21.12.2012

2012. dogodice se :

• Nista posebno.

• Vraca se Isus.

• Vanzemaljci!

• Globalna kataklizma.

• Treci Svetski Rat.

• Prelazak covecanstva na novi nivo svesti.

• Nemoguce je predvideti.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
E koje je vase misljenje o Igoru Kostelcu? :think:
Danas sam ga nesto citao,kaze da je hologram oko zemlje...i da je Nibiru i dalje tu..za mene je to sam jos jedna neutvrdjena informacija,al ipak informacija za razmisljanje ..koje je vase misljenje? Pretpostavljam da neki od vas su vise upuceni,neki manje u celu tu pricu..

Jadne bolesne i neuke budale, kako se približava 21.12.2012. godine polako pomeraju “smak sveta” na neki drugi datum. Sad je u igri 14.02.2013. godine, ali isto tako i 13.03.2013. godine, kao i 26.06.2026. godine. Ha ha ha. Idemo, samozvani gurui, i ostali kurtoni, pređite na novi datum. A kad vas neko pita za objašnjenje - onda zveknite ovaj snimak sa YouTube kao “dokaz”:

Koja smejurija. Propala im je evakuacija na Rtanj u oktobru 2011. godine, kao i to da će se Nibiru videti tokom cele ove godine kao drugo Sunce, pa sad odoše u neku drugu godinu... prvo samo pola godine unapred, a zatim i 14 godina unapred. Ha ha ha ha ha ha ha. A najsmešnije je to što prvo govore kako će se Nibiru videti na nebu kao drugo Sunce, i biti svetlije od Sunca, a zatim pričaju kako je Nibiru zapravo tamna i mračna planeta, i kako se ne vidi ni kroz teleskope. Kako jadni samozvani gurui skaču sami sebi u stomak, pa to je čudo jedno. Ja s vremena na vreme gledam nebo kroz mali teleskop i nisam video nikakav Nibiru, čak ni kao tamnu materiju, a naročito ne dva Sunca tokom cele ove godine, koja je uzgred na samom kraju. Uh, kako ću im se samo rugati 21.12.2012. i svih ostalih “najavljenih” datuma za “smak sveta”... Ha ha ha...

Istina je je6eno dosadna i nezanimljiva... ha ha ha... Zato uživam u slušanju raznih teorija, koje se obično završavaju prodajom nekih “natprirodnih instrumenata”, ili knjiga/priručnika, na website-u nekog maštovitog, halapljivog, pakosnog i materijalističkog propagatora te ideje... sledbenika Mamona... dno dna...

Eee Nibiru,Nibiru..tolika planeta/kometa i nema nista sad... GDE JE TAJ STO PUSTIO TU BUVU O NJOJ UOPSTE? i sta je dobio taj sto je pustio tu pricu,dal zaradio pare?e to je smesno :eek:
Ma ko hoce da umre,nego postoje te price razne na Netu da neznas u sta da verujes...a da ih zaobidjes pa bude posle stvarno nesto,ispadas da si bio tvrdoglav ko konj jer nisi slusao..ovako naslusas se svega pa CEKAS...polako.. ;)

Celu tu priču oko Nibirua je pokrenula Nancy Lieder, koja tvrdi da su može da komunicira sa vanzemaljcima i da su nju odabrali da upozori celo čovečanstvo :D
E da, prvo je Nibiru trebao da nas zbriše 2003.će, ali se tog datuma odrekla, haha

Ljudi, nemoj da se smaramo više oko toga. Maye su 21.12.2012. označile kao kraj jednog ciklusa, nakon kojega počinje novi ciklus. Kao što mi imali 31.12.2011. i osvanuo je 01.01.2012. Tako će i nakon "sudnjeg" dana osvanuti 22.12.2012. dan kao i svaki drugi...

Koga zanimaju predskazanja koja se NISU desila treba samo da pregleda sve teme ovog foruma. Meni ne pada na pamet da ih listam. A obistinila se nije NI JEDNO jedino, jer da jeste mi sada ne bismo ovo piskarali.

A moderaciju sam napustio zbog budala s kojima se bilo teško nositi. Onaj ko se sam prepozna - prepoznao se.

Što se tiče Maja, oni samo nisu imali veći kamen da zapišu duži kalendar :lol: :)

Ko što sam i očekivao.
Samo vređanje i izbegavanje odgovora.

To je zato što ga ustvari i nema.

Niko od forumaša nigde i nikad nije tvrdio ništa o smakovima sveta, kao što i danas ne tvrdi.
Razgovarali smo o tvrdnjama nekih drugih izvora, a sami forumaši nikad nisu izlazili ni sa kakvim proročanstvima.

Što se tiče moderisanja, dobro je što si otišao jer si bio loš i pristrasan moderator.

Ne samo 'ad hominem', sada je i zamjena teza. Da podsjetim - ja sam pitao zašto niko nije pokušao da objasni zašto se nešto nije desilo. A ti kao odgovor tvrdiš da ja izbjegavam odgovore. Klasična zamjena teza.

Niko ovde nije tvrdio da će se desiti smak sveta.

Ne mogu da ti na tvrdnju koja je laž odgovorim drugačije nego da ti kažem da lažeš .

Nego jel si ti to mene nazvao budalom?

Pojedini izvori tvrde da je Vatikan izgradio specijalni infracrveni teleskop koji je namenjen za posmatranje planete Nibiru. Izgrađen je u mestu Mount Graham u Arizoni. Da bi je uopšte mogli videti, morate imati infracrveno sočivo s kojim je jedino vidljiva. To sočivo je veoma skupo i nemaju ga amaterski posmatrači neba i vlasnici kućnih teleskopa.

To je najveći svetski optički teleskop koji će pomoći astronomima da vide najudaljenije objekte u našem svemiru. Veliki binokularni teleskop s infracrvenom kamerom instaliran je na Mount Graham opservatoriji u jugoistočnoj Arizoni.

Nova tehnologija teleskopa se zove L.U.C.I.F.E.R. i pomoći će astronomima da posmatraju Mlečni put i daleke galaksije. Biće u mogućnosti da uoče jedva vidljive, udaljene objekte u prostoru.

Teleskop se sastoji od dva velika teleskopska ogledala prečnika 8,23 metra. Astronomi se nadaju da će moći gledati formiranje zvezda u regijama koje su obično skrivene oblacima prašine.

Na svetim misama sveštenici redovno opominju vernike da ne bi trebali zadirati u astrologiju, jer je to „opasno“ područje za njih, iako to nigde ne piše u Bibliji. Zašto onda Vatikan u saradnji s NASA-om gradi ovako veliki teleskop i ima veliki interes za proučavanje astrologije, pitamo se. A još i sam naziv teleskopa LUCIFER svima će ostati nepoznanica…

Pojedini izvori tvrde da je Vatikan izgradio specijalni infracrveni teleskop koji je namenjen za posmatranje planete Nibiru. Izgrađen je u mestu Mount Graham u Arizoni. Da bi je uopšte mogli videti, morate imati infracrveno sočivo s kojim je jedino vidljiva. To sočivo je veoma skupo i nemaju ga amaterski posmatrači neba i vlasnici kućnih teleskopa.

To je najveći svetski optički teleskop koji će pomoći astronomima da vide najudaljenije objekte u našem svemiru. Veliki binokularni teleskop s infracrvenom kamerom instaliran je na Mount Graham opservatoriji u jugoistočnoj Arizoni.

Nova tehnologija teleskopa se zove L.U.C.I.F.E.R. i pomoći će astronomima da posmatraju Mlečni put i daleke galaksije. Biće u mogućnosti da uoče jedva vidljive, udaljene objekte u prostoru.

Teleskop se sastoji od dva velika teleskopska ogledala prečnika 8,23 metra. Astronomi se nadaju da će moći gledati formiranje zvezda u regijama koje su obično skrivene oblacima prašine.

Na svetim misama sveštenici redovno opominju vernike da ne bi trebali zadirati u astrologiju, jer je to „opasno“ područje za njih, iako to nigde ne piše u Bibliji. Zašto onda Vatikan u saradnji s NASA-om gradi ovako veliki teleskop i ima veliki interes za proučavanje astrologije, pitamo se. A još i sam naziv teleskopa LUCIFER svima će ostati nepoznanica…

Taj Niburu dete moje ako ce da nas rokne u roku od nekim mesec ipo mora da bude vidljiv i ako ima -10 dioptriju a na jednom oku imas kataraktu... Planeta velicine Jupitra da ne bude vildjiva, idi begaj...

Poznati bloger najavio je da se krajem decembra sprema „šokantno otkriće“, ali da ishod celokupne situacije ne zavisi od „običnih ljudi“, već od vojske i političara. Bloger tvrdi da je reč o rezultatima iscrpnog istraživanja, koji otkrivaju da na Zemlji postoji – nova vrsta!

Poznati bloger Lon Strikler odlučio je da postane još poznatiji, pa je na svom blogu objavio da se za kraj 2012. ipak nešto sprema.

Ovaj istraživač paranormalnog dosad je skupio opširnu građu i zaključio da nas krajem decembra očekuje nešto što se većini neće svideti.

Bloger zasada želi da bude diskretan i ne podiže nepotrebnu paniku, ali tvrdi da razloga za brigu i te kako imamo. Međutim, odlučio se da ćuti jer ishod celokupne situacije ne zavisi od „običnih ljudi“, već od vojske i političara.

Da bi dodatno „začinio“ ovu priču, Strikler tvrdi da je reč o rezultatima iscrpnog istraživanja, koji otkrivaju da na Zemlji postoji – nova vrsta!

Ta je „nova vrsta“ izgledom gotovo identična ljudima, ali je vanzemaljskog porekla. Kakve će to posledice imati još nije poznato, ali Strikler dodaje da se ne radi o mračnim predviđanjima i preuveličavanju već čistim dokazima na koje godinama upozorava.

Poznati bloger najavio je da se krajem decembra sprema „šokantno otkriće“, ali da ishod celokupne situacije ne zavisi od „običnih ljudi“, već od vojske i političara. Bloger tvrdi da je reč o rezultatima iscrpnog istraživanja, koji otkrivaju da na Zemlji postoji – nova vrsta!

Poznati bloger Lon Strikler odlučio je da postane još poznatiji, pa je na svom blogu objavio da se za kraj 2012. ipak nešto sprema.

Ovaj istraživač paranormalnog dosad je skupio opširnu građu i zaključio da nas krajem decembra očekuje nešto što se većini neće svideti.

Bloger zasada želi da bude diskretan i ne podiže nepotrebnu paniku, ali tvrdi da razloga za brigu i te kako imamo. Međutim, odlučio se da ćuti jer ishod celokupne situacije ne zavisi od „običnih ljudi“, već od vojske i političara.

Da bi dodatno „začinio“ ovu priču, Strikler tvrdi da je reč o rezultatima iscrpnog istraživanja, koji otkrivaju da na Zemlji postoji – nova vrsta!

Ta je „nova vrsta“ izgledom gotovo identična ljudima, ali je vanzemaljskog porekla. Kakve će to posledice imati još nije poznato, ali Strikler dodaje da se ne radi o mračnim predviđanjima i preuveličavanju već čistim dokazima na koje godinama upozorava.

Ajd i to čudo da vidimo

Niko ovde nije tvrdio da će se desiti smak sveta.

Ne mogu da ti na tvrdnju koja je laž odgovorim drugačije nego da ti kažem da lažeš .

Nego jel si ti to mene nazvao budalom?

Opa, sada bi da vrijeđaš! Samo na početnoj strani ovog podforuma ima 4-5 tema o smaku svijeta, a na cijelom podforumu vjerovatno više od 100. Pa ti sad reci ko laže, a kome noge smrde.

A budale će se same prepoznati, kako sam i rekao.

Na svetim misama sveštenici redovno opominju vernike da ne bi trebali zadirati u astrologiju, jer je to „opasno“ područje za njih, iako to nigde ne piše u Bibliji. Zašto onda Vatikan u saradnji s NASA-om gradi ovako veliki teleskop i ima veliki interes za proučavanje astrologije, pitamo se.

Teleskop se koristi za potrebe astronomije, a ne astrologije. :D

Master Yoda i Buu..zaista...bezveze se tu prepirete..gledao sam prosle neke teme i vidim da se znate od ranije i da ste uhvatili jedan drugog na zub zbog razlicitog stava...nemojte to..prosto svako ima svoje misljenje i to je to..ovde smo da bi videli tudja misljenja i neke novosti koje neko saznao ili ima... A zasto se nibiru nije srusio do sad ili se ne vidi,ko ga sisa..teorija o tome milion moze da ispadne..
Nego evo "raton" ima neku novost sta ce biti,procitao na nekom Blogu....Nova vrsta na zemlji koja je ista kao mi..

Opa, sada bi da vrijeđaš! Samo na početnoj strani ovog podforuma ima 4-5 tema o smaku svijeta, a na cijelom podforumu vjerovatno više od 100. Pa ti sad reci ko laže, a kome noge smrde.

A budale će se same prepoznati, kako sam i rekao.

Ako te vređa što te nazivaju lažovom, prestani da lažeš i rešena stvar.........:lol:

Ni na jednoj od tema niko od korisnika nije iznosio tvrdnju da će biti smaka sveta kao što to ti tvrdiš.

Jednostavno, razgovaramo na osnovu vesti iz raznih časopisa ili internet sajtova.

Istine radi, bilo je nekad nekih korisnika koji su tvrdili da su u kontaktu sa vanzemalcima i slično, ali jasno je da su oni samo uživali u zezanciji na račun dežurnih dušebrižnika za forumsko stanje razuma.

I sam se ponekad zezam na račun takvih.

Back