21.12.2012

2012. dogodice se :

• Nista posebno.

• Vraca se Isus.

• Vanzemaljci!

• Globalna kataklizma.

• Treci Svetski Rat.

• Prelazak covecanstva na novi nivo svesti.

• Nemoguce je predvideti.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Da se neko nije grudvao,ili sneskici otpali sisici z:D.

Salim se.Kako loptasto moze biti munja? Postoji li neka fotografija ?

pa ko moze da slika,kako munjevito mora da se reaguje da bi se slikala munja:)

nego bre,da vas ja pitam,sve djuture,onako covecanski da vas pitam
neki kaze,da je ovaj decembar 2012 kraj sveta i smak (sa sve rm tockom) ili pak postizanje viseg stanja svesti i zacetka age of aquarius i kose

sad,kako moze da bude smak sveta i kataklizma komunizma,epopeja populit, i zlo i naopako 666 999 ako se stanje svesti penje na visu razinu,te pocinje da vlada period kad se svi vole,ljubav,lepota zivljenja i poroka i ovo ono...ja bi licno volio da krene ta ljubav,ima ovde po komsiluku par nekih koje bi voleo :zstidljivko: ja to dozivljavam ko neku slobodnu ljubav,ko hipici sto su bili,no mozda mi je masta kvarna jer jos nisam prosvetljen tom vodolijom

znaci,da nakraju konkretizujem pitanje i uprostim za sire narodne mase.....
jeli to smak sveta,ono ko na filmu sto gledasmo,gde ce onaj baja na kvarno sa kinezom da se uvuce u podmornicu za odabrane,a mi svi da idemo u p.m
ili je to,ovo narodno volenje,sto ce se postici tim visim nivoom svesti

ajd sad neko da kaze,pa da zakljucimo,jer se raspisalo mnogo,a nista se nije reklo......te se otislo cak i dotle,da se i u obicnom snegu pocelo da vidi predznak kraja...no,ja vas braco razumem...posto ako stvarno ovo potraje,tesko je ostvariti ono volenje u snegu...to su mogli samo nasi stari,ono kad popiju koju pa krenu da lazu,da su kao mladi mogli i u snegu do kukova i tako

pa ko moze da slika,kako munjevito mora da se reaguje da bi se slikala munja:)

nego bre,da vas ja pitam,sve djuture,onako covecanski da vas pitam
neki kaze,da je ovaj decembar 2012 kraj sveta i smak (sa sve rm tockom) ili pak postizanje viseg stanja svesti i zacetka age of aquarius i kose

sad,kako moze da bude smak sveta i kataklizma komunizma,epopeja populit, i zlo i naopako 666 999 ako se stanje svesti penje na visu razinu,te pocinje da vlada period kad se svi vole,ljubav,lepota zivljenja i poroka i ovo ono...ja bi licno volio da krene ta ljubav,ima ovde po komsiluku par nekih koje bi voleo :zstidljivko: ja to dozivljavam ko neku slobodnu ljubav,ko hipici sto su bili,no mozda mi je masta kvarna jer jos nisam prosvetljen tom vodolijom

znaci,da nakraju konkretizujem pitanje i uprostim za sire narodne mase.....
jeli to smak sveta,ono ko na filmu sto gledasmo,gde ce onaj baja na kvarno sa kinezom da se uvuce u podmornicu za odabrane,a mi svi da idemo u p.m
ili je to,ovo narodno volenje,sto ce se postici tim visim nivoom svesti

ajd sad neko da kaze,pa da zakljucimo,jer se raspisalo mnogo,a nista se nije reklo......te se otislo cak i dotle,da se i u obicnom snegu pocelo da vidi predznak kraja...no,ja vas braco razumem...posto ako stvarno ovo potraje,tesko je ostvariti ono volenje u snegu...to su mogli samo nasi stari,ono kad popiju koju pa krenu da lazu,da su kao mladi mogli i u snegu do kukova i tako

Kako za koga prijatelju.

Nekom će da bude kataklizma komunizma, p.m, oour, skj, ssoj skPj i sl
jer mu toga nikad dosta.
a nekom će da bude opštenarodno, razumevanje
jer mu toga nikad dosta.

Kraj je kad svakog snađe ono što je tražio, ni pre ni posle.

Meni bi ovo drugo nekako bolje leglo. Može i u snegu. Kako eskimi?

Колико милосрђа и доброте зрачи из ових твојих надања и лепих жеља.

Pa da upravu si tu da im ne zelim dobro i da zelim bar nekako da se kazne mozda je ova moja zelja previse okrutna kao sto i jeste ali veruj mi sigurno ne bih voleo da nekog tako mucim i zelim nekom takve muke vise mi je bilo zelja da se malo zamisle kakav su pakao tim psima priredili i kako bi to sve izgledalo da se njima desilo tj nama...

Zamislite samo da postoji jedna inteligentna vrsta toliko jaka da smo mi naspram njih kao psi i da oni nas tako tamane 80000 skitnica beskucnika...

Prijatelju moj,ja neznam iz kog si grada i da li imas decu ili nemas,ali u gradu u kom ja zivim ima pasa lutalica koliko ti racku 'oce,a imam i cerku koja ide u prvi razrded osnovne i veoma je tesko naterati je da ide sama do skole i nazad bas zbog pasa,proslog leta smo bili porodicno na sportskom centru gde se igrala u pesku kad je na nju,ali bas na nju naleteo pas lutalica sa namerom da je ugrize,raskomada ili sta ti ja znam sta je imao u glavi,sva sreca da sam bio na nekih metar ipo od nje tako da sam psa u naletu tako napenalio da je odleteo nekih dva metra uvis,ali ne iz razloga sto mrzim zivotinje,pse ili bilo koju drugu vrstu,naprotiv pse obozavam,imao sam par rasnih pasa tako da znam sta mogu da ucine detetu,mada je ovo bio pas ne bas neke rasne sorte ali je ipak bio poveci,sad ja tebe pitam sta sam ja trebao da radim,da mirno gledam kako mi pas kasapi dete i da grickam semenke sa mislju u glavi kako je i pas zivo bice koje treba da se vodi svojim instiktima,potrebi da se hrani i tako dalje,ako je tebi nejasno bilo sta od ovoga sto sam napisao odvedi svoje dete ako ga imas naravno i pusti gde su psi lutalice pa onda dodji i soli nam pamet ovde.Ovim sto sam napisao ovde nisam napisao nista protiv tebe ili bilo kog drugog,nego protiv onih koji pojma nemaju kako je ziveti sa psima lutalicama,pozdrav

Prijatelju moj,ja neznam iz kog si grada i da li imas decu ili nemas,ali u gradu u kom ja zivim ima pasa lutalica koliko ti racku 'oce,a imam i cerku koja ide u prvi razrded osnovne i veoma je tesko naterati je da ide sama do skole i nazad bas zbog pasa,proslog leta smo bili porodicno na sportskom centru gde se igrala u pesku kad je na nju,ali bas na nju naleteo pas lutalica sa namerom da je ugrize,raskomada ili sta ti ja znam sta je imao u glavi,sva sreca da sam bio na nekih metar ipo od nje tako da sam psa u naletu tako napenalio da je odleteo nekih dva metra uvis,ali ne iz razloga sto mrzim zivotinje,pse ili bilo koju drugu vrstu,naprotiv pse obozavam,imao sam par rasnih pasa tako da znam sta mogu da ucine detetu,mada je ovo bio pas ne bas neke rasne sorte ali je ipak bio poveci,sad ja tebe pitam sta sam ja trebao da radim,da mirno gledam kako mi pas kasapi dete i da grickam semenke sa mislju u glavi kako je i pas zivo bice koje treba da se vodi svojim instiktima,potrebi da se hrani i tako dalje,ako je tebi nejasno bilo sta od ovoga sto sam napisao odvedi svoje dete ako ga imas naravno i pusti gde su psi lutalice pa onda dodji i soli nam pamet ovde.Ovim sto sam napisao ovde nisam napisao nista protiv tebe ili bilo kog drugog,nego protiv onih koji pojma nemaju kako je ziveti sa psima lutalicama,pozdrav

Previse generalizujes stvari kao i svi, nagledao sam se milion glupih primera itd da nemam reci, poceli su cak da pisu kako covek cupa i masakrira sece travu, cupa luk na tonama pa kao to je isto i sa 80 000 psima lutalicama kao to nije nista, to je isto...

Da to sto si ucino je opravdano, to je odbrana u kojoj se ne razmislja previse vec se deluje pa cak do te mere da moze i da bi bilo opravdano i da si ubio tog psa, to bi svako ucinio pa i ja ali ovde nije rec o tome vec koliko smo mi kao ljudi podigli tu nasu svest na visi nivo da nam je zadovoljstvo i jedino resenje da lako bez trunke osecanja mozemo da tamanimo ubijamo pse i bacamo u obliznje kontejnere i to 80 000 sto uopste nije konacan broj, to se nije zaustavlo a sve to da bi se odrzalo evropsko prvenstvo u fudbalu a koliko znam fudbal sport bi trebalo da podstice ljude da se ujedine i budu humaniji...

I da isto kao sto postoje ludi ljudi, kriminalci, silovatelji i ostala olos tako postoje i zli psi kojima nije mesto na slobodi ulici vec u azilima ako ne mogu ni tamo da ih smire naravno da ce taj pas biti uspavan jer je tako najbolje...Ja koliko znam postoji i za lude zatvor a itakoldje smrtna kazna, tako da je to nebitno, postoje zli ljudi i postje i zli psi tako da ne napadaju samo psi vec i ljudi...Ne postoji sigurno mesto na svetu, uvek moze da se desi nesto ili neko da nas napadne i ugrozi nas zivot pa cak i kad smo kuci...
Moze ovaj filozof da filozofira ovde do besvesti, nije bitno sta si u trenutku pomislio i koju kaznu si pozeleo tim ljudima koji su dosli na ovakvu morbidnu odluku, bitna su dela...Uopste nije bitno ko i kako razmislja u sebi u trenutku besa i soka i kakvo zlo zelimo tim ljudima koji su nam nesto priredili ili napakostili, uopste nije to bitno sta ti je tog trenutka bilo u glavi vec ono sto radis, cinis to coveka definise...

Ovde je rec o tome koliko smo mi kao ljudi podigli tu nasu svest na visi nivo da nam je zadovoljstvo i jedino resenje da lako bez trunke osecanja mozemo da tamanimo ubijamo pse i bacamo u obliznje kontejnere i to 80 000 sto uopste nije konacan broj, to se nije zaustavlo a sve to da bi se odrzalo evropsko prvenstvo u fudbalu a koliko znam fudbal sport bi trebalo da podstice ljude da se ujedine i budu humaniji...

Gore na pocetku teme postoji opcija gde neki veruju da ce covekova svest preci na neki visi nivo a iz ovog ugla i jos mnogih drugih vaznijih ja to nikako ne vidim, ne verujem, to je razlog zasto sam objavio ovu vest ovde...

Poslednja izmena:
Svasta ljudi veruju te ovo te ono aman ljudi,zivot je kratak uzivajte setajte u prirodu volite nekog ucinite nesto za sebe i druge.pustite vi mitove dok je ljudi oni ce ziveti a mi ne zato iskoristite svaki trenutak koji imate jer je dragocen.

Previse generalizujes stvari kao i svi, nagledao sam se milion glupih primera itd da nemam reci, poceli su cak da pisu kako covek cupa i masakrira sece travu, cupa luk na tonama pa kao to je isto i sa 80 000 psima lutalicama kao to nije nista, to je isto...

Da to sto si ucino je opravdano, to je odbrana u kojoj se ne razmislja previse vec se deluje pa cak do te mere da moze i da bi bilo opravdano i da si ubio tog psa, to bi svako ucinio pa i ja ali ovde nije rec o tome vec koliko smo mi kao ljudi podigli tu nasu svest na visi nivo da nam je zadovoljstvo i jedino resenje da lako bez trunke osecanja mozemo da tamanimo ubijamo pse i bacamo u obliznje kontejnere i to 80 000 sto uopste nije konacan broj, to se nije zaustavlo a sve to da bi se odrzalo evropsko prvenstvo u fudbalu a koliko znam fudbal sport bi trebalo da podstice ljude da se ujedine i budu humaniji...

I da isto kao sto postoje ludi ljudi, kriminalci, silovatelji i ostala olos tako postoje i zli psi kojima nije mesto na slobodi ulici vec u azilima ako ne mogu ni tamo da ih smire naravno da ce taj pas biti uspavan jer je tako najbolje...Ja koliko znam postoji i za lude zatvor a itakoldje smrtna kazna, tako da je to nebitno, postoje zli ljudi i postje i zli psi tako da ne napadaju samo psi vec i ljudi...Ne postoji sigurno mesto na svetu, uvek moze da se desi nesto ili neko da nas napadne i ugrozi nas zivot pa cak i kad smo kuci...
Moze ovaj filozof da filozofira ovde do besvesti, nije bitno sta si u trenutku pomislio i koju kaznu si pozeleo tim ljudima koji su dosli na ovakvu morbidnu odluku, bitna su dela...Uopste nije bitno ko i kako razmislja u sebi u trenutku besa i soka i kakvo zlo zelimo tim ljudima koji su nam nesto priredili ili napakostili, uopste nije to bitno sta ti je tog trenutka bilo u glavi vec ono sto radis, cinis to coveka definise...

Ovde je rec o tome koliko smo mi kao ljudi podigli tu nasu svest na visi nivo da nam je zadovoljstvo i jedino resenje da lako bez trunke osecanja mozemo da tamanimo ubijamo pse i bacamo u obliznje kontejnere i to 80 000 sto uopste nije konacan broj, to se nije zaustavlo a sve to da bi se odrzalo evropsko prvenstvo u fudbalu a koliko znam fudbal sport bi trebalo da podstice ljude da se ujedine i budu humaniji...

Gore na pocetku teme postoji opcija gde neki veruju da ce covekova svest preci na neki visi nivo a iz ovog ugla i jos mnogih drugih vaznijih ja to nikako ne vidim, ne verujem, to je razlog zasto sam objavio ovu vest ovde...

Reč dve vezi sa tamanjenjem pasa lutalica.

Mislim da se tu ne radi o humanosti ili nehumanosti već o prirodnom nastojanju čoveka, i ne samo čoveka. već i svake naprednije vrste, da kontroliše okruženje u kojem živi.

Zašto pored pasa ne spomenuti i insekte, gmizavce, glodare i ostale sisare koji se takođe tamane kako u kojem delu sveta.

Navešću samo jedan podatak da npr. pacovi, kao dominantna vrsta glodara u naseljima, godišnje u Americi pričine štetu u vrednosti od 19 milijardi dolara.

21. 12. je sve blize a ova tema skoro da ode u zaborav!
Da li je to slucajno?!
Ministar spoljnih poslova Bolivije smatra da nece biti apokaliose vec kraj kapitalizma.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Coca-Сola и McDonald's ће престати са радом у Боливији, на дан, по календару Маја, "краја света". Власти земље су, повлачење америчких компанија са тог тржишта повезале са завршетком капитализма.

Компанија Coca-Сola напушта Боливију због забране. "21. децембра треба да буде крај конзумације Coca-Сola и почетка мокочинче (бресквино пиће), пошто се планете постројавају у ред први пут након 26.000 година, а то представља крај капитализма и почетак комунитаризма," - рекао је министар спољних послова Боливије Давид Чокеуанка.

http://serbian.ruvr.ru/2012_08_01/83682391/

Za sve postoji adekvatno resenje a ovo je divljastvo, resenje koje se sprovodi u totalnom haosu...

Ako se tako resavaju problemi pasa lutalica samo cekam jednog dana kad nas bude bilo previse kako ce se resavati pitanje beskucnika...

Ovakav nacin resenja vodi ka totalnom haosu gde sve vrste osim coveka ceka unistenje a posle kad ostale vrste na zemlji ne bude bilo itd razmislite sami sta nas ceka...
Kina je npr odavno u tom haosu samo cekam kad ce da pukne...

Ja od kako znam za sebe uvek sam imao psa, i sad imam ovo sam napisao da neko ne postavlja pitanje koliko sam ja psa udomio a i ovo nije tema o meni...

Mrzi me da ulazim u dugotrajne rasprave koje nigde ne vode napisao sam ovo jer sam hteo da vidim sta mi srbi mislimo o ovome i da vidim da li bar malo ima onih ljudi koji vide neko drugo resenje osim ubijanja...
Toliko od mene...

...Mada, koliko god da zvuci smesno ova recenica toliko je i istinita, ko smo mi da uticemo na evolutivni razvoj zivotinja?

Sa druge strane mozda je i kasno i kada bi se pojedine zivotinje cak i vratile prirodnom stanistu jer su se vec adaptirale na ljudsko okruzenje.

Sto se tice uspavljivanja tih 80 hiljada pasa lutalica ne moze se samo kriviti ta vlada, vec svi mi koji smo indirektni pocinioci takvih zlocina. Tu ubrajam naravno i najzagrizenije ljubitelje zivotinja koji kroz istoriju pokusavaju da adaptiraju mnoge zivotinje u svoje okruzenje iz neke svoje "ljubavi" prema njima ne uvidjajuci da su oni glavni faktor svih predstojecih zlocina nad potomcima tih zivotinja. z:)

Tu nema jednostavnog rešenja zato što se taj ''problem'' može posmatrati iz mnogo uglova. Sa jedne strane nije humano ''tamaniti'' jadne životinje, ali sa druge strane psi lutalice napadaju decu i ljude, a i 50 % njih raznose najgore pantljičare tipa ehinokokus od kojih najviše stradaju deca kada ne operu ruke posle igranja na otvorenom ... Ali ne treba se praviti previše ljubitelj životinja kada se zna da mi nismo vegetarijanska nacija i da se za našu ishranu gaje i ubijaju hiljade životinja, a pritom se ne vodi računa baš o nekoj humanosti. ... A ako je već moralo da se ''ukloni'' toliko pasa, najbolje bi bilo da su to uradili u saradnji sa nacijama gde se oni koriste kao hrana, pa bi od toga bilo i neke koristi ...

e to
Smiley-fart.gif

josh su nam i laminati falili
Smiley-fart.gif

Одлично. Одувек су ме занимале те теорије завере, илуминати, кликћем стално на оне иконице, појављују ми се римски бројеви...
Видећемо шта ће се десити...

Одлично. Одувек су ме занимале те теорије завере, илуминати, кликћем стално на оне иконице, појављују ми се римски бројеви...
Видећемо шта ће се десити...

Zaintigrirao si mi maštu... sad kako će biti videćemo. Ima i neka igra: http://www.illuminatiorder.info/Spez/square.htm?moves=0 .

Meni lici kao da se neki klinac zeza, ne verujem da se ti likovi (iluminati) bas ovako javno ispoljavaju po netu.

Ili si ti rešio igru pa kao nagradu dobio sat? A pazi ovo: http://www.pritoz.com .

Back