20 godina od Tjenanmena

Не бамбусај, нашао се те старе мантре кад прогуташ кнедлу ''шта чекаш иди на Космет''. То и ''иди нађи рибу немој да висиш на нету'' су најбоље флоскуле ограниченог форумашко-еврофанатичног мозга коме је хитно потребно лечење у виду кинеског рецепта или попиног ашова.

Ne seri po netu nego marš na naoružavanje i obuku, pa dole. Ako je OVK mogla da likvidira policajce iz zasede i da se posle i bori pružano sa policijom i vojskom, svi što ovde *****te odmah u komitske čete i ubacujte se dole. Ništarijo od čoveka!

ahahaha
ma jeste bre OVK narko dileri,silovatelji i ubice su porazili nashu voojsku pa se zato ona povukla a ne zbog NATO logistike iz vazduha koja je rezultovala kumanovskim sporazumom lol
pa takve nakaze ko ti bi najvishe volele da dodje do nekog excesa za koji bi srbi mogli da se optuze da bi to posluzilo kao izgovor i opravdanje za totalno proterivanje svega preostalog ne shiptarskog stanovnishtva lol
dream on

Pa da doveli su svoje ljude na vlast, oni koji su bili od koristi Britanskoj kruni su ostali kao predsednik skupstine Kraljevine Jugoslavije koji je posle i predsednik skupstine komunisticke Jugoslavije !
A Srpsku Pravoslavnu Crkvu nemoj da diras, posto je tvog lidera krstio najpoznatiji pravoslavni duhovnik u manastiru Ostrog.
Jel ispadas smesna !

au, choveche.........gde ti ode :worth:SPC nije Anfilohije, Filaret, Pahomije..........SPC je institucije gde se moze naci, i te kako chestitih sveshtenika!

Srečo, ti misliš da se u hrvatskoj ne vode procesi zbog zločina nad Srbima. Nije li Gloavaš zbog toga pobegao u Bosnu? Da li su neki već osudjeni zbog takvih stvari? Da li znaš da je jedan od komandanata OVK na Kosovu 2003. godine osudjen na 17, godina robije? Kao i ovde i kao u Hrvatskoj mnogi Albhanci su se bunili zbog toga, jer on se borio protiv Miloševića, ali poosudjivali su ih ko zadnji ološ. A oni i jesu zadnji ološ. A ako mi neko nešto kaže protiv haškog tribunala avo ti jedna prošlogodišnja vest:

Znači on ima političke stavove i zato je haradinai osloboljen? Super je to patriotizam...kako da ne?

Kada si već spomenuo Glavaša, koliko je Hrvatska bila ozbiljna u nameri da ga osudi da se videti i po tome što mu je dozvolila da se brani sa slobode.

Ove naše bolide ne bih ovog puta komentarisala. Međutim, to nema veze sa bombardovanjem Srbije. Oko toga smo ti ja počeli da se raspravljamo i natežemo :roll:

Ali na Kosovu nema srpske policije i vojske. nema srpske monete i primene srpskog pravosudja. A ti se proseravaš po forumima. Šta čekaš, dole pa u neku diverziju. Dok vi čekate oni će i u svetsku banku, a malo malo pa ih neko prizna. Gde su gerisle čete da se ubacuju dole? Šta je siso, znaš po netu da pričaš, a što niste dole? Nije vama potrebna ni valst ni opozicija za to. Ustaški zlotvori iz emigracije su mogli da ubacuju čak iz Austalije grupe u Jugoslaviju da se bore, a vi se bojite da odete na Kosovo u hajdučiju? Bruka nevidjena!

Ustashe su se borile protiv dece,zena,baba,deda i seljaka a mi prtiv NATO,najjace vojne sile u univerzumu ;)

Kako kontraproduktivno? Zar nije OVK bila gerislka formacija koja je dovela do povlačenja srpske vojske sa Kosova. Što ti nisi prvi u nekoj SOVK da se tamo gerislki boriš protiv Albanaca? Ali nme, ti bida se boriš protiv unutrašnji hneprijatja, po mogućnosti da si što zaštićeniji. Bedo kukavička!

Naravno da nije. :hahaha:

Koliko se secam ti si izjavio da si bio u 63 pad. i na Kosmetu,pa kako onda da ti to ne znas,ili da su tebe proterali......:hahaha:........koja si lazovcina pa to je strasno :hahaha:

Kojih shiptara,tamo je NATO vojska nikakvi shiptari,sta bulaznis?:hahaha:

au, choveche.........gde ti ode :worth:SPC nije Anfilohije, Filaret, Pahomije..........SPC je institucije gde se moze naci, i te kako chestitih sveshtenika!

Kaze taj duhovnik Amfilohiju ovaj tvoj ima mindjusu, a Amfilohije ce duhovniku ti krstis coveka ne mindjusu i sta ce duhovnik obavezuje ga poslusanje i krsti tvog lidera !
Opet si ispala smesna !

Salim se ja malo sa tobom, prosli put sam ti pominjao Orvela vidi da si ga savladala !
Laku noc ! :bye:

ahahaha
ma jeste bre OVK narko dileri,silovatelji i ubice su porazili nashu voojsku pa se zato ona povukla a ne zbog NATO logistike iz vazduha koja je rezultovala kumanovskim sporazumom lol
pa takve nakaze ko ti bi najvishe volele da dodje do nekog excesa za koji bi srbi mogli da se optuze da bi to posluzilo kao izgovor i opravdanje za totalno proterivanje svega preostalog ne shiptarskog stanovnishtva lol
dream on

Nemoj sad da se vadiš. od 1996. Ushtria Çlirimtare e Kosovës ima svoje akcije po Kosovu. U najsvetlijoj je srposkoj tradiciji da komiti idu da se bore na okupiranim teritorijama. Jeste stalno govorili o ratu na Kosovu.Imaš priliku. Ima vas ovde militantnih, uniforme se lako nabave i idite dole. Ak osu oni mogli da se bore protiv nas, kako to da se ti bojiš da svoje reči sprovedeš u delo?

Opet neka Kosova i neka zavijanja o SPC i Milosevicu umesto da se ovde divimo kineskoj pobedi.

Ovi LDP-ovski narkomani su k'o pravljeni po receptu za fanatike - nesposobni da promene misljenje i nevoljni da promene temu.

Znao je Kinez sta radi.

ma oni brinu za svoju buducnost ako se ikad ova zemlja dovede u red
jer njima ne gine kineski metod,zato i paniche i prichaju o raznim miloshevicima jer su prepoznali svoju sudbinu pa su malo nervozni

sto se teme tiche ja bi pored pohvale mudroj kineskoj politici od pre 20 godina dodao da i amerikanci imaju koju dobru recimo gvantanamo
treba kombinovati ova dva reshenja u nashem lichnom obrachunavanju sa anti ratnim profiterima i ostalim borcima za mir istinu i pomirenje

ma oni brinu za svoju buducnost ako se ikad ova zemlja dovede u red
jer njima ne gine kineski metod,zato i paniche i prichaju o raznim miloshevicima jer su prepoznali svoju sudbinu pa su malo nervozni

sto se teme tiche ja bi pored pohvale mudroj kineskoj politici od pre 20 godina dodao da i amerikanci imaju koju dobru recimo gvantanamo
treba kombinovati ova dva reshenja u nashem lichnom obrachunavanju sa anti ratnim profiterima i ostalim borcima za mir istinu i pomirenje
Šta će nam Gvantanamo?Zatražimo od Hrvata Goli otok u zakup i sve te možemo da smestimo tamo a i oni bi bili srećni,em su na moru,em u njihovoj dragoj Hrvatskoj.

Ма доћи ће време и за то, само не из гериле. Тад ћеш ти да висиш на тенку ко додатни оклоп, да има и од тебе неке вајде :ok:

пс: стабилизуј се, запенио си.

Ma mojne me novih 500 godina čekanja. Kosovo te čeka, izvoli dole pa i gerilu. A ovo za tenk, možeš samo da me poljuipiš tamo gde sunce ne sija.

LDPovce bi trebale u Kinu na ekskurziju,da vide Tjenanmen na čelu sa Čedom i baba Latinkom.

A ti čekaj još bešto? ak oje ovo u Kini biulo super i ako je to metod, vidiš li da Sveto Kosovo krvari. Koliko vas ovde ima ratobrnih ima lepa jedinica da se napravi. Šta čekate? Primenite kineski metod, pa u boj. Ili sui moda oni Albanci koji su se kao gerila borili protiv Srba hrabriji od vas? Bruka ...

Šta će nam Gvantanamo?Zatražimo od Hrvata Goli otok u zakup i sve te možemo da smestimo tamo a i oni bi bili srećni,em su na moru,em u njihovoj dragoj Hrvatskoj.

pa dobro to i nije tako losha ideja
al po meni je to suvisehe exkluziva
a i nisam za pomaganje tudjeg turizma
nego neko blato,neka peshcara,mochvara da se ogradi s 4 strane postave tornjevi i bodljikava zica i tamo vrshi humano prevaspitavanje svih "gradjanskih inicijativa za slobodfno demokratsko drushtvo,severnoatlanski pakt srbije itd."pushtanje 24 H neprekidno na slushalice rodoljubive pesme,lishavanje sna,korishcenje lopate u terapijske svrhe i tako te pedagoshke metode korekcije devijantnog ponashanja
a ako ne upali tenk je iz raja izasho shto bi rekli bratja kinezi

pa dobro to i nije tako losha ideja
al po meni je to suvisehe exkluziva
a i nisam za pomaganje tudjeg turizma
nego neko blato,neka peshcara,mochvara da se ogradi s 4 strane postave tornjevi i bodljikava zica i tamo vrshi humano prevaspitavanje svih "gradjanskih inicijativa za slobodfno demokratsko drushtvo,severnoatlanski pakt srbije itd."pushtanje 24 H neprekidno na slushalice rodoljubive pesme,lishavanje sna,korishcenje lopate u terapijske svrhe i tako te pedagoshke metode korekcije devijantnog ponashanja
a ako ne upali tenk je iz raja izasho shto bi rekli bratja kinezi
Ipak je ovo što ja nudim humanije,nema greške.A i ''braća'' mogu da ih prevedu u katoličanstvo ili u cvećke,a oni bi se raspametili.Možda neko od njih poljubi i stopalo Papi jednog dana.

Poslednja izmena:

Back