29 radikala kažnjeno sa ukupno 132.000 dinara

Vidi, ništa lično, ali da meni na poslu neko sažvaće materiju, a da meni ne bude prioritet kvalitet izlaganja već potrošnja raspoloživog (tuđeg!) vremena, znaš kako bih letela?! K'o avion, tražili biste me u Buđanovcima ;)

Ako tamoneka poslanička grupa voli da sluša izlaganje gde je o amandmanu 1% i 99% kampanje, rešite to za ručkom ili se nađite u slobodno vreme. Ovo što se radi u skupštini je ono najgore spamovanje - čak ni ovaj pdf u svojim najsvetlijim trenucima nije imao 250 trolova na gomili, pa taman sve klonove da sabereš.

Све зависи како гледаш. По мени то стварно није одрађивање туђег посла него пре тимски рад. Код овог закона се једна екипа више ангажовала, код неког другог ће се други мало више потрудити - међу нама стварно нема никога ко је неспособан па да нема ниједну област у којој може да допринесе.
Излагања уопште нису била 1% везана за амандман а 99% за друге ствари већ смо протекле недеље строго причали по Пословнику - ко је гледао може да потврди. Истина је да су неки људи читали са папира што се мени лично не допада али огромна већина је ипак сасвим задовољавајуће одрадила посао. Да нисмо долазили и образлагали те амандмане Скупштина вероватно не би ни имала кворум за рад.

Back