Naravnooooo da su demonstracije bile namestene od strane Engleske obavestajne sluzbe.
Pa to je dokazano i knjizi Waltera Shellenberga "Memoari" o prisutnosi MI6 u Beogardu u to vreme.Inace on je bio shef Siecherdinsta odnosno neznam tacno koje uprave dal 3 ili 4 nije bitno.Uglavnom Englezi su po svaku cenu zajedno sa komunistima izazvali demonstracije 27 marta i svi znamo sta se posla toga dogodilo.
A imali smo veoma povoljan dogovor sa Nemackom koje je izdejstvovala Jugoslovenska strana na celu sa knezom Pavlom.To se moze naci u knjizi sa, e sad kako se zove da me j...te, uglavnom dobijamo Skadar,Solun i jos par stvari, u zamenu za prolaz,logistiku,neke pomocne jedinice tipa pozadinaca i snabdevanje Reicha hranom.Naravno tobi se posle kompezovalo sa jos nekim povoljnostima za Jugoslaviju.Ljudi to vam je knjiga u dva toma sa jedno 700, 800 strana u kojoj sve kopije sporazuma,prepiski,telegrama itd.I tu se spominje prisustvo MI6 u Beogradu tih godina.
Ispali smo smesni ........i pre toga su nam drugi namestali igru,a mi to nikad nismo spaoznali a sve to zarad ljudi na vlasti i onih koji bi se docepali vlast.
Tako je i danas.
Pa sta mislite zasto su Nemci dali prvi nezavisnost Hrvatskoj '91.Pa Hrvati su zestoko kod Staljingrada izginuli, ali su se i zestoko borili za Reich, a Nemci to nikad ne zaboravljaju.
Aj pozz svima........