- Poruka
- 4.188
sigurno je skroz istrunuo
vise ni ne smrdi
ma kremirali ga
doso Ozzy sa svojim dzinovskim nozdrvama
i pokupio pepeo sa sve urnom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sigurno je skroz istrunuo
vise ni ne smrdi
DJM - NE SERI. Ti si obican kreten i mislim da sam ti to rekao 100 puta.
BTW, sta ste se uhvatili hitlera. On i da nije izvrsio samoubistvo, on bi vec dugo vremena bio mrtav, jer je rodjen krajem 19. veka.
Zaboravio sam da dodam da je ovo najgluplja konstatacija koju sam ikada cuo, a cuo sam ih mLogo.

slazem se sa ovim u vezi DJM-ahcdohchc..samo prica gluposti
A sta si to rekao da te ovako ebu sa svih strana?Mrzi me da trazim![]()
Rek'o im da Bog ne postoji.![]()
Ne,postoji Aljah![]()
Rek'o im da Bog ne postoji.![]()
ne zelim da se svadjam...chemu paranoja ?meni je samo smesno da neko je u stanju da kupi film(znachi baci pare) koji kao sto sam rekla jedna od najeftinijih produkcija...sto je opet sramota ako se vec hteo prikazati jedan od najvecih istorijskih dogadjaja....i da se jos neko prima na taj film..eto.
sto bash je kul
toliko je los da je dobar
makar ce te nasmijat

eeej, pa ne sme to tako naglo, to ko da kažeš detetu od 5 godina da Deda Mraz ne postojividiš da im je teško shvatiti i da ljudi umiru, sad bi ti i da im kažeš da nisu na oblaku sa harfom
![]()
moze i tako da se gleda![]()

ne zelim da se svadjam...chemu paranoja ?meni je samo smesno da neko je u stanju da kupi film(znachi baci pare) koji kao sto sam rekla jedna od najeftinijih produkcija...sto je opet sramota ako se vec hteo prikazati jedan od najvecih istorijskih dogadjaja....i da se jos neko prima na taj film..eto.
А што такав надмоћан став? Да извиниш, а шта тебе боли ***** да ли неко верује у Бога или Деда Мраза или шта већ?
И интресантна ствар да већина атеиста то не смеју рећи муслиману, Јеврејину или шта већ... Да не би расправе, "већина", не ти.
А што такав надмоћан став? Да извиниш, а шта тебе боли ***** да ли неко верује у Бога или Деда Мраза или шта већ?
И интресантна ствар да већина атеиста то не смеју рећи муслиману, Јеврејину или шта већ... Да не би расправе, "већина", не ти.
necu te vredjati svako svoje..al ne moras ni ti toliko iznositi svoje (ne)verovanje....