2012.

• Začetnik teme Začetnik teme epoc
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ajde da uchinimo ovu igru zanimljivijom:per::mrgreen:

ako se 2012. stvarno desi neki belaj,ja cu svima onima koji se preseravaju o `apokalipsi` koja treba tad da nas zvekne dati po hiljadu dolara..ako ne,onda oni svi po hiljadarku iskeshiraju meni..;)

poshteno?:mrgreen:

Ok, tu smo poslije tri i po godine, čekam vaše uplate :mrgreen:

sigurno ste svashta chuli o toj famoznoj godini. o raznim astroloshkim prorochanstvima, raznim drugim predvidjanjima, majanskom kraju kalendara....

dakle, datum: 21.12.2012. i neshto utemeljeno na pravoj nauci

Astrologija ne priznaje smak sveta. Ta informacija ukoliko je i postojala nije dosla od astrologa.

O 2012-oj: Podlogu laznom smaku sveta doprineo je deo ljudske prirode koje ima potrebu za senzacijama i nagon koji obitava u jedinkama, tanatos, nagon ka smrti, destrukciji i unistenju. Ljudska rasa je delom sebe potajno prizeljkivala i nadala se kraju zivota, na kraju naravno svi su bili srecni i zadovoljni jer do toga nije doslo, a opet delom sebe i razocarani.

Neko je pustio buvu na netu o kalendaru maja i prica je prosla. Ljudi su se primili jer su kroz iluziju odrzavali nadu ka promeni koju bi im doneo neko drugi, ovog puta kosmicko poravnanje i kalendar star nekoliko milenijuma a koji niko nije video i mogao potvrditi da je pravi.

ajde da uchinimo ovu igru zanimljivijom:per::mrgreen:

ako se 2012. stvarno desi neki belaj,ja cu svima onima koji se preseravaju o `apokalipsi` koja treba tad da nas zvekne dati po hiljadu dolara..ako ne,onda oni svi po hiljadarku iskeshiraju meni..;)

poshteno?:mrgreen:

Dakle, iskeširajte me, molim :cool:

:lol:
sitnis.jpg

Prilozi

• sitnis.jpg
    sitnis.jpg
    39,2 KB · Pregleda: 2
Nije 2012. nego 2014.

Космички облак ће убити Земљу 2014.

Доктор Алберт Шервински, астрофизичар који ради на Кембриџу и сарађује са НАСА, сматра да ће 2014. Соларни систем уништити кисели облак. Научник је убеђен да се он тренутно креће према нашој планети и да ће следећег лета доћи до судара који ће уништити све живо. Уз то Шервински тврди да откриће тог облака „потврђује неколико актуелних идеја теоријске физике“.

НАСА каже да нема никаквих података о киселом облаку. Али, постоји мишљење да експерти намерно прикривају лоше вести како би се избегла паника.
http://serbian.ruvr.ru/2013_11_03/Kosmichki-oblak-ce-ubiti-Zemlju-2014/
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mozda su ovi Maje Inke za malo pogresili...

Ljude ce pre ubiti kiselost hrane koju izazivaju odredjene namirnice nego smak sveta. Vise ljudi ce umreti od kiselog ph do datuma koji ce biti pravi za smak, daleko vise nego sto ce ih tog dana koracati.

Back