::2Pac:: LEGENDA Ziv ili Mrtav??

Iskreno mislim da je 2Pac:

• Mrtav

glasova: 6 75,0%
  • Ziv

glasova: 2 25,0%

• Ukupno glasova
    8
  • Anketa je zatvorena .
Kao prvo ja nisam ateista, a svoje lično ubeđenje ili mišljenje o tuđem ću uvek reći kome god koga to zanima, ili o kome god da se radi (i ako i tebe zanima - pravoslavac pretpostavljam?- rado ću ti reći svoje mišljenje).

Kao drugo, nadmoćan stav je deo sprdnje koja i čini ovu temi.

Не интресује ме.

А овде је било и озбиљних постова, зато сам и написао то.

iskreno..ti si prvi pokrenuo temu o Bogu...onda je doso ovaj pa te izvredjao...

Jesam. Ali... nije stvar samo na ovoj temi...
Uopsteno... Dodje neko i kaze... Ovo mora da je sam Bog komponovao... i sl...
Negde sam citao, na nekom forumu... Pitanje je bilo sta bi ste radili da nema Boga...
Neki su rekli da bi se cak i ubili...
Koliko je ovo normalno... ne znam...

+ Ja nikog nisam vredjao... A sada sto se neko uvredio mojim postom puca mi prsluk. :D

nije bilo potrebe da pominjesh Boga, niti da stalno provocirash i izazivash svadje na tu temu...ako ti ne verujesh tvoja stvar, poshtuj makar to da drugi veruju a ne da vredjash :/
mislim stvarno jadno :/

Jadno.
Znas sta je jos jadno... Kada se pojavi Kostunica i kaze kako Srbin nije pravi Srbin ako ne voli Gucu.
Jos su jadne te verske prozivke... Tipa, Nevernici, Burn in Hell... :lol:

Nego, ja da te pitam nesto, ako mi nadjes na ovoj temi moj komentar kako ja to vredjam nekog... to bi mi puno znacilo...

Ziv je isto, koliko je istina da postoji Bog... :D

U ovom komentaru, ne stoji niciji nick... ili mozda se neko odavde istripovao da je Bog, pa misli da ja to njega vredjam...

nije bilo potrebe da pominjesh Boga, niti da stalno provocirash i izazivash svadje na tu temu...ako ti ne verujesh tvoja stvar, poshtuj makar to da drugi veruju a ne da vredjash :/
mislim stvarno jadno :/

a sto ste navalili na covjeka
nikog nije uvrijedio(dobro,mozda mu se onaj gore malo ljuti)
cim je pomenuo boga svi nasrnuse ka maniti
religija je stvar sopstvenih uvjerenja i svakog treba da
boli **** sta drugi misle.

Jadno.
Znas sta je jos jadno... Kada se pojavi Kostunica i kaze kako Srbin nije pravi Srbin ako ne voli Gucu.
Jos su jadne te verske prozivke... Tipa, Nevernici, Burn in Hell... :lol:

Nego, ja da te pitam nesto, ako mi nadjes na ovoj temi moj komentar kako ja to vredjam nekog... to bi mi puno znacilo...

U ovom komentaru, ne stoji niciji nick... ili mozda se neko odavde istripovao da je Bog, pa misli da ja to njega vredjam...
hahaha...kada sam znala da cjesh odma' to da kazhesh....ne nisi stavio nichiji nik...ali provocirash i chekash da neko odreaguje i onda prosipash neku svoju "mudrost"...ma oke...vazhi... i mislim da koshtunica nema nikakve veze sa time shto si ti napisao i ja odgovorila :lol:

Toliko o tome da ja ne smem da kažem - ti ne želiš da čuješ. Bitno da si ti živ i zdrav i da imaš svoje ubeđenje i ne prihvatanje da postoji i drugačije 8-)

Дефинитивно се нисмо разумели :

Miki 13991:
Да извиниш, а шта тебе боли ***** да ли неко верује у Бога или Деда Мраза или шта већ?

Толико о томе.

Да си жива и здрава и ти.

Ziveli!

338px-Helles_im_Glas-Helles_(pale_beer).jpg

Back