Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
Ебте, врати се у своју просторију, покиснућеш!Ovo u Japanu sto se desilo, kao i na Haitiju, su Ameri prouzrokovali
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ебте, врати се у своју просторију, покиснућеш!Ovo u Japanu sto se desilo, kao i na Haitiju, su Ameri prouzrokovali
Наравно да је случајност.SAD je izgubila mnoge zivote 11.9.01 , Japan je izgubio mnoge zivote 10.3.11 spojite oba datuma i dobijete 21.12.2012 ......Slucajnost,kako da ne ?!![]()
SAD je izgubila mnoge zivote 11.9.01 , Japan je izgubio mnoge zivote 10.3.11 spojite oba datuma i dobijete 21.12.2012 ......Slucajnost,kako da ne ?!![]()
Maje su 'ladno provalile patuljka i zato im se kalendar zavrsava 2012e.
I sta ce Vatikanu teleskop?
Hahaa ja se ponadao da nece da nas poplavi more steta
Ne mogu da verujem kako i ko li je napravio ovu mapu i na osnovu cega?
Ali pročitaj komentare ispod ,pa ti ljudi rekao bih da su iz amerike najozbiljnije pitaju gdje da sele .
Nevjerovatno koliko su isprepadani ,neće se ništa ovakvo dogoditi to su gluposti .Ali da će biti sve žešćih oluja,zima,ljeta pa to je svakom jasno
Aaaa...
Je li dotični slučajno onaj što se vjenčava sa Kejt Midlton?
Britanski princ?
Mislim,prošle godine sam listajući linkove na 2012 temu naišao i na to.
Mislim,teoriju da je royal family of Britain ustvari reptilaja do jaja.
I da su ih neki sobari viđali kad se "šejpšiftuju".
На српском (у западној варијанти) : мијењају облик.
Naravno,doživjeli su da nam pričaju o tome.
I kako je princ taj dotični.
Samo još ga nije niko klepio u vuglijas(šatrovački u Bosni:glava)...
Pa da vidimo oće li da se oporaavi od smrtne rane.
I da li smo nadžebali.
![]()
Ma kakvi reptili,zar misliš da u to verujem.
Aaaa...
Je li dotični slučajno onaj što se vjenčava sa Kejt Midlton?
Britanski princ?
Mislim,prošle godine sam listajući linkove na 2012 temu naišao i na to.
Mislim,teoriju da je royal family of Britain ustvari reptilaja do jaja.
I da su ih neki sobari viđali kad se "šejpšiftuju".
На српском (у западној варијанти) : мијењају облик.
Naravno,doživjeli su da nam pričaju o tome.
I kako je princ taj dotični.
Samo još ga nije niko klepio u vuglijas(šatrovački u Bosni:glava)...
Pa da vidimo oće li da se oporaavi od smrtne rane.
I da li smo nadžebali.
![]()
Ja mislim da će 2012 da se pojavi antihrist.Mislim,već smo ga viđali ali će tad da se pojavi baš u ulozi antihrista.Imam par slika i činjenica koje to mogu da potvrde,nažalost![]()
LoL.. Pazi Antihrist, ma mani me tih religioznih gluposti. Sta skocice sa svog velikog crvenog zlocestog zmaja i reci na cistom srpskom, Dobro Vece...
I ukoliko ce zaista proci neki objekat 4x veci od Jupitera kroz " nase dvoriste" vec uveliko bi trebalo da bude vidljiv golim okom. Dal je nas sistem binaran, mozda. Al dal ce se desiti nesto 2012, tj da ce se pojaviti veliki zlocesti Antihrist, u te bajke ni deca vise nece poverovati....
Ako samo malo promeniš način posmtranja svih ovih događaja uopšte u svetu,videćeš da tu nisu baš čista posla.Recimo,zašto UN nemaju predsednika,niti su ga ikada imali,a ta funkcija postoji od samog njihovog osnivanja.Ako upotrebiš samo malo logike shvatiććeš da se čeka jedna određena osoba.
I zašto je predstavljen prototip buduće ujedinjene svetske valute,odnosno novac novog svetskog poretka.Možda im dosadno pa su tako ubijali dosadu,ili možda planiraju da stvore zajedničku svetsku vladu sa jednim čoveko na čelu.Taj jedan čovek(antihrist) može da dođe 2012,ali može i da dođe 2112 ili možda 2500 godine.
Ali opet ćeš reći-"to je samo slučajnost",jel da?