Ema moj savet ti je da ne slušaš nikoga,nego slušaj sebe,i radi onako kako ti želiš i kako misliš da treba...I slažem se sa nekima koji kažu da treba da uradiš to kad sama smatraš da treba,i nemoj da gledaš to da uradiš samo da bi kao skinula taj "teret",ili zbog toga šta drugi misle o tobe zato što si još nevina...biće za sve vremena i ne postoje odredjene godine kada to treba da se uradi...I nemoj da se opterećuješ time da bi trebala to već jednom da uradiš,da vreme prolazi a ti si još nevina,ako tako stalno razmišljaš osećaćeš se još gore,a nema potrebe da se tako osećaš.Nevina si pa šta,to ne znači da ćeš biti još dugo vremena,i ne znaci da si zbog toga loša,sigurna sam da će naići neki pravi sa kojim ćeš hteti to da uradiš....I razumem te kad kažeš da nisi do sada jer su jednostavno okolnosti bile takve,imaš 20 godina i znaš sve o tome kao i svaka druga normalna devojka,ne plašiš se toga ili bilo šta drugo,nego je eto jednostavno tako.
...A za ozbiljne veze ima vremena,i ja imam 20 godina pa nisam imala neku ozbiljnu vezu,što ne znači da nikad neću,isto tako i ti.Ja imam drugarice koje imaju 23 godina pa su još nevine,i nemaju ništa protiv toga,znaju da će jednom doći i taj dan
A neko je spomenuo da je malo problem ako decko ima 20 godina,a nevin je,što se ja uopšte ne slažem,moj bivši dečko je prvi put spavao sa devojkom u 21 godini,što ja nikad ne bih provalila
i drugari su mu stalno nabacivali devojke samo da "skine mrak",ali on jednostavno nije hteo,čekao je devojku sa kojom će stvarno hteti to da uradi,iako je muško,iako je imao 21 godinu
što je po meni retkost i mnogo mi je drago da i neko takav postoji
...sve je to u glavi,možeš ti da budeš i u 25 godini nevina,ali ti to neće smetati ako slušaš samu sebe i ne obazireš se šta drugi kažu i kako drugi gledaju na tebe zbog toga,i bilo šta da kažu,ti najbolje znaš zašto je to tako,zato si i takva kakva jesi