Meni idu na zivce muski { i devojke} koji potenciraju da osoba to radi da bi se ''cuvala''..aman odakle izvlacite te zakljucke, leve
jednostvano,kad osetis sa tom osobom onda to osetis...i to shto si rekla, Ema, '' ako cekam pnog koga cu voelti proci ce vremena...'' vredi cekati
Btw tema mi je donekle,tuzna,jer osecam da je pricana sa nekom tugom , atuzna mi je jer se osobe koje mozda malo sacekaju pre nego shto spavaju prvi put zapitaju,....a mozda je dobro,to shto rade neke devojke,da spavaju 14toj,shta nije u redu samnom shto nisam i ja tad..? Da ne bude zabune ne osudjujem devojke sa 14 koje su spavale,svako radi sa svojim telom shta zeli ali mi je krivo shto,neshto shto je normalno,je sad izvrnuto kao loshe....Nije loshe
neke od mojih drugarica su envine i imaju 19 godina,jednostvano,nisu imale dovoljno duge veze,nisu upoznale osobu za kojom su bile lude...Ima vremena,vazno je da ne napravis krucijalnu gresku da spavas sa nekim koga ne volis toliko vec eto,.....Meni se zamalo to desilo,i da mi je on bio meni prvi besila bih se sad o neko drvo.
Btw i dreaming of eternity u pravu je covek,nema on pogresnu percepciju vec ti koja si u mozak utuvila da jedino shto tip hoce jeste da ti udje medju noge.