Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
immph:Pa ako se tacno zna koliko traje godina kod Maja i kako su racunali vreme , onda moze da se izracuna ...
Super temaznaci ne znas, nego se lozis na napise u casopisiima.
dobro.
ajde momcino, rekao si da ces da mi objasnis sta mi nije jasno, pa ako mozes to oko ciklusa sunca.
moja literatura je naucna literatura priznata na celom svetu.
tvoja literatura su prorocanstva, trece oko i www.galaksija.com
drugo pitanje...objasni mi sa astronomske strane (pazi, sa astronomske, ne sa astroloske) te krivine u putanji zemlje
cekam.
PS. pitam se samo ciji si klon....
Da znam da će biti tako, drugačije bi bilo...ispunila bih sebi jednu veliku želju.Pa imamo jos 3 godine, opusteno...
Da znam da će biti tako, drugačije bi bilo...ispunila bih sebi jednu veliku želju.
Sudnji dan” biće 21. decembra 2012. ili koju godinu kasnije!
..... ili 2012 - ili koju godinu kasnije ...![]()
kako to, sta ovo znaci? koliko godina kasnije?
a i uvodni clanak verujem da je za mnoge ''tesko naucno stivo'' pa bi bilo mnogo
zanimljivije kada neko umeo da ga preprica jezikom obicnog smrtnog laika...
Sva prorocanstva do sad su promasaji i neka su inace se ovog sad nebismo plasile ni ti ni ja jer nebismo ni postojale.U kosmosu se sve krece i na neki nacin je zivo i po nasim mjerilima sporo tako bar ja sebe umirujem i necu se plasiti 2012 godine , jedini moj strah je moguci atimski rat i sve sto on moze prouzrokovati a taj bi bio covjeku od covjeka.
Moguć veliki sunovrat
Umesto da uspori Zemlja će 21. decembra 2012. ubrzati u najoštrijoj krivini oko Sunca, zbog čega će se na površini pretumbati kontinenti
„Sudnji dan” biće 21. decembra 2012. ili koju godinu kasnije! Izračunao ga je znalac mehaničkih pojava mr Slobodan Đorđević, vodeći inženjer u istraživačkom odeljenju kompanije „Erbas” u Hamburgu (Nemačka), koji proračunava čvrstinu buduće najveće putničke letelice na svetu.
Za svoju dušu se, međutim, upustio u višegodišnje odgonetanje Zemljine izdržljivosti, složenog mehaničkog ustrojstva koje će je uskoro naglavce preokrenuti (uskoro će to objaviti u izdanju „Moći knjige”). Planeta će izvesti veliki „magnetni salto” koji će joj, kao kakav džinovski buldožer, preorati celu površinu. A šta će se dogoditi s nama?
Ne, mene ne zanima ova prica o Sudnjem danu kao prorocanstvo vec kao
naucni proracun gospodina mr Slobodana Djordjevica, kao sto je navedeno u
uvodnom postu ove teme....
O prorocanstvima mislim da su teske gluposti od davnina izmisljene za manipulaciju
primitivnijim slojevima sto ocigledno ima efekta i dandanas...
Nego da vidimo sta nam zapravo objasnjava ovaj naucnik i inzenjer ali ako moze to
malo pristupacnije za naucno-neprosvecene slojeve...
Evo ja nista nisam razumela onaj njegov intervju za Politiku, a ko jeste svaka cast!