Grof Vronski
Legenda
- Poruka
- 60.495
Treba ih odrati od kinte![]()
I takvim budalama mi žudimo da se priključimo !?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba ih odrati od kinte![]()
Zato ih i ne treba oderati nego muzti , onako sa osjecajem da dodju nagodinu opet .A sledece i svake naredne godine dolazice da evociraju uspomene na najbolji provod...postace tradicionalno okupljanje
mi ćemo i kožu s leđa da im ogulimo (znajući nas)...Zato ih i ne treba oderati nego muzti , onako sa osjecajem da dodju nagodinu opet .
Znajuci nas , i tu cemo sansu da upropastimo .
omasio si datum.nije 12. nego 21.
Eh, da sam znao... da tamo otvorim štand (iz gepeka) i prodajem "Survival kit"; kinesku pederušu sa baterijskom lampom, kutijom šibica, konzervom mesnog nareska i jednim bensedinom, šatro "finalna odluka; tableta za uspavljivanje"
Sve za 100 evra po torbici, zapakovanu u celofan sa natpisom "otvoriti u slučaju kataklizme". Za porodice popust.
Ko ih ebe, odrati sve redom, bez griže savesti. Ko je spreman da kešira Rtanj da preživi, spreman je i da plati torbicu. Posle preživljavanja, pare nemaju upotrebnu vrednost... a narezak i bensedin dobro dođu u postapokaliptičnom svetu![]()
И тај 21.12.2012 је одложен!
Код нас је све на одложно.
Зато су и Србију (Ртањ) одабрали као оазу преживљавања.
Kazem ja treba ih odrati od kinteEh, da sam znao... da tamo otvorim štand (iz gepeka) i prodajem "Survival kit"; kinesku pederušu sa baterijskom lampom, kutijom šibica, konzervom mesnog nareska i jednim bensedinom, šatro "finalna odluka; tableta za uspavljivanje"
Sve za 100 evra po torbici, zapakovanu u celofan sa natpisom "otvoriti u slučaju kataklizme". Za porodice popust.
Ko ih ebe, odrati sve redom, bez griže savesti. Ko je spreman da kešira Rtanj da preživi, spreman je i da plati torbicu. Posle preživljavanja, pare nemaju upotrebnu vrednost... a narezak i bensedin dobro dođu u postapokaliptičnom svetu![]()
Ја имам доста ракије на продају, па одох за Ртањ да је продајем страним будалама. Поставићу натпис "Ако пијете моју ракију нећете осетити крај света. Загарантовано." И лупићу цену 1200 дин по литру шљиве. Шта је то за странце?
Prodje i taj 12.12.12
Jos malo vremena je ostalo ljudi.
Okupajte se na vreme, usisajte, operite frizidere, isecite nokte, obrijte se, izbacite smece!![]()