Brzi Bravari Srbije
Veoma poznat
- Poruka
- 12.987
da...samo jedna raketa, iz pravca istoka, i devet eksplozija, a pri svemu tome jedan jedini trag....stvarno....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li su Ruje stvarno uspele da obore najvece ili su se sami raspali..tek..mene je ovo prestravilo?!
Izgleda jaaaako nisko i jaaaako zamalo!
Kontam da nisu uspeli ni da se snadju kad im je uleteo meteorAli najaca prirodna odbrana atmosfera je uspela da ublazi pad .
A te price da su oni gadjali meteor je samo sedativ za narod , da pokazu da mogu da sprece takve katastrofe .
Na istom sajtu moze se pratiti countdown: sada je na 135000 km od Zemlje i prilazi brzinom od 6,2km / sec...
Britney...ja bih da se pomirimo!![]()
...i steta koju ostavlja za sobom...nego Neda52 mi je dala lep link za pracenje ovog veceg...treba da prodje oko 19:46 (tada ce biti najblizi, i ako ja tumacim kako treba ovu mapu, bice najblizi zemlji iznad Malezije....
U 19:46 treba da prodje pored Zemlje? Jel ce biti vidljivo golim okom?
...i steta koju ostavlja za sobom...nego Neda52 mi je dala lep link za pracenje ovog veceg...treba da prodje oko 19:46 (tada ce biti najblizi, i ako ja tumacim kako treba ovu mapu, bice najblizi zemlji iznad Malezije....
U 19:46 treba da prodje pored Zemlje? Jel ce biti vidljivo golim okom?
neće,ide iznad Afrike mislim,taj veliki
'nomad....meni je zao!![]()