Braniš zločine koji su počinjeni nad pripadnicima naroda koji nije tvoj. Ja mogu sam oda kažem da mi je jako bilo žao što nije bilo mirovnih protesta u zagrebu protiv zločina u Oluji, ali mi je jako drago što smo neki od nas jako rizikovali i na ulicama se bunili protiv rata koji nije morao da bude vodjen. Da ne pričam sad o tome da se Miloševič i Tudjman doovore da odlože povlačenje iz Slavonije da Arkan može da krčmi naftu i drda odatle još 6 meseci. Taj tribalizam koji ti zastupšaš da je sve šo se počini vom narodu strašno, a da sve što počini tvoj narod je tabu tema jer su to tvoji, je nezdrav. Srbi koji su počinili zločine i oni koji imaju opravdanje za njih, nisu moj narod i nisu Srbi. To je ološ. U Hrvatskoj neka sami raščišćavaju svoj ološ, na Kosovu isto, medju Muslimanima isto. Ali bitno j ebiti čovek. Ovi ovde što pišu kao ti, gde se sme sa mo lamentirati nad vlastitim žrtvama, a svi vlastiti zločini se moraju prikrivati, nisu ljudi. To je samo onaj najgori ljudski talog. I njaveća bruka za svoj narod čiji su oni izrodi.