::2Pac:: LEGENDA Ziv ili Mrtav??

Iskreno mislim da je 2Pac:

• Mrtav

glasova: 6 75,0%
  • Ziv

glasova: 2 25,0%

• Ukupno glasova
    8
  • Anketa je zatvorena .
ne zelim da se svadjam...chemu paranoja ?meni je samo smesno da neko je u stanju da kupi film(znachi baci pare) koji kao sto sam rekla jedna od najeftinijih produkcija...sto je opet sramota ako se vec hteo prikazati jedan od najvecih istorijskih dogadjaja....i da se jos neko prima na taj film..eto.

ne zelim da se svadjam...chemu paranoja ?meni je samo smesno da neko je u stanju da kupi film(znachi baci pare) koji kao sto sam rekla jedna od najeftinijih produkcija...sto je opet sramota ako se vec hteo prikazati jedan od najvecih istorijskih dogadjaja....i da se jos neko prima na taj film..eto.

sto bash je kul
toliko je los da je dobar
makar ce te nasmijat

eeej, pa ne sme to tako naglo, to ko da kažeš detetu od 5 godina da Deda Mraz ne postoji :roll: vidiš da im je teško shvatiti i da ljudi umiru, sad bi ti i da im kažeš da nisu na oblaku sa harfom :roll:

А што такав надмоћан став? Да извиниш, а шта тебе боли ***** да ли неко верује у Бога или Деда Мраза или шта већ?

И интресантна ствар да већина атеиста то не смеју рећи муслиману, Јеврејину или шта већ... Да не би расправе, "већина", не ти.

С обзиром да нема избора, добро је и то. Ма, најважније је да имамо Мирка и Славка...

А што такав надмоћан став? Да извиниш, а шта тебе боли ***** да ли неко верује у Бога или Деда Мраза или шта већ?

И интресантна ствар да већина атеиста то не смеју рећи муслиману, Јеврејину или шта већ... Да не би расправе, "већина", не ти.

Kao prvo ja nisam ateista, a svoje lično ubeđenje ili mišljenje o tuđem ću uvek reći kome god koga to zanima, ili o kome god da se radi (i ako i tebe zanima - pravoslavac pretpostavljam?- rado ću ti reći svoje mišljenje).

Kao drugo, nadmoćan stav je deo sprdnje koja i čini ovu temi.

ne mos ih krivit
sto bi jos malo da pozive

Back