27 3 1941

odlični tekstovi...
O da ...

Iz njih se stvarno prekrasno vidi kako je Adolf bio krajnje pošten i nadasve dobronamjeran kada je riječ o Jugoslaviji.
Takođe se vidi i da mu je bilo žao (ali stvarno žao) što je morao da napadne Jugoslaviju ... vidi se i da je bio jednostavno isprovociran podmuklim djelovanjem anglo-judejsko-masonsko-liberalno-komunističkih centara otuđene moći i njihovih srpskih anglo-judejsko-masonsko-liberalno-komunističkih marioneta.

Sve u svemu mislim da možda još nije kasno da se izvinemo Njemačkoj, jer ako postoji slučaj vojnog sukoba u toku WWII za koji nije ona kriva, onda je to sigurno njemački napad na Jugoslaviju.

Lautner-e ti kao istaknuti forumski predstavnik ljotićevsko-nedićevskih revizionističkih aplogeta mogao bi da se angažuješ u cilju pokretanja javne akcije koja bi rezultirala našim zvaničnim izvinjenjem u obliku skupštinske deklaracije.

Na taj način konačno bi bila ispravljena jedna velika istorijska nepravda nametnuta pogubnim djelovanjem antifašističko-komunističko-anglo-judejsko-masonsko-liberalne propagande.

Hitler je tako govorio i za svaku zemlju da joj pomaže i da je želi zaštititi.
Bio je neviđeni govornik i zato je tako zapalio mase, koje su mu vjerovale.

On je jednostavno htio da ovlada svijetom i da sve stavi pod svoj uticaj, najprije riječima "pomoći" da te izvede kao na pravi put a ako nećeš, onda udri.

A šta je on tražio tu kod nas i što nas nije pustio, da mi odlučujemo sa sobom kako mi hoćemo?

Vjerovatno nam je pomagao i onda kad pobi đake u Kragujevcu.

Ali da je uspio da prvi napravi atomsku bombu, onda bi osvojio cio svijet u kome bi pola zemaljske kugle bilo bez stanovnika.

Да ли ико схвата да је Хитлер желео 27.3.? Он је знао да је највећа и најјача нација у Југославији против њега и њему је само требао повод да је распарча. Како то да је у Априлском рату на Југославију послао само једну елитну дивизију-1. брдску и остало све трећепозивце, да не кажем купусаре? Зато што је знао да ће други народи да буду пета колона.
Зато је он и поставио Југославији услов да уђе у Пакт-ако мирно прихвати боље по њу, ако не онда ће имати легитиман повод да изазове словачки сценарио и да подели Југославију својим сателитима. Уосталом, он је Априлским ратом убио две муве-обезбедио је себи значајне изворе рудног блага, најзначајније саобраћајнице ка истоку и савезнике на Балкану, које никада не би придобио да је Југославија остала лојална, протерао Енглезе операцијом Марита и обезбедио себи мирно залеђе на Балкану где је могао без проблема у кратком року да довуче појачања у случају савезничког искрцавања. Да ли уствари ико може да верује да један преварант и олош који у исто време подржава легалну владу и сепаратистичке покрете може да буде искрен?

O da ...

Iz njih se stvarno prekrasno vidi kako je Adolf bio krajnje pošten i nadasve dobronamjeran kada je riječ o Jugoslaviji.
Takođe se vidi i da mu je bilo žao (ali stvarno žao) što je morao da napadne Jugoslaviju ... vidi se i da je bio jednostavno isprovociran podmuklim djelovanjem anglo-judejsko-masonsko-liberalno-komunističkih centara otuđene moći i njihovih srpskih anglo-judejsko-masonsko-liberalno-komunističkih marioneta.

Sve u svemu mislim da možda još nije kasno da se izvinemo Njemačkoj, jer ako postoji slučaj vojnog sukoba u toku WWII za koji nije ona kriva, onda je to sigurno njemački napad na Jugoslaviju.

Lautner-e ti kao istaknuti forumski predstavnik ljotićevsko-nedićevskih revizionističkih aplogeta mogao bi da se angažuješ u cilju pokretanja javne akcije koja bi rezultirala našim zvaničnim izvinjenjem u obliku skupštinske deklaracije.

Na taj način konačno bi bila ispravljena jedna velika istorijska nepravda nametnuta pogubnim djelovanjem antifašističko-komunističko-anglo-judejsko-masonsko-liberalne propagande.

Srbija se ne treba nikome izvinjavati,pogotovo ne današnjoj Nemačkoj.
A tvoj pokušaj duhovitosti je bolan,pegla mi se od tog neukusa za dobar humor.
A to je sve nesposobnost da se proviri malo i na drugu stranu,jer se pogled ne može odvojiti od hrabrih partizana,7 ofanziva,Tita i ostalog šljama.

Да ли ико схвата да је Хитлер желео 27.3.? Он је знао да је највећа и најјача нација у Југославији против њега и њему је само требао повод да је распарча. Како то да је у Априлском рату на Југославију послао само једну елитну дивизију-1. брдску и остало све трећепозивце, да не кажем купусаре? Зато што је знао да ће други народи да буду пета колона.
Зато је он и поставио Југославији услов да уђе у Пакт-ако мирно прихвати боље по њу, ако не онда ће имати легитиман повод да изазове словачки сценарио и да подели Југославију својим сателитима. Уосталом, он је Априлским ратом убио две муве-обезбедио је себи значајне изворе рудног блага, најзначајније саобраћајнице ка истоку и савезнике на Балкану, које никада не би придобио да је Југославија остала лојална, протерао Енглезе операцијом Марита и обезбедио себи мирно залеђе на Балкану где је могао без проблема у кратком року да довуче појачања у случају савезничког искрцавања. Да ли уствари ико може да верује да један преварант и олош који у исто време подржава легалну владу и сепаратистичке покрете може да буде искрен?

Zanimljivo,interesantno,ali sve je ,,šta bi bilo kad bi bilo,, a mi znamo šta je bilo i za to svakako nije kriv Hitler,niti Nemačka....

Treba razlikovati njegov govor u javnosti (parlamentu) i onaj u njegovom užem kabinetu.
Onaj govor izgleda sve o.k. i stvaran ali je pitanje, dali je tako mislio.

Pa normalno je, da nas nebi napao, da smo pristupili trojnom paktu. Čak bi nas pomagao i dao nam oružje kao i Paveliću.
Samo bi u tom slučaju Duče-a nagradio sa Dalmacijom i CG a Mađarsku sa Vojvodinom te Bugarsku sa Makedonijom i južnom Srbijom. Bosnu je itako dao Paveliću.
Srbiji bi ostao Beograd sa okolinom.
Znači, razbio bi nas i tako lakše vladao i iskorišćavao naše jeftine sirovine i hranu a prodavao bi nam skupe njemačke industrijske proizvode i oružje.
Ubjedljivo nema šta ali samo za Njemce.

On je Austrijanac i oni su izgubili I.sv.rat. Zato je Hitler prema Balkanu bio kao ranjena zvjer i čekao da se osveti.
A u propagandi je bio nenadmašan.

Tu je osnovno pitanje:
Šta je tražio u tuđoj zemlji, kad ga niko nije zvao.

Poslednja izmena:
Битно је било биолошки сачувати српски народ. Пуч је још једна у виду српска глупост и непромишљеност која нас јем коштала милиона живота.

Ноћас сам по други пут прочитао књигу "Истина о 27.марту".Шта да кажем:"Боље гроб него роб,боље рат него пакт.",то је била парола свих оних англофилских и совјетофилских олоша,који су и од рата и од гроба бежали у паници ка мору,да би се дочепали најближег аеродрома или евентуалног брода,који би их одвео у какав сигурнији крај,далеко од рата и бојишта,остављајући народ да буде и роб и гроб.Пошто су плаћеници потписали капитулацију трупа,послали војску у заробљеничке логоре,оставили су народ под усташком,мађарском,бугарском,талијанском и немачком окупацијом.У 27.марту здрав разум није учествовао.Пуч је плаћен са преко 100 000 фунти стерлинга,фаталну улогу одиграли су браћа Кнежевић,браћа Поповић,Душан Симовић,Мирковић и сл.А многи од њих су после рата добили пензије од Броза.Док је кнез Павле руководио нашом земљом,Немачка је била пријатељски настројена према Југославији,примера ради,Геринг је претио Хортију да ће да сравни Пешту са земљом ако Мађари буду покушали,да окупирају Бачку,Срем и Банат.Проблем је била Италија са својим територијалним претензијама на Балкану,Италија која је подржавала усташе.Талијани су били главни у организовању атентата на Краља Александра у Француској.Хитлер је 1939. потрошио преко 30 милиона марака на свечану параду поводом састанка са првим намесником Југославије.Хитлер је у дворцу у Кајзерхофу одржао невероватно пријатељску здравицу,да је и Кнегиња Олга била одушевљена,Хитлер је изразио поштовање према Српским ратницима,памтио је њихово јунаштво из 1.Светског рата.Такође позната је добра привредна сарадња Немачке и Југославије док је премијер био про-фашистички оријентисан доктор Милан Стојадиновић.Препоручио бих да прочитате мемоаре Хермана Нојбахера као и књигу "Истина о 27.марту.Драгиша Васић,предратни лидер завереничког,удружења "конспирација",био је на платном списку Енглеза са својим "Српским културним клубом".Васић је примао 5000 фунти стерлинга месечно од Британаца.

U "MEMOARIMA" generala Hajnca Guderijana (bio je prisutan u vreme posete kneza Pavla Berlinu) piše da je kneginja Olga prava lepotica. Zatim, spominje se vojna parada motorizovanih trupa i primedba da je pokazano toliko vojske da je na kraju parada bila više zamorna nego impresivna. Guderijan spominje i to da je knez odmah posle Nemačke učinio posetu Britaniji i zaključuje da Hitler nije postigao svoj cilj.
I zaista, propali su mu planovi, novac je potrošen uzalud: 30 miliona maraka samo za ukrašavanje Berlina. Rekao je za kneza Pavla da je "klizav kao jegulja: kad god čovek pomisli da će od njega izvući neki čvrst dogovor, on se sakrije iza svog parlamenta". Za kneginju Olgu je rekao: "Tipična hladna Engleskinja koju samo zanima visoko društvo!"
Nemci su od kneza, uzgred, tražili objašnjenje o smeni Stojadinovića. Knezu je postalo jasno da će rat početi ubrzo i to napadom na Poljsku. Knez je odbio da primi bilo kakav orden.

http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=16&status=jedna&datum=2010-04-10&feljton=5706&title_add=

U svom dnevniku kneginja je napisala da je vojna parada trajala više od tri sata. Negde na polovini parade, Olga je posumnjala da su neki tenkovi potpuno isti. Poslala je svog pratioca da baci pogled iza svečane tribine. Kada se pratilac vratio, obavestio ju je da tenkovi idu ukrug, kako bi izgledalo da ih ima više.

http://www.nin.co.rs/2003-04/03/28152.html

Špekulisalo se da je Hitler potajno bio zaljubljen u knjeginu Olgu, svakodnevno je dobijla bukete orhideja od njega, u jednoj poseti muzeju koju je Hitler oragnizova za knjeginju Olgu i sebe bez prisustva kneza Pavla pošto je dosta vremena proteklo predviđeno protokolom za obilazak postavke muzeja knjegina Olga primetivši da Hitler ne mari za vreme pitala ga je koliko ima sati na što je on odgovorio Srećni ljudi nemaju sat, što nije promaklo agentima Kraljevine Jugoslavije.

Poslednja izmena:
Ноћас сам по други пут прочитао књигу "Истина о 27.марту".Шта да кажем:"Боље гроб него роб,боље рат него пакт.",то је била парола свих оних англофилских и совјетофилских олоша,који су и од рата и од гроба бежали у паници ка мору,да би се дочепали најближег аеродрома или евентуалног брода,који би их одвео у какав сигурнији крај,далеко од рата и бојишта,остављајући народ да буде и роб и гроб.
[/B]

Од англофилних олоша, једино су много гори германофилни олоши, оличени у српским криптонацистима.

А што се Љотића тиче, замерам му што је у паници бежао ка мору како би отишао у неки сигурнији крај далеко од рата, и бојишта, остављајући народ да буде роб комунистима.

1.Од англофилних олоша, једино су много гори германофилни олоши, оличени у српским криптонацистима.

2.А што се Љотића тиче, замерам му што је у паници бежао ка мору како би отишао у неки сигурнији крај далеко од рата, и бојишта, остављајући народ да буде роб комунистима.

1.Недић је био франкофил,Љотић исто франкофил због образовања,а славенофил по убеђењу.Тако да бих волео да ми кажеш ко су германофили?

2.Нисам спомињао Љотића у овој теми.Што се тиче бекства,ево нечег занимљивог:

Одговор друга Љотића другу Титу :hahaha:

-одломак

Извор-"Наша борба",број 57.На положају,24.фебруар 1945.

У свом говору који је Јосип Брзо Тито одржао пред митингом жена Србије,који је одржан о Светом Сави,рекао је између осталог:"А ја питам вас,другарице,кад су толико волели српски народ што су побегли(Недић,Љотић :mrgreen: и други).Ја не бих побегао,ја бих остао овдје па бих се борио(бурно одобравање).Ја бих као добар син народа,зашта они себе представљају,позвао и рекао:"тјерајте уљезе",који су дошли у нашу земљу.Тако бих рекао народу.Али они то не могу рећи,они то нису могли рећи им онда кад су били овдје,јер су их чували немачки бајонети,јер су пред вама већ били омражени својим крвавим дјелима."

На овај део Титовог говора није ни мало тешко одговорити.

Броз је заборавио да није био у Србији од децембра 1941. до новембра 1944.године,скоро пуне три године-све од пада комунистичке ужичке републике па до напуштања Београда.Па,пак,ако за то време није био у Србији,он сад тврди да би остао и не би побегао као Милан,ја и други.Интересантно је да не само да он заборавља то,већ и читав митинг на те његове речи,у забораву пљеска бурно,заборављајући да тиме подвлачи и осуђује Брозово раније бекство из Србије.

1.Недић је био франкофил,Љотић исто франкофил због образовања,а славенофил по убеђењу.Тако да бих волео да ми кажеш ко су германофили?

2.Нисам спомињао Љотића у овој теми.

Нисам ни ја написао за Љотића да је био германофил.

Али знаш шта је интересантно? Ја кажем да су германофили и криптонацисти били олош.

А ти кажеш: Љотић није био германофил.

Знаш ону: "***** матора! -" Ко матор?!"

Нисам ни ја написао за Љотића да је био германофил.

Али знаш шта је интересантно? Ја кажем да су германофили и криптонацисти били олош.

А ти кажеш: Љотић није био германофил.
Ма није, само био предратни сарадник Абвера. :lol:

Ма није, само био предратни сарадник Абвера. :lol:

Скенирај неки чланак Димитрија Љотића ако имаш,презентуј нам,немој само тако напишеш једну пропагандну реченицу без доказа и збришеш са форума:).Учитељ Димитрија Љотића је био Шарл Морас,а филозофски узори Жорж Валоа и Блез Паскал.А што се тиче Недића,он је једном приликом рекао:

"Пре би био Стаљинов каплар,него Хитлеров генерал."

Скенирај неки чланак Димитрија Љотића ако имаш,презентуј нам,немој само тако напишеш једну пропагандну реченицу без доказа и збришеш са форума:).Учитељ Димитрија Љотића је био Шарл Морас,а филозофски узори Жорж Валоа и Блез Паскал.А што се тиче Недића,он је једном приликом рекао:

"Пре би био Стаљинов каплар,него Хитлеров генерал."
Књига "Десети по реду" Угљеша Поповић иначе бившег шефа Тајног војног сервиса Краљевине Југославије, за Милана Недића су сумњали да ради за Абвер (Одбрана-немачка војна обавештајна и контраобавештајна служба) али до поузданих доказа нису дошли.

Poslednja izmena:
Да ли је јасно и свима разумљиво ово што је приказано на слици испод... Или треба да вам објашњавам ако неко и даље не разуме.

23872738.jpg

Ima mnooooooooooooogo istine u ovome!

Back