Usudiću se da kažem da nisi razumeo šta sam hteo da kažem. Svi ovi Bosanci koji imaju dva državljanstva, SRBIJANSKO i bosansko-hercegovačko, sada će na Evrobasketu da navijaju za svoju državu BiH jer imaju dva državljanstva to jest dve države. Za razliku od njih, mi SRBIJANCI imamo samo jednu državu, i čak i kada bi eventualno želeli i imali prebivalište pa i nekretninu u vlasništvu u bh entitetu RS, mi ne možemo da uzmemo bosansko-hercegovačko državljanstvo samo na osnovu nekakve izjave kao što Bosanci uzimaju državljanstvo Srbije na osnovu izjave da se osećaju kao Srbi, a kakvim su u većini počeli da se osećaju negde tamo pri kraju postojanja SFRJ – do tada su se mahom izjašnjavali kao Jugosloveni. Mislim ono kada su belim kamenčugama na lokalnom brdu latinicom pisali TITO da se vidi sa druma.
Slično važi i za one hrvatske državljane koji svakog jula i početkom avgusta vole da ogovaraju one SRBIJANCE koji za svoje pare idu u njihovu zemlju na more.
E vidiš to shvatanje i taj zakon "velikog pravnika" Koštunice moraće da se menja jer Srbija ne može više da bude ostatak SFRJ, a koji "nekima" koji imaju svoje države služi pre svega kao krava muzara. Srbija je naime samo u zadnjih desetak godina dala dve milijarde evra u rupu bez dna koja se zove Republika Srpska.
Najviše nam je opao broj kada nas je 30% izginulo zbog terorističke akcije Mlade Bosne i Jugoslovena Gavrila Principa u Sarajevu. Koliko nas je samo u genocidu u Mačvi i dolini Jadra 1914. stradalo... A Cetinjanin Aleksandar Karađorđević nam 1918. godine i državu bio ukinuo zbog ujedinjenja s vama!
Sada si me razočarao jer ne poznaješ istoriju vlažnih snova velikosrpskih nacionalista devedesetih. Tomislav Karađorđević je bio viđen za "kneza Srpske" pošto je haški osuđenik Radovan Karadžić bio monarhista.