21.12.2012

2012. dogodice se :

• Nista posebno.

• Vraca se Isus.

• Vanzemaljci!

• Globalna kataklizma.

• Treci Svetski Rat.

• Prelazak covecanstva na novi nivo svesti.

• Nemoguce je predvideti.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
pa naslov teme je objasnio...ali me brinu najave od pre neki dan da asteroid velicine polovine fudbalskog terena treba da proleti pored Zemlje.
Ako je ovaj (po tvrdnjama rusa, 1m u precniku bio) napravio ovakav spektakl, kako li ce da bude kad nas rokne nesto vece?

Misli m da je u pitanju neko tajno oružje ili satelit ruski ili američki koji je fejlovo ili možda i nezemaljski leteći objekat...Rusij je 1908 izbegla katastrofu kataklizmičnih razmera kada je džinovski objekat za par centimetara promašio geografsku širinu Staljingradai pao u Sibir...Očigledno da taj položaj teritorije privlači m veće krhotine svemirskog otpada...

Према писању руске Газете, метеор је срушила руска противваздушна одбране која је смештена у насељу Урзумка, у близини Чељабинска. Наводно су руске ракете разнеле метероит у комаде на висини од 20 километара.

Астрономи не одбацују могућност да су “кишу” изазвали делићи астероида 2012 ДА14, који ће данас “пролетети” поред Земље, на рекордно малој удаљености. Ипак, на потврду ће се још чекати. Према првим проценама највећи метеорит имао је пречник од око десет метара.

tebi da objasnjavam? sigurno imas neki video na YT o tome pa se informisi...nisam ti ja tata pa da ti odgovaram na svaku nebulozu.

Do sada si se mešao u naše teme, smejao se i omalovažavao ljude.Tražio si sitnice i nelogičnosti u našim snimcima.
Sada kada ti vraćam istom merom ti se nađe uvređen.
Vidiš nesrećo da je moguće i da se polupa par prozora i da izlete štokovi a da prozor pored ostane čitav.
To što ti radiš na našim temama ima psihijtrijsku sliku pa ti preporučujem da porazgovaraš sa nekim a ja sam ti samo pokazao kako to izgleda kada ti radiš .

Do sada si se mešao u naše teme, smejao se i omalovažavao ljude.Tražio si sitnice i nelogičnosti u našim snimcima.
Sada kada ti vraćam istom merom ti se nađe uvređen.
Vidiš nesrećo da je moguće i da se polupa par prozora i da izlete štokovi a da prozor pored ostane čitav.
To što ti radiš na našim temama ima psihijtrijsku sliku pa ti preporučujem da porazgovaraš sa nekim a ja sam ti samo pokazao kako to izgleda kada ti radiš .

Mesas babe i zabe...ja sam tebi DOKAZIVAO da to sto tvrdis nije istina. Ti ovde SPAMUJES temu ciju vcerodostojnost potvrdjuje hiljade tv stanica i nezavisnih izvora sirom sveta.

Za kemtrejlse trazis da ti verujem na rec, a za meteorit te upucujem na svetske medije i ljude koji su snimili svojim kamerama dogadjaj.

Ne tvrdim da verujem u nesto, vec prenosim vesti.

314261_meteori-foto-ap-1_ff.jpg

Fabrika cinka u Čeljabinsku čiji se krov obrušio od siline eksplozije meteora

10:48 GMT: Russian military discovers 6-meter crater from Urals meteorite.

­10:44 GMT: The meteorite weighed 10 tons before it entered Earth’s atmosphere, the Russian Academy of Science said.

­10:43 GMT: Before falling to earth, the meteorite exploded nine times, starting at an altitude of 55 kilometers, Lifenews reported quoting a source in Emergencies Ministry.

­10:33 GMT: The number of those hospitalized has risen to 112, with nearly 550 people seeking treatment for minor injuries.

­10:19 GMT: Three areas where meteorite debris fell have been discovered by emergency teams, police reported.

­10:18 GMT: 84 children were among the hundreds injured by the Urals meteor shower.

10:55 GMT: The meteorite explosion sent animals in the Chelyabinsk zoo into a panic. Wolves and horses were reportedly the most agitated, but have now been calmed.

­10:46 GMT: The meteorite has stirred up the Twitter community, becoming one of the most-discussed topics and prompting the creation of several parody accounts. More than 10 different Twitter accounts have been already registered for the meteorite that hit the Russian Urals. “So where can I go here on Friday night? Except for the factory?” one of the accounts said.

Mesas babe i zabe...ja sam tebi DOKAZIVAO da to sto tvrdis nije istina. Ti ovde SPAMUJES temu ciju vcerodostojnost potvrdjuje hiljade tv stanica i nezavisnih izvora sirom sveta.

Za kemtrejlse trazis da ti verujem na rec, a za meteorit te upucujem na svetske medije i ljude koji su snimili svojim kamerama dogadjaj.

Ne tvrdim da verujem u nesto, vec prenosim vesti.

Ne možeš ti meni da dokazuješ nešto za šta nisi stručan .
Ako se sećaš , objasnio sam ti da sve snimke i tekstove postavljam sa razlogom ,da je to što sam postavio, verovatno moguće i verovatno istinito.
Ali nikada nisam ismevao ljude kao što ti činiš sa površnim znanjem i nagađanjem.
za tebe je ceo ovaj pdf glupost pa ipak gubiš vreme svaki dan sa potrebom da nekome kažeš kako veruje u veštice i karakondžule da bi na kraju i ti sam postavio svoju temu.
A o tvom spamovanju tema de te ne potsećam !!!!

11:12 GMT: Nearly 725 people have requested medical assistance in regions hit by the meteor shower.

­11:10 GMT: The meteorite blast in the Chelyabinsk region may be connected to the 2012DA14 asteroid, which will pass close to Earth tonight, Tatyana Borisevich from Pulkovo Observatory told Itar-Tass.

­11:00 GMT: Gas has been shut off in hundreds of Chelyabinsk homes after a security system shut it down due to the explosion.

Ne možeš ti meni da dokazuješ nešto za šta nisi stručan .
Ako se sećaš , objasnio sam ti da sve snimke i tekstove postavljam sa razlogom ,da je to što sam postavio, verovatno moguće i verovatno istinito.
Ali nikada nisam ismevao ljude kao što ti činiš sa površnim znanjem i nagađanjem.
za tebe je ceo ovaj pdf glupost pa ipak gubiš vreme svaki dan sa potrebom da nekome kažeš kako veruje u veštice i karakondžule da bi na kraju i ti sam postavio svoju temu.
A o tvom spamovanju tema de te ne potsećam !!!!
A ti si strucan za kemtrejlse, pa mozes da ih dokazujes? :mrgreen:
A ljude koji su se protivili tvojim ubedjenjima si nazivao budalama, idiotima, kukavicama... moja tema se ne bavi tim..izmisljotinama, vec PRENOSI SVETSKE VESTI!
Kada na vecini svetskih televizija bude vest o kemtrejlsima...onda cemo pricati...

A ti si strucan za kemtrejlse, pa mozes da ih dokazujes? :mrgreen:
A ljude koji su se protivili tvojim ubedjenjima si nazivao budalama, idiotima, kukavicama... moja tema se ne bavi tim..izmisljotinama, vec PRENOSI SVETSKE VESTI!
Kada na vecini svetskih televizija bude vest o kemtrejlsima...onda cemo pricati...

Čoveče šta je sa tobom ? OSTAVLJAM KAO MOGUĆNOST DA SU TE TVRDNJE TAČNE ....možeš li da ukapiraš ovo ?????
NIKADA NA OVOM FORUMU NIKOGA NISAM UVREDIO .....ne izmišljaj.
za razliku od tebe ja tražim informacije pa tako i o kemtrejlsu pa sam saznao po nešto i od stručnjaka.
nakon toga sam ti postavio jedno jednostavno pitanje a ti si naravno u tvom stilu odgovorio nebulozom.
evo i ponovo ću da te pitam...
KOLIKO JE POTREBNO ISPARENJU IZ AVIO MOTORA DA UJEDNAČI TEMPERATURU SA OKOLINOM I DA POSTANE NEVIDLJIVO ?????
Ja znam odgovor,a ti ..?

Sergej Smirnov iz ruske observatorije "Pulkovo" izjavio je lokalnim medijima da postoji velika šansa da u narednih par sati u Zemljinu atmosferu uđe novi meteor, nakon što se prethodni rasprsnuo na deliće i povredio više od 500 ljudi u Čeljabinskoj oblasti. Guverner te ruske oblasti na Uralu kaže da su spasilačke ekipe otkrile da je meteor pao u jezero blizu grada Čebarkul, iako naučnici tvrde da se on raspao.

Čoveče šta je sa tobom ? OSTAVLJAM KAO MOGUĆNOST DA SU TE TVRDNJE TAČNE ....možeš li da ukapiraš ovo ?????
NIKADA NA OVOM FORUMU NIKOGA NISAM UVREDIO .....ne izmišljaj.
za razliku od tebe ja tražim informacije pa tako i o kemtrejlsu pa sam saznao po nešto i od stručnjaka.
nakon toga sam ti postavio jedno jednostavno pitanje a ti si naravno u tvom stilu odgovorio nebulozom.
evo i ponovo ću da te pitam...
KOLIKO JE POTREBNO ISPARENJU IZ AVIO MOTORA DA UJEDNAČI TEMPERATURU SA OKOLINOM I DA POSTANE NEVIDLJIVO ?????
Ja znam odgovor,a ti ..?

Imas temu o tome i moje dokaze da nisi u pravu. Nemoj spamovati vise.
A mrzi me da kopiram uvrede i imena kojima si mene i ostale koji su ti protivrecili zasipao. I na temi o GMO, i na temi o kemtrejlsima.....

Imas temu o tome i moje dokaze da nisi u pravu. Nemoj spamovati vise.
A mrzi me da kopiram uvrede i imena kojima si mene i ostale koji su ti protivrecili zasipao. I na temi o GMO, i na temi o kemtrejlsima.....

Na toj temi za koju kažeš da nisam u pravu nisi odgovorio na isto ovo pitanje koje sam ti i sada postavio a odgovor na dato pitanje govori da sam u pravu.

na toj temi jesam odgovorio i dokazao, a ti nisi citao jer glumis mladog majmuna pred teranje, pa skaces na sve sto ti nije po volji. 'Ajde prekini da ne bih kopirao teoriju o sterilnim lososima genetski modifikovanim koji iza sebe ostavljaju takodje sterilno potomstvo i cine druge losose sterilnim.:mrgreen:

Pored Zemlje će danas uveče proći asteroid veličine fudbalskog igrališta, a naučnici tvrde da nema opasnosti, ali da bi mogao da zbriše grad veličine Londona ukoliko bi kojim slučajem udario u našu planetu.

"Asteroid će se večeras oko 20.26 sati približiti Zemlji na 28 hiljada kilometara, što je najbliže do sada. Primetiće se najviše iznad Južne Afrike", objašnjava za "Blic" Aleksandar Otašević iz Astronomsko društvo "Ruđer Bošković".

Asteroid "2012 DA14" prečnika oko 50 metara proleteće toliko blizu Zemlje da su orbite meteoroloških i navigacijskih satelita dalje od njegove.

Ako bi udario u Zemlju, bilo bi to snagom koja je jednaka jačini 1.000 atomskih bombi bačenih na Hirošimu.

Naučnici su saglasni da nema bojazni od katastrofalnog udara, a pojedini procenjuju da bi moglo doći do poteškoća u prenosu televizijskog signala.

Asteroid "2012 DA14" je prošle godine otkrio španski zubar, zaljubljenik u astronomiju, i od tada je njegova putanja detaljno proučavana.

Prema procenama, asteroid će projuriti pored Zemlje osam puta brže od brzine metka.

Back