21.12.2012

2012. dogodice se :

• Nista posebno.

• Vraca se Isus.

• Vanzemaljci!

• Globalna kataklizma.

• Treci Svetski Rat.

• Prelazak covecanstva na novi nivo svesti.

• Nemoguce je predvideti.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ubroja se ti bome. :lol:

Dodao bih još- nepismene.

Tesk, tesko... Vidim ja da je to Sunce tebe dobreno opizdilo... Suncanica je zajebana stvar...

Е мој Марко из Новог Сада...да не кажем Неопланте...
Разлика између будале и буудале је огромна.
Иста као између сељачине и сељака.
Ако ви урбани ликови то разумијете - ионако свима паметујете...
Нама што волЕмо природу оставите и Натприроду...
А ви лијепо у фенсерај...

Nema razlike, samo dodje do greske kada se budali tresu ruke pa pritisne u 2x ...
A ti ces da mi kazes sta da ti ostavim, leba ti.....

NASA zataškava kontakt sa vanzemaljcima
Cenimo Mičela kao velikog Amerikanca, međutim, ne delimo njegovo mišljenje o postojanju druge inteligencije u univerzumu, kaže portparol NASA
Thumb_13alien-rojters.jpg

Iako do sada nema materijalnih dokaza za teoriju da „nismo sami“, Edgar Mičel, astronaut sa Apola 14, tvrdi da su vanzemaljci realnost, i ne samo to, nego i da su mnogo puta posetili Zemlju, kao i da sve to zataškava američka vlada.
Šesti čovek koji je hodao po površini Meseca, doktor Mičel, u intervjuu koji je dao prošle nedelje britanskom Radiju Kerang, tvrdi da američka vlada već 60 godina skriva činjenicu da mala bića posećuju našu planetu. Mičel kaže da je NASA stupila u kontakt s vanzemaljcima već nekoliko puta, ali da su svaki put to uspeli da zataškaju.
Edgar Mičel (78), pilot i astronaut, koji je odbranio doktorat iz aeronautike na Masačusets tehnološkom institutu, 1971. godine, bio je u misiji Apolo 14, a po Mesecu je hodao čak devet sati i 17 minuta.
Prema njegovim rečima, vanzemaljci izgledaju kao mali čudni ljudi i zaista su slični predstavama koje ljudi imaju o njima - malih tela, velike glave i velikih očiju. Mičel tvrdi i da je njihova tehnologija neuporedivo sofisticiranija od ljudske i da su veoma dobronamerni, jer bi u suprotnom ljudi već nestali.
„Čini se da sam zaista imao privilegiju da budem deo svega toga, činjenica je da su nas zaista posetili vanzemaljci i da je to stvarno. Sve se dobro zataškava više od 60 godina, a mi koji znamo da je to istina možemo biti ponosni. Potpuno sam siguran da nismo sami“, rekao je Mičel, prenose engleski mediji. Ovo je prvi put da ovaj astronaut iznese u javnost tvrdnje o postojanju druge inteligencije u svemiru.
NASA je njegove tvrdnje negirala rekavši da nije istina da su se susretali sa NLO-ima niti da su to zataškavali, a portparol NASA je dodao da „cene Mičela kao velikog Amerikanca, međutim, ne dele njegovo mišljenje“.

Njujork, Beč – Ujedinjene nacije imenovale su juče novog šefa biroa za svemirska pitanja (UNOOSA) sa sedištem u Beču, izvestile su svetske agencije: Mazlan Otman, pedesetosmogodišnja malezijska astrofizičarka, biće, kao njeni brojni prethodnici, nadležna za koordinaciju aktivnosti zemalja članica u svemiru. Zvanično, podsticaće dogovore o mirnodopskoj eksploataciji. Na opšte iznenađenje, međutim, Otmanova je dobila još jednu funkciju i titulu. Proizvedena je u vanrednog i opunomoćenog ambasadora UN za svemir – naloženo joj je da prva stupi u kontakt sa vanzemaljcima ukoliko slete na zemlju.
Opis i zvanično obrazloženje funkcije svemirskog ambasadora UN zvuči kao prvoaprilska šala, ispričana u pogrešno vreme, potkraj septembra: „Otkrivanjem stotina novih planeta došli smo do zaključka da je verovatnoća postojanja vanzemaljskog života, možda i civilizacionih struktura, vrlo izvesna... UN moraju biti spremne da u datom trenutku koordinišu aktivnosti svojih članica i stupe u kontakt sa došljacima.“
O šali, ipak, nije reč. Vodeći stručnjaci, i oni koji po običaju relativišu mogućnost postojanja inteligentnih bića van zemljine sfere, ne osporavaju verovatnoću da postoje oblici života, negde u beskrajnom svemiru. Profesor Ričard Krauter iz Britanske svemirske agencije nedavno je ukazao na kolonije mikroba, otkrivene širom svemira: „...ako smo ustanovili da postoje mikrobi, ustanovićemo – sasvim je izvesno – da postoje i viši oblici života“.
Koji bi oblici života mogli da postoje u svemiru, sa kim ili čime bi žitelji ove planete mogli da se suoče u budućnosti, objasniće ambasadorka Otman u svom prvom javnom nastupu. Iduće nedelje će na naučnom skupu (britanskog) kraljevskog društva održati predavanje u kongresnom centru u Bakinghempširu. Detalji iz njenog izlaganja još nisu obelodanjeni. Očekuje se, međutim, da će nastupom Otmanove biti obeležen novi zvanični pristup UN pitanju postojanja vanzemaljaca.
Koja su naučna saznanja podstakla UN na ovakav istup u javnosti, nije poznato. Moglo bi se, međutim, pretpostaviti da postoje ozbiljni uzroci i povodi za ovakvo uzbunjivanje svetske javnosti.
Dok su se holivudski režiseri decenijama utrkivali da predstave što verodostojniji i uzbudljiviji naučnofantastični film o vanzemaljcima, iza kulisa ministarstava odbrana vodećih svetskih sila grozničavo se tragalo za oblicima vanzemaljskog života, stvarane su odbrambene strategije. Prvi političar koji je naložio osnivanje specijalnog odeljenja na nivou specijalne bezbednosne agencije bio je britanski premijer Vinston Čerčil. Sledili su Amerikanci, Rusi...
profesor-mazlan-otman1.jpg
Profesorka Mazlan Otman

Tek pre tri godine, uoči Božića po gregorijanskom kalendaru, japanski ministar odbrane Šikeru Išiba najavio je, u punoj ozbiljnosti, da namerava da oformi specijalnu odbrambenu diviziju koja bi se suočila sa vanzemaljcima ako slete na tle Japana... Nije bio jedini ministar vojske koji je upozorio na potencijalnu opasnost koja preti iz svemira: bivši kanadski ministar odbrane Pol Helijer zahtevao je od vlade u Otavi još šezdesetih godina da oformi antisvemirsku diviziju...
Najzad, i metamorfoza široj javnosti malo poznatog „svemirskog biroa“ svetske organizacije ukazuje na sve viši nivo saznanja ili pretpostavki o mogućnosti da vanzemaljci posete zemlju: osnovana 1958. godine kao agencija za koordinaciju svemirskih aktivnosti zemalja članica, UNOOSA je 1992. preimenovana u biro za svemirska pitanja, a ovih dana dobija i treću, zvaničnu funkciju: obavezu da se suoči sa došljacima i proceni da li je reč o posetiocima ili o osvajačima.

Џаба писати безобразном...
То се не превазилази...
Што се тиче овох из УН, и Јапанаца...
Није им лоша фора ово оснивање разних тијела...
Ипак су требали прво да покушају да среде ствари на Земљи.
А нисмо истражили ни 5 одсто океана - ванземљаци могу бити и негдје доље...

Disleksija se može prevazići uz puno vrednog rada.
Prostakluk samo kulturom.

Nepismenost, učenjem.
Kako mi je drago kada se prepoznate...

- - - - - - - - - -

Џаба писати безобразном...
То се не превазилази...
Што се тиче овох из УН, и Јапанаца...
Није им лоша фора ово оснивање разних тијела...
Ипак су требали прво да покушају да среде ствари на Земљи.
А нисмо истражили ни 5 одсто океана - ванземљаци могу бити и негдје доље...

Kada se Soko nadje pametan da bira strane mora puno da razmisli ciju stranu ce da izabere. Odnosno bird brain, ja sam samo adekvatno odgovorio na njegovo vredjanje...

Poslednja izmena:
Ево да ја теби кажем...
Прво, ово није кафана - могао си лична препуцвања и тамо...
И други су прије тебе...
Друго, оно за безобразлук се НИЈЕ односило на тебе.
Али, и теби треба која васпитна шамарчина...
Наравно, не сумњам да је и добијеш, па се из.рд.каваш овдје.
Ае сад пали на нови шамар у реали, па се јави опет да те чике мало науче памети.
Атеисто.

Ova tema,koliko vidim,skrenula i otisla u prepucavanje.. ..Ja cu pricati o temi..
Za Asteroid 2012 DA14 su rekli da ima precnik 50 m..(ispostavilo se da ima najmanje 150 m) i da ce proci pored zemlje bez posledica..to se nije desilo.. Pao je jedan meteorit u Rusiju,kasnije sutra
popadali meteoriti na Kubu,Japan i San Francisko.. E sad..kako odjednom jos tri komada meteorita sutradan..i ta brojka 14 u imenu..(2012 DA14)..mislim da je trebao da padne 14 februara (ili da prodje,kako god)..

Ево да ја теби кажем...
И други су прије тебе...
Ае сад пали на нови шамар у реали, па се јави опет да те чике мало науче памети.
Атеисто.
:klap:

Ova tema,koliko vidim,skrenula i otisla u prepucavanje.. ..Ja cu pricati o temi..
Za Asteroid 2012 DA14 su rekli da ima precnik 50 m..(ispostavilo se da ima najmanje 150 m) i da ce proci pored zemlje bez posledica..to se nije desilo.. Pao je jedan meteorit u Rusiju,kasnije sutra
popadali meteoriti na Kubu,Japan i San Francisko.. E sad..kako odjednom jos tri komada meteorita sutradan..i ta brojka 14 u imenu..(2012 DA14)..mislim da je trebao da padne 14 februara (ili da prodje,kako god)..

Asteroid je komad materije dosta nepravilnog oglika, ili čak promenjivog, ako je reč o grudvi prašine što nije retkost.
Stoga mu se prečnik može samo proceniti, ošacovati što bi rekli,a metode šacovanja su iste kako kod astrofizičara, tako i kod instalatera centralnog grejanja. Koliko ja znam, veličina asteroida se procenjuje na osnovu onoga što se da videti teleskopom, dakle procenom njegove veličine na slici, dakle u 2D. to znači ako je asteroid okrenut uzduž ka posmatraču procena njegove veličine ume dosta da varira, pa ti sad šacuj, nije ti džaba doktorska disertacija ili zovi majstor Peru ume on to možda bolje.
Takođe je verovatno da se u blizini asteroida nalaze manji komadi koje su gravitacione sile odvalilie od glavnog, prilikom njegovog prethodnog bliskog susreta sa Zemljom, Mesecom ili ko zna čim tome nalik. Ti komadi su sitni u odnosu da glavnog i ne mogu se uočiti. Ruski gost je veoma verovatno bio jedan od njih, mada sam negde video informaciju da se njegova putanja veoma razlikovala od putanje glavnog, što navodi na zaključak da oni nemaju veze jedan sa drugim, To bi opet bilo jako sumnjivo, jer da se desi da se dva objekta koji dolaze iz dva nezavisna pravca sretnu u blizini Zemlje koja dolazi iz trećeg pravca, je toliko malo verovatno, da je u odnosu na to, poseta vanzemaljaca UN nešto kao "Dobar dan, kako ste ?"
E, sad te brojke u imenu i slične zavereničke poslastice, uglavnom se daju razjasniti ako čovek malo progugla i informiše se.

Ево да ја теби кажем...
И други су прије тебе...
Атеисто.

Ti ces derane nekog da vaspitas i da govoris gde da pisem, lebati smesan si...
Hajde pali religizni fanatice...

U obe onda..................:rotf:

Drago mi je sto si se prepoznao...

Poslednja izmena:
Ало дечко...
Прво, препуцавања у кафану...
Овдје о ејлијенима и астериодима.
Друго, ако сам рекао да си атеиста, не значи да сам ја фанатик...
Уосталом, ти си сам показао шта си - па шта, твој избор...
Али имаш Религију за то - а лична препуцавања у кафани...
Радо ће ти покажем и ја и још неки препуцијум - то је препуцавање на латинском...

Ovaj Podforum postaje steciste gluposti i idiotizma..

+1

i sprdnje ako smem dodati...

neko napise sta misli a onda troje dezurnih lelemuda krene sa svojim prcanjima..
onda je moram od 10 govnjivoh da proberem i eventualno procitam jednu smislenu poruku...sto me mrzi da radim.
napomena: ne smatram govnjivom svaku poruku koje se ne slaze sa mojim misljenjem.

mozda tek eventualno svaku drugu...:hahaha:

Постоји интересантна теорија која је у вези чувене 2012. године.

https://megaphone.upworthy.com/p/conspiracy-theory-world-ended-in-2012

Знамо каква је била хистерија у вези тога, и олакшање, или пак код неких "разочарење", што се ништа није десило и што су Маје ето омануле. Прошао је тај датум, ништа се није десило, идемо даље.

Међутим, на интернету се може наћи теорија да се те 2012. нешто заправо десило, да су Маје погодиле. Да је у тренутку откривања Хигсовог бозона цео тадашњи универзум нестао, а да то нисмо ни приметили, јер нам је колективна свест премештена у "паралелни универзум".
То потврђују многа дешавања у свету која су пре 2012. године била незамислива, а која нам се дешавају. Затим бројни Мендела ефекти, убрзање времена итд.

У линку је занимљив текст за читање и барем запитаност ако ништа друго.

Back