav a ponekad malo i copa posle jedne teske nezgode, samo sto on to ume da prikrije, ali ja znam
Dobro Suzo, lepo sto si to podelila s nama, ali mislim da masis temu, neka me postavljac ispravi ako gresim, pod "3 najlepsa muskraca na svetu" podrazumeva se 3 OBJEKTIVNO najlepsa muskarca na svetu. Moze meni moj Mika da bude najlepsi, ali ako nosi piksle, ima 30 kila vise, i tjopa na jednu nogu on ni u kom slucaju OBJEKTIVNO ne bi mogao da udje u konkurenciju za najlepseg na svetu. Moze meni moj dragi da prica da sam "ja njemu najlepsa na svetu", no ja cu uvek biti svesna cinjenice da je Monika Beluci, budimo realni, mnoooooogo bolja riba od mene, da joj nisam ni za mali nokat. Na stranu to sto mi se ne svidja nota patetike koja provejava u izjavama tipa "moj muzic/zenica/detence su meni najlepsi na svetu". Ok, subjektivno to se podrazumeva, objektivno - nisu.
copanje je stvarno neprimetno![]()
u stvari, možda i bih, ako bi baš insistirali![]()
1-Bosko Jakovljevic
2-Branislav Lecic
3-Zeljko Samardzic
![]()
A subjektivno bih onoga Endija Garsiju pocepala ko svinja mas'an džak![]()
![]()