pa kazem ti ja.........nego sto se ne zaposlis sinovac
Zato sto studiram. Ne brini se ti za mene. '95 bile vece plate

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa kazem ti ja.........nego sto se ne zaposlis sinovac
Zato sto studiram. Ne brini se ti za mene. '95 bile vece plate![]()
..........................................Tadić: Srbija kandidat na jesen 2009.
Танјуг - Пре сат и 37 минута
BEOGRAD - Srbija može da postane kandidat za punopravno članstvo u EU već sredinom 2009. godine, ali je težak zadatak da uđemo u Uniju u istom vozu sa Hrvatskom, iako od te namere ne odustajemo, izjavio je predsednik Srbije Boris Tadić.
"Potrebno je da uložimo veliki napor da uđemo u isti voz sa Hrvatskom kada je reč o evropskim integracijama. Srbija naravno od toga ne odustaje, ali treba uzeti u obzir i političke procese u samoj EU", rekao je u razgovoru za sutrašnji "Blic" Tadić, koji se nedavno vratio iz Brisela, gde je razgovarao sa najvišim evropskim zvaničnicima .
On je dodao da analiza govori da ćemo, uz veliki napor, dostići status kandidata u prvoj polovini 2009, ali da je od sredine 2009. taj cilj realističniji.
Ja verujem da ce BoTa to ostvariti
Море мрш, бре, мангупаријо безобразна! Пред крај сваке неуспешне и пропале године покушавате са лажима ДА ЈЕ БАШ ОНА ИДУЋА ОДЛУЧУЈУЋА! И тако девет дугих година.............мрш !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
A TI EREMITA TO PA KAO NE ZNAS........EJ BRE JA SAM ZNAO KAD SU KRENULI OD 5 OKTOBRA DA JE TO GOMILA NEOBRAZOVANIH I NESPOSOBNIH ALAVACA.............
U tih devet dugih godina i DSS je bio na vlasti i donosio zakone.Zašta su se oni zalagali u tim godinama?
Ако ћемо искрено, на жалост морам да ти признам ДА НИ У НАЈГОРЕМ СНУ нисам ни помишљао ДА ЋЕ ОВАКВА СТОКА ПРОДАНА БИТИ НА ВЛАСТИ... све сам некако веровао да ће због бројне националне опозиције а и дела власти СТВАРИ ИПАК ДА СЕ РАЗВИЈАЈУ У НАШУ КОРИСТ - А НЕ НА ОВОЛИКУ ШТЕТУ... а најгоре у целој ствари што су пре неколико месеци поново изабрани НАЈГОРИ ОД НАЈГОРИХ...
![]()
![]()
![]()
Ако ћемо искрено, на жалост морам да ти признам ДА НИ У НАЈГОРЕМ СНУ нисам ни помишљао ДА ЋЕ ОВАКВА СТОКА ПРОДАНА БИТИ НА ВЛАСТИ... све сам некако веровао да ће због бројне националне опозиције а и дела власти СТВАРИ ИПАК ДА СЕ РАЗВИЈАЈУ У НАШУ КОРИСТ - А НЕ НА ОВОЛИКУ ШТЕТУ... а најгоре у целој ствари што су пре неколико месеци поново изабрани НАЈГОРИ ОД НАЈГОРИХ...
![]()
![]()
![]()
Sreca nasa sto je ta nacionalna opozicija sve slabija
ima jedna lepa poslovica
POSTUJ SEBE DA BI TE DRUGI POSTOVALI
izgleda da ne vazi za sve
STA BRE NISI ZNAO,SVI SU ZNALI PA I ONI SU ZNALI.............SVE SE ZNALO
Па тачно лепо си сам написао, ДСС је углавном доносио законе - па не могу сви све да раде, постојала је стриктна подела власти унутар Владе - И ЦЕЛА СРБИЈА ДОБРО ЗНА КО ЈЕ "РАДИО" И СА ПРИВАТИЗАЦИЈОМ И СА БАНКАМА И СА ПАРАМА --- ДСС са тим никакве везе нема...
Не, уопште ниси у праву... једино што се знало то је да је Ђинђић продана душа... ништа друго - сви остали су били МЕД И МЛЕКО...![]()
Najgori su tipovi kao kostunica,bio je med i mleko i na kraju vidis kakav je.Sreca da je otisao u penziju
A Bubalo?Treba svaka vlada da prihvati odgovornost za perod svoje vlasti a rasturali su se zbog svojih interesa jer je svako vukao na svoju stranu.
Kostunica nije odgovarao zapadnim zemljama i amerima zbog svog nacionalnog stava...i ponosa...nije hteo da kleci pred njima...i prvi su ga napali Ceda i B92...koji nije propustio ni jedan dan da ga u nekoj emisiji ne ispljuje...i sad imamo rezultat tog politickog marketinga...on je, po njima, bio smetnja za ulazak u EU...ko je sad krivac kad je on "u penziji"....
Nije po njima bio smetnja,vec je Srbiji bio smetnja,nema tu nikakvog klecanja i nacionalnog ponosa...to su glupi izgovori.Uslovi za ulazak su isti za sve zemlje koje se prikljucuju.Sad niko nije krivac, krenula je saradnja s Hagom, BoTa radi svoj posao i idemo ka EU.
Mislim da je problem Kostunice bio sto on i nije iskreno zeleo Srbiju u EU, pa je i logicno onda da je radio protiv toga
Samo pricate o ulasku u EU i ispunjavanju uslova...to je sada postalo samo sebi cilj...prodaj sve svoje resurse, ispljuj sto vise svoju naciju, sto vise ih posalji u hag...reci da su za sve zlocine krivi Srbi...izvinjavaj se svima koji su ubijali tvoj narod...i to je dovoljno...primice nas u EU...stvarno je tuzno sta sve ovaj narod nece sve dozvoliti...
Pa cilj ulaska u EU i jeste da bi taj narod ziveo bolje, a to o pljuvanju nacije, i druge gluposti koje si nabrojao su prezne price patriotskih stranaka,jer nemaju sta drugo da ponude na izborima
Opet patriotske stranke?!...nisam clan ni jedne stranke, niti mislim da i jedna politicka stranka u Srbiji nesto vredi zbog onih koji ih vode...samo pokusavam da realno sagledam stvari...najlakse je nekog satanizovati, to je izum zapada...i onda je on za sve kriv...sta ces praznijih prica od predizbornih obecanja DS-a...
A zasto bi zapad nas satanizovao? Koji je razlog bas nas?Sto ne hrvate,makedonce,madjare...
Ako zaista mislis da nismo satanizovani u zapadnim zemljama onda zaista nemamo o cemu da pricamo...
Ali zbog cega? Koji je razlog?Sto bas mi?
A kad se mandat ove vlade zavrsi, za neuspeh cete okriviti SPS i ostale satelite,i opet DS ostade najcistiji,pa cete jos reci,mi nismo bili u vladi ,tj. manjinska stranka.Vama su naravno sve druge stranke krive koje zajedno sa vama vladaju,pa hajde kad ste toliko jaki i pametni formirajte sami vladu i vladajte i preuzmite bar jednom odgovornost na sebe.