- Poruka
- 12.955
Sappy je moja sticenica....ima da je postujete8-)
kapis?8-)
da se zna
jeste da je antifa...ali svi imademo mane
kapis?8-)
da se zna

jeste da je antifa...ali svi imademo mane

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kao prvo ja nisam ateista, a svoje lično ubeđenje ili mišljenje o tuđem ću uvek reći kome god koga to zanima, ili o kome god da se radi (i ako i tebe zanima - pravoslavac pretpostavljam?- rado ću ti reći svoje mišljenje).
Kao drugo, nadmoćan stav je deo sprdnje koja i čini ovu temi.
iskreno..ti si prvi pokrenuo temu o Bogu...onda je doso ovaj pa te izvredjao...
Sappy je moja sticenica....ima da je postujete8-)
kapis?8-)
da se zna
jeste da je antifa...ali svi imademo mane![]()
ops:
Не интресује ме.
А овде је било и озбиљних постова, зато сам и написао то.
ako si mislio na mene...nisam se uvredila,iako verujem u Boga...svako svoje...e sad svako dozivljava na svoj nachin Boga...fanatichki ,miroljubivo....
Ok. Ali zasto onda ostali smeju iznosti svoje...
Da uzmemo za primer da nekom smeta ovo moje...
Zasto ne uzmemo onda za primer da i meni smeta njihovo...![]()
nije bilo potrebe da pominjesh Boga, niti da stalno provocirash i izazivash svadje na tu temu...ako ti ne verujesh tvoja stvar, poshtuj makar to da drugi veruju a ne da vredjash :/
mislim stvarno jadno :/

Ziv je isto, koliko je istina da postoji Bog...![]()
nije bilo potrebe da pominjesh Boga, niti da stalno provocirash i izazivash svadje na tu temu...ako ti ne verujesh tvoja stvar, poshtuj makar to da drugi veruju a ne da vredjash :/
mislim stvarno jadno :/
hahaha...kada sam znala da cjesh odma' to da kazhesh....ne nisi stavio nichiji nik...ali provocirash i chekash da neko odreaguje i onda prosipash neku svoju "mudrost"...ma oke...vazhi... i mislim da koshtunica nema nikakve veze sa time shto si ti napisao i ja odgovorilaJadno.
Znas sta je jos jadno... Kada se pojavi Kostunica i kaze kako Srbin nije pravi Srbin ako ne voli Gucu.
Jos su jadne te verske prozivke... Tipa, Nevernici, Burn in Hell...
Nego, ja da te pitam nesto, ako mi nadjes na ovoj temi moj komentar kako ja to vredjam nekog... to bi mi puno znacilo...
U ovom komentaru, ne stoji niciji nick... ili mozda se neko odavde istripovao da je Bog, pa misli da ja to njega vredjam...

hahaha...kada sam znala da cjesh odma' to da kazhesh....ne nisi stavio nichiji nik...ali provocirash i chekash da neko odreaguje i onda prosipash neku svoju "mudrost"...ma oke...vazhi... i mislim da koshtunica nema nikakve veze sa time shto si ti napisao i ja odgovorila![]()

hahaha...kada sam znala da cjesh odma' to da kazhesh....ne nisi stavio nichiji nik...ali provocirash i chekash da neko odreaguje i onda prosipash neku svoju "mudrost"...ma oke...vazhi... i mislim da koshtunica nema nikakve veze sa time shto si ti napisao i ja odgovorila![]()
oke...kako god
Toliko o tome da ja ne smem da kažem - ti ne želiš da čuješ. Bitno da si ti živ i zdrav i da imaš svoje ubeđenje i ne prihvatanje da postoji i drugačije 8-)
Miki 13991:Да извиниш, а шта тебе боли ***** да ли неко верује у Бога или Деда Мраза или шта већ?
Vecinu odavde sam pokupio sa interneta i preveo..