goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Russia ist kaput!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa naslov teme je objasnio...ali me brinu najave od pre neki dan da asteroid velicine polovine fudbalskog terena treba da proleti pored Zemlje.
Ako je ovaj (po tvrdnjama rusa, 1m u precniku bio) napravio ovakav spektakl, kako li ce da bude kad nas rokne nesto vece?
Meni deluje da ga je tzv svemirska vojska, ne zeleci da rizikuje, roknula nekom raketchinom, pa se zato i raspao
tebi da objasnjavam? sigurno imas neki video na YT o tome pa se informisi...nisam ti ja tata pa da ti odgovaram na svaku nebulozu.
Do sada si se mešao u naše teme, smejao se i omalovažavao ljude.Tražio si sitnice i nelogičnosti u našim snimcima.
Sada kada ti vraćam istom merom ti se nađe uvređen.
Vidiš nesrećo da je moguće i da se polupa par prozora i da izlete štokovi a da prozor pored ostane čitav.
To što ti radiš na našim temama ima psihijtrijsku sliku pa ti preporučujem da porazgovaraš sa nekim a ja sam ti samo pokazao kako to izgleda kada ti radiš .
******, nije bezazleno bilo.
Mesas babe i zabe...ja sam tebi DOKAZIVAO da to sto tvrdis nije istina. Ti ovde SPAMUJES temu ciju vcerodostojnost potvrdjuje hiljade tv stanica i nezavisnih izvora sirom sveta.
Za kemtrejlse trazis da ti verujem na rec, a za meteorit te upucujem na svetske medije i ljude koji su snimili svojim kamerama dogadjaj.
Ne tvrdim da verujem u nesto, vec prenosim vesti.
A ti si strucan za kemtrejlse, pa mozes da ih dokazujes?Ne možeš ti meni da dokazuješ nešto za šta nisi stručan .
Ako se sećaš , objasnio sam ti da sve snimke i tekstove postavljam sa razlogom ,da je to što sam postavio, verovatno moguće i verovatno istinito.
Ali nikada nisam ismevao ljude kao što ti činiš sa površnim znanjem i nagađanjem.
za tebe je ceo ovaj pdf glupost pa ipak gubiš vreme svaki dan sa potrebom da nekome kažeš kako veruje u veštice i karakondžule da bi na kraju i ti sam postavio svoju temu.
A o tvom spamovanju tema de te ne potsećam !!!!
A ti si strucan za kemtrejlse, pa mozes da ih dokazujes?
A ljude koji su se protivili tvojim ubedjenjima si nazivao budalama, idiotima, kukavicama... moja tema se ne bavi tim..izmisljotinama, vec PRENOSI SVETSKE VESTI!
Kada na vecini svetskih televizija bude vest o kemtrejlsima...onda cemo pricati...
Čoveče šta je sa tobom ? OSTAVLJAM KAO MOGUĆNOST DA SU TE TVRDNJE TAČNE ....možeš li da ukapiraš ovo ?????
NIKADA NA OVOM FORUMU NIKOGA NISAM UVREDIO .....ne izmišljaj.
za razliku od tebe ja tražim informacije pa tako i o kemtrejlsu pa sam saznao po nešto i od stručnjaka.
nakon toga sam ti postavio jedno jednostavno pitanje a ti si naravno u tvom stilu odgovorio nebulozom.
evo i ponovo ću da te pitam...
KOLIKO JE POTREBNO ISPARENJU IZ AVIO MOTORA DA UJEDNAČI TEMPERATURU SA OKOLINOM I DA POSTANE NEVIDLJIVO ?????
Ja znam odgovor,a ti ..?
Imas temu o tome i moje dokaze da nisi u pravu. Nemoj spamovati vise.
A mrzi me da kopiram uvrede i imena kojima si mene i ostale koji su ti protivrecili zasipao. I na temi o GMO, i na temi o kemtrejlsima.....