seksi80
Primećen član
- Poruka
- 761
Ne ja časti mi. Ja kažem da se ne klanjam tome što ti govoriš, ti kažeš da se klanjam - pa kako ko pravo govorio u moje ime (a šta ti imaš koji .i. da govoriš bilo šta u moje i bilo čije ime?) - tako mu bog dao pameti i zdravlja, i njemu i njegovoj deci. A naročito deci. I svim potomcima. Pošteno? Jadan taj tvoj bog koji traži krv. Svi oni volovi, ovnovi i golubovi koje je najveći satanista u istoriji, Mojsije, poklao na oltarima, i sve to lepo opisao u Trećoj knjizi Mojsijevoj, od I do XI poglavlja, žrtvovani su satani. Pišam na sotonino seme, na satanizam, na krv, kao i na sve sataniste koji veruju u krv i spasenje preko bilo čije krvi. Ne zanima me šta si ti, ali ja nisam ono što ti pišeš da jesam. Ja kažem da nisam što ti kažeš da jesam, ti kažeš da jesam - pa kako ko pravo govorio u moje ime (a šta ti imaš koji .i. da govoriš bilo šta u moje i bilo čije ime?) - tako mu bog dao pameti i zdravlja, i njemu i njegovoj deci. A naročito deci. I svim potomcima. Pošteno? Promašio si temu. Ove gluposti koje si naškrabao nemaju veze sa vezom. I sve skupa zaslužuju jedan mali prdac.![]()
Za sve ovo sto si napisao postoji odgovor: Lucifer, tj. satana ili ti Ball, knez ovoga sveta je MAJSTOR LAZI I PREVARE! Ako ja gresim, GREH NA MOJU DUSU. Nije moje da sudim, i to si u pravu, samo nemoj postati zrtva te prevare.