Spiritcraft
Ističe se
- Poruka
- 2.501
Bravo, nafurani metalci! Još malo pa ste jači od nafuranih repera!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Grunt:Ako mene pitate po meni je bolji 50 Cent i ako je 2PAC zapoceo sa repom.
+SpookyGirl+:koliko ce jos ovakvih tema biti![]()
![]()
![]()
naravno da su obojica moroni....
eto, moj brat sada slusa obojicu, a vec pocinje da se zanima za Maidene i Ganse.... tu sam ja da mu pokazem sta valja :-D :-D pod uticajem bolje muzike popusta uticaj lose (tj. hip-hopa)....
isti slucaj ovde... svaki dan pita nesto tipa: Imas nesto dobro od Floyda? Ili od Billy Idola?.... ionako nema puno ovih reperskih pesama... proci ce to njega...68Charger440:I moj mladji brat slusa obojicu, ali poslednjih par sedmica trazi moje heavy metal CD-ove. Kaze da mu se Iron Maiden i Ozzy pocinju svidjati.
Svaka cast, ti si pametan covekBesomar:mogu rec da slusam hip-hop od 13te znaci 10-tak godina ali naporedo slusam i ponesto od metala tipa ditrurbed,rammstein,korn,nightwish,apocalyptica,rob zombie,hatebreed i sl. ali mi nikad nije palo napamet da ostavim rap.a znam gomilu ljudi koji su se kleli u ganse,maiden,floyd a danas furaju pricu "ceca mi je kraljica bez majke".imam drugove koji slusaju dead metal ali vole cut i ponesto od rap-a.a prica da je to za djecu ne stoji svako se tu moze nac samo ako zna dje da trazi pa najveca imena rock i metal scene saradjuju sa reperima primjer Necro(hatebreed,slipknot,voivod,orgy,itd sve na 1 albumu)
naancy90:Mozete da pricate sta hocete i za metal i za hip hop i za sta god hocete, bunicu se manje vise za prozivke, ali za EMINEMA bih sve dala!!!Ni kreten 50 ni legenda 2pac nisu bolji od njega.....EMINEM RULES!!!!!!!!!!!!!!
Tacno tako, on je semplovo tu pesmu i iskoristio njen refren. Ali ja sam govorio o njegovom tekstu...+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:pa zar sing for the moment nije uzeto iz aerosmith-ove pesme dream on???
Naravno kako zaobici njih. Onda Snoop, ali dok je radio sa Dre-om. Dre - Chronic i 2001...Zool:a wu tang clan?
a nwa?
snoop je bio ok ali se mnogo iskomercijalizovao sadaMyStIC-:Naravno kako zaobici njih. Onda Snoop, ali dok je radio sa Dre-om.
ma, ja volim eminema u svakom smislu....sve volim i od njega i na njemu i volim ga u svakom smislu i mislim da je to preraslo u bolest!!!! :shock:MyStIC-:Pff... zavisi kako gledas na to. Ukratko, ako govorimo o tekstovima, odnosno o 2pac-u i Eminemu kao tekstopiscima, morao bih reci Eminem(naravno ne govorim o pesmama tipa Without me, F.A.C.K itd. vec o pravim pesmama gde je ozbiljan tipa Rock Bottom, Sing for the moment, The Way I am...)
E sad ako govorimo o flow-u tu nema razmisljanja - 2pac. I tu nema puno toga da se objasnjava, prosto je bolji.
Itd.
naancy90:Koliko god ga volela, nadam se da hoce! Zaista se plasim ponekad za sebe, kada cujem da neko kaze nesto lose o njemu, poloodim, histerisem, spremna sam da ubijem, od besa pocnem da placem, kada ga vidim na tv-u ili na nekoj slici ne znam za sebe....sve bih dala samo da ga vidim....zivot bih dala samo za taj tren!![]()
![]()
![]()