rz brzotrz 1972
Poznat
- Poruka
- 8.546
Zasto izbjegavas gej teme?Najezda Bosanaca i Crnogoraca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto izbjegavas gej teme?Najezda Bosanaca i Crnogoraca.
Srbija bi trebala da oduzme drzavljanstvo nama koji smo dosli preko Drine.Počelo je to još 2008 - 2009. S ponosom mogu da kažem da su moje demokrate počele s politikom dodele srpskog državljanstva Srbima ma gde živeli.
Na žalost to je skoro dvodecenijsko kašnjenje za Hrvatskom, koja je već početkom devedesetih dodelila hrvatsko državljanstvo svim Hrvatima u svetu.
Glupost. Da je ostala kraljevina, srpski identitet bi se video kroz pripadnost SPC i tada ne bi bilo Makedonaca npr.у краљ. југо. нијесу постојали Срби него православци
како дучић рече да не би другог св. рата Срба би нестало до 1965. да је краљ. југо. опстала до тада
Срби би били југословеснска нација![]()
Znamo da niko ne laže krupno kao Turčin...Usudiću se da kažem da nisi razumeo šta sam hteo da kažem. Svi ovi Bosanci koji imaju dva državljanstva, SRBIJANSKO i bosansko-hercegovačko, sada će na Evrobasketu da navijaju za svoju državu BiH jer imaju dva državljanstva to jest dve države.

Zašto ne bi Srbi ma gde da su bili državljani Srbije ako to žele? Šta bi Srbija time izgubila?Nisam za državljanstvo na osnovu pripadnosti naciji. To je neka glupost. Ja bih mogla da se osećam Amerikankom ili Engleskinjom, ali me neće upisati u državljanstvo na osnovu mog nacionalnog opredeljenja.
Pišem nezavisno od Srba. Recimo ja imam neke korene iz Hrvatske i bilo je dovoljno iako tamo nisam rođena da potpišem da se osećam Hrvaticom i da dobijem njihov pasoš. Međutim, mene bilo sramota kad se tako ne izjašnjavam. To je izvor većih zloupotreba. Znam one koji su potpisali da se osećaju Mađari a ili se osećaju Hrvatima a ne osećaju se tako već im neko u porodici čak drugo koleno to. I dobili su pasoše. Mislim... Te nacije to je sve skupa glupost. Jer ti možeš promeniti naciju svojim izjašnjavanjemZašto ne bi Srbi ma gde da su bili državljani Srbije ako to žele? Šta bi Srbija time izgubila?
Nije samo bitno da se osećaš tako nego i da jesi.Nisam za državljanstvo na osnovu pripadnosti naciji. To je neka glupost. Ja bih mogla da se osećam Amerikankom ili Engleskinjom, ali me neće upisati u državljanstvo na osnovu mog nacionalnog opredeljenja.
Pa to i kažem.Nije samo bitno da se osećaš tako nego i da jesi.
I Nemačka ima to dobijanje državljanstca na osnovu porekla, zaboravih tačno kako se zove.
Moj rodjak iz Banata je dobio pre dvadeset godina na osnovu nemačkog porekla svoje majčine linije. Morao je da vadi rodne listove sve do nemačkih predaka.
Ali ako se neki migrant kod nas potpiše da se oseća Srbinom, misliš da ga neće upisati?Nije samo bitno da se osećaš tako nego i da jesi.
I Nemačka ima to dobijanje državljanstca na osnovu porekla, zaboravih tačno kako se zove.
Moj rodjak iz Banata je dobio pre dvadeset godina na osnovu nemačkog porekla svoje majčine linije. Morao je da vadi rodne listove sve do nemačkih predaka.
Ipak mislim da Aleksandar Lazić ima svoje fanove i u entitetu RS.Ni Srbi koji zive u FBiH ne navijaju iskreno za BiH,a o Srbima oz RS je glupo i pomisliti.
Mađarska je na isti način dala oko milion pasoša ljudima iz Rumunije, Srbije i Ukrajine, Rumunija je podelila stotine hiljada pasoša Moldavcima, a Hrvatska sistematski daje državljanstvo ljudima iz BiH i dijaspore.Dr Milić iz Niša je objavio da je dobio odgovor iz Ministarstva da je toliko ljudi dobilo državljanstvo na osnovu potpisanog iskaza da su Srbi, nezavisno od toga da li imaju prebivališta u zemlji. To je preko 6% onih koji učestvuju na izborima.
Komentar?
Pa sad... imaš pravo više nego migrant koji dodje iz pripizdine i naravno on hoće državljanstvo iz interesa. Ti barem imaš pravo na to. I Lacl je nemačko prezime bez obzira što su verovatno kroatiziraniPa to i kažem.
I ja imam Lacl prezime od predaka i tu bih mogla da se ganjam... Čemu to? Interes?
Pa da i sad se mnogi kaju.Mađarska je na isti način dala oko milion pasoša ljudima iz Rumunije, Srbije i Ukrajine, Rumunija je podelila stotine hiljada pasoša Moldavcima, a Hrvatska sistematski daje državljanstvo ljudima iz BiH i dijaspore.
Posle 3 godine oseća se Srbinom?Ali ako se neki migrant kod nas potpiše da se oseća Srbinom, misliš da ga neće upisati?

On je odabrao da igra za tu reprezentaciju.Da je igrac tipa mog sugradjanina (Zenica) Zorana Savica zna se u kojoj bi reprezentaciji bio.Ipak mislim da Aleksandar Lazić ima svoje fanove.
https://banjaluka.net/ko-je-srbin-koji-je-doveo-bih-na-eurobasket/
Ko je Srbin koji je doveo BiH na Eurobasket?
Molim prevod na srpski.Zasto izbjegavas gej teme?
To je bila moja ilustracija činjenice da vi sa dva državljanstva imate dve države. I mi SRBIJANCI kada padne vaš Oskar nećemo delimo državljanstva svakome kome padne na pamet da je Srbin. A inače znam da ćete navijate za vašu Njemaćku.Znamo da niko ne laže krupno kao Turčin...
![]()
Upravo to je poenta – pravo na državljanstvo po poreklu nije nikakva srpska specifičnost, nego praksa u većem delu Evrope. Mađarska, Hrvatska, Rumunija – svi koriste isti model da vežu dijasporu i podignu broj glasača. Neko ima prezime, neko poreklo, neko interes – i sve je to legitimno po zakonu. Problem nastaje tek kad se ti brojevi izvlače izolovano i koriste kao argument da se u Srbiji dešava nešto „nenormalno“, a zapravo je to isti obrazac koji primenjuju i komšije i pola EUPa sad... imaš pravo više nego migrant koji dodje iz pripizdine i naravno on hoće državljanstvo iz interesa. Ti barem imaš pravo na to. I Lacl je nemačko prezime bez obzira što su verovatno kroatizirani
Daj guze Azdejkovicu i on ce ti prevesti.Molim prevod na srpski.
Tako je, Mađari su u startu delili pasoše široke ruke, a sad su pooštrili kriterijume jer su shvatili da ih zloupotrebljavaju. Isto će, pre ili kasnije, morati i drugi – i Srbija, i Hrvatska, i Rumunija. Ali to samo pokazuje da ovakvi modeli nisu nikakva srpska izmišljotina nego uobičajena praksa u regionu, pa nema smisla praviti od toga senzaciju kao da je Srbija „jedina“ koja tako radiPa da i sad se mnogi kaju.
Zato sad mađari ne daju kod nas pasoš napotpis da imaš mađarske korene kao na početku, već moraš tečno govoriti mađarski u ambasadi
Pa mislim, austrougarska je zagovarala da nacije nisu bitne. Gomile katolika po Vojvodini nisu ni znali šta su. Sve izmešano. U jednoj istoj familiji danas imam one koji smatraju da su hrvati, one koji misle da su slovaci, one koji misle da su mađari i par njih nemci. Neki to sumiraju sa šokci. Dakle, kako se ko osećaPa sad... imaš pravo više nego migrant koji dodje iz pripizdine i naravno on hoće državljanstvo iz interesa. Ti barem imaš pravo na to. I Lacl je nemačko prezime bez obzira što su verovatno kroatizirani
Taj mi deluje kao furundžijaDaj guze Azdejkovicu i on ce ti prevesti.

Mika 83 voli zestoke momke.Taj mi deluje kao furundžija![]()