21.12.2012

2012. dogodice se :

• Nista posebno.

• Vraca se Isus.

• Vanzemaljci!

• Globalna kataklizma.

• Treci Svetski Rat.

• Prelazak covecanstva na novi nivo svesti.

• Nemoguce je predvideti.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Kontam da nisu uspeli ni da se snadju kad im je uleteo meteor :D Ali najaca prirodna odbrana atmosfera je uspela da ublazi pad .
A te price da su oni gadjali meteor je samo sedativ za narod , da pokazu da mogu da sprece takve katastrofe .

:lol: sto si bre naivan, kao da imas 14 godina
Mozda ga i nisu gadjali, ali da imaju tehnologiju kojom mogu da detektuju bilo sta sto iz vazduha ide put Rusije i to uniste, to moze da dovede u pitanje samo dete ili totalni laik

http://structure.mil.ru/structure/forces/cosmic.htm

Poslednja izmena:
Iz asteroida koji će noćas proći pored zemlje mogao bi se iskoristiti materijal vredan blizu 125 milijardi dolara, samo ako bi se kretao malo drugačijom putanjom, saopštila je svemirska agencija „Deep space industries“. Prema mišljenju naučnika asteroid 2011 DA14 koji će proći pored Zemlje, mogao bi da sadrži vrlo vredne prirodne resurse, kao što su gvožđe, nikl i voda koji bi mogli biti korišćeni u svemiru kao pogonsko gorivo za svemirske letilice

Iz asteroida koji će noćas proći pored zemlje mogao bi se iskoristiti materijal vredan blizu 125 milijardi dolara, samo ako bi se kretao malo drugačijom putanjom, saopštila je svemirska agencija „Deep space industries“. Prema mišljenju naučnika asteroid 2011 DA14 koji će proći pored Zemlje, mogao bi da sadrži vrlo vredne prirodne resurse, kao što su gvožđe, nikl i voda koji bi mogli biti korišćeni u svemiru kao pogonsko gorivo za svemirske letilice

to sam pročitaala,ali nisam videla ideju kako da ga navataju da stane?

:lol: sto si bre naivan, kao da imas 14 godina
Mozda ga i nisu gadjali, ali da imaju tehnologiju kojom mogu da detektuju bilo sta sto iz vazduha ide put Rusije i to uniste, to moze da dovede u pitanje samo dete ili totalni laik

imam 11 godina :roll: i totalni sam laik
Ako je dosao iz pravca sunca kao sto saopstavaju , nisu ga mogli detektovati , bar ne pre nego sto je postalo previse kasno (kad je vec poceo ulaziti u atmosferu) .
Cak ni americki sistem za pracenje stranih tela u svemiru ne moze da povata veci deo njih . Pogotovo one potpuno crne , od kojih se svetlost ne odbija .
to sam pročitaala,ali nisam videla ideju kako da ga navataju da stane?
Posalju robote da buse dok se on krece , i kad zavrse samo se vrate na zemlju ili koloniju (kako oni zamisljaju) , nista ne treba da stoji ;)

Ako je dosao iz pravca sunca kao sto saopstavaju , nisu ga mogli detektovati , bar ne pre nego sto je postalo previse kasno (kad je vec poceo ulaziti u atmosferu) .
Cak ni americki sistem za pracenje stranih tela u svemiru ne moze da povata veci deo njih . Pogotovo one potpuno crne , od kojih se svetlost ne odbija .

Posalju robote da buse dok se on krece , i kad zavrse samo se vrate na zemlju ili koloniju (kako oni zamisljaju) , nista ne treba da stoji ;)

Pa pises kao da imas 11 godina :lol:
Cuj, "cak ni americki sistem...." :roll:
Odakle znas kakav je ruski sistem i zasto si ubedjen da je nuzno losiji?
Naravno, ne moze se videti bas svaki, ali da li stvarno verujes da sve te hiljade ljudi koji non stop dezuraju u bazama moze da iznenadi bilo sta sto ide ka Rusiji a da oni ne mogu na vreme da procene sta je to, koliko je to, gde ce da udari i treba li ga obarati?

Pa pises kao da imas 11 godina :lol:
Cuj, "cak ni americki sistem...." :roll:
Odakle znas kakav je ruski sistem i zasto si ubedjen da je nuzno losiji?
Naravno, ne moze se videti bas svaki, ali da li stvarno verujes da sve te hiljade ljudi koji non stop dezuraju u bazama moze da iznenadi bilo sta sto ide ka Rusiji a da oni ne mogu na vreme da procene sta je to, koliko je to, gde ce da udari i treba li ga obarati?
Previse gledas americke filmove :roll:
Ali vidim da ti je dosadno i da oces da zapocnes svadju , tako da ti se vise necu obracati .

Него, колико је оно повријеђених?
900?
Као један добар српски фудбалски дерби...
:mrgreen:
Озбиљно - ја не нађох нигдје фотографију кратера.
Наводног.
Ако и има негдје, неће одмах на нет...
Руси су то - тамо не прилази свака будала кад се држава умијеша...

Не постоје апсолутно црни.
Заправо не постоје чак ни они са албедом испод 5%.
А ако ни са 5% не успу да их ,,ухвате" толико су мали да неће произвести никакву штету.

a juče jedan naš astronom tvrdi da će biti vidljiv samo uz posebne teleskope i stručnost lica koje zna gde da ga traži.
Е ово за стручност важи, али се може лако превазићи, одеш на сајтове НАСА-е, или ЕСА-е и видиш где треба да се гледа јер је прелет астероида веома брз, а двоглед са увећањем 10 и отвора сочива од 50 милиметара је сасвим ОК..

Back