21.12.2012

2012. dogodice se :

• Nista posebno.

• Vraca se Isus.

• Vanzemaljci!

• Globalna kataklizma.

• Treci Svetski Rat.

• Prelazak covecanstva na novi nivo svesti.

• Nemoguce je predvideti.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Prošlo je 12:11. Dočekao sam gledajući u vrijeme na teletekstu (odbrojavajući) i slušajući Šabana Šaulića. 222 strane na *********-u! Nema raspravnika na kojoj nema teme! Od 2003. naveliko se govorilo o prohujalom trenutku, a ama baš ništa se nije dogodilo. Nisam ni svjestan koliko se ništa nije dogodilo. Ako sad nije bio kraj svijeta, ne će nikada. Za ovaj dan je najpredviđaniji. Učvršćen je moj ateizam. Smatram istinom samo ono što priznaje/dokazuje službena znanost. Ako je tinjalo i malo praznovjerja/religioznosti/pseudoznanosti u meni, sada je to nestalo. Sad sam skroz miran, ispunjen što sam bio u pravu da ne treba vjerovati ni u što što ne priznaje službena znanost. Siguran sam da za mog života ne će biti kraja svijeta. Više nikada ne ću iščekivati nikakve nadnevke. Živio ateizam! Živjela znanost! Živio razum!

Koliko je tebi dobro batice...

Inace, oni koji se toliko tripuju i zagovaraju da je "smak sveta" samo izmisljotina su zapravo jednako prsli i veruju koliko i oni drugi u smak sveta.

Ja sam samo pre par meseci rekao da cu napraviti temu da se sprdam sa svima sto su poverovali,to sam uradio posto sam slucajno kliknuo na neku od 100 tema po pitanju 21.12.
A na vecini bio upravo ti i raspravljao se z:poz:

Prošlo je 12:11. Dočekao sam gledajući u vrijeme na teletekstu (odbrojavajući) i slušajući Šabana Šaulića. 222 strane na *********-u! Nema raspravnika na kojoj nema teme! Od 2003. naveliko se govorilo o prohujalom trenutku, a ama baš ništa se nije dogodilo. Nisam ni svjestan koliko se ništa nije dogodilo. Ako sad nije bio kraj svijeta, ne će nikada. Za ovaj dan je najpredviđaniji. Učvršćen je moj ateizam. Smatram istinom samo ono što priznaje/dokazuje službena znanost. Ako je tinjalo i malo praznovjerja/religioznosti/pseudoznanosti u meni, sada je to nestalo. Sad sam skroz miran, ispunjen što sam bio u pravu da ne treba vjerovati ni u što što ne priznaje službena znanost. Siguran sam da za mog života ne će biti kraja svijeta. Više nikada ne ću iščekivati nikakve nadnevke. Živio ateizam! Živjela znanost! Živio razum!
kako se nije ništa dogodilo, pa zar ne vidiš da si prso? :zelenko2:

Ne verujem u ovakvo predvidjanje smaka sveta ... Kakav god da si prorok, ne mozes znati tacan datum i vreme tzv. smaka sveta.
Ja licno smatram da smak sveta jeste u stvari istrebljenje raznih zivotinjskih vrsta, ostecenje ozonskog omotaca i ostale nepogode koje mi ljudi sami prouzrokujemo.

Smak svijeta večeras u 21:00. Više o tome u našem trećem dnevniku u 22:00.

Budi se Čak Noris u subotu 22.12. i kaže 'Zdravo nikome'.

PSY je kriv za sve - zaksanio je sa svojom milijardom.

Poslednja izmena:
Ne verujem u ovakvo predvidjanje smaka sveta ... Kakav god da si prorok, ne mozes znati tacan datum i vreme tzv. smaka sveta.
Ja licno smatram da smak sveta jeste u stvari istrebljenje raznih zivotinjskih vrsta, ostecenje ozonskog omotaca i ostale nepogode koje mi ljudi sami prouzrokujemo.

prorok ne moze znati , ali naucnik moze ;)
I zna se tacno smrt nase zvezde i vreme kada ce zivot na nasoj planeti postati nemoguc ...

Nije se dogodio nuklearni holokaust...

21_12_10.jpg

Back