2 PITANJA...

• Začetnik teme Začetnik teme Neka tamo devojka....luda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Oni koji kazu da sex pre 18 nije ok, onda to nisu ni doziweli...
Tako sam i ja mislila do pre par meseci, a ona mi je dechko zawrteo mozak i eto...
Nismo wishe zajedno niti smo dugo bili al ne zalim, ono shto mi je pruzio nemoze da se opishe...

Oni koji kazu da sex pre 18 nije ok, onda to nisu ni doziweli...
Tako sam i ja mislila do pre par meseci, a ona mi je dechko zawrteo mozak i eto...
Nismo wishe zajedno niti smo dugo bili al ne zalim, ono shto mi je pruzio nemoze da se opishe...

******... moral ne shvata svako isto...
ali biće ti svejedno ako se budeš kretala u društvu kao što si ti...
a vidim na forum stavljaš slike u minićima i otkrivenog stomaka...
iskreno se nadam da ćeš se opametiti...

Sex je lijepa stvar kad si zreo za to...
a ne tu jebu se djeca od dvanaest/trinaest godina, tek im porasla piša i odmah bi da je u nešto stave...
namjerno sam ovako prost jer čini mi se da ovi mlađi i od mene čak misle da su pametniji i iskusniji od svih...
ako si derle uzmi igračke i igraj se, biće ti žao nekada tvoje nevinosti ako imalo mozga i morala budeš imao/la...
i ne mogu shvatiti kako bi neko ko nije nevin mogao obući bijelu vjenčanicu?
zna se šta ona simboliše... čistotu, nevinost...
a ako ti se dere sa dvanaest godina, šta poslije očekivati, da te neko dijete zove mama, da bude normalno, uspješno u životu?
ne ide to...
sa sedamnaest/osamnaest može i proći, ali opet ne podržavam potpuno... i ja sam dijete još uvijek

Sex je lijepa stvar kad si zreo za to...
a ne tu jebu se djeca od dvanaest/trinaest godina, tek im porasla piša i odmah bi da je u nešto stave...
namjerno sam ovako prost jer čini mi se da ovi mlađi i od mene čak misle da su pametniji i iskusniji od svih...
ako si derle uzmi igračke i igraj se, biće ti žao nekada tvoje nevinosti ako imalo mozga i morala budeš imao/la...
i ne mogu shvatiti kako bi neko ko nije nevin mogao obući bijelu vjenčanicu?
zna se šta ona simboliše... čistotu, nevinost...
a ako ti se dere sa dvanaest godina, šta poslije očekivati, da te neko dijete zove mama, da bude normalno, uspješno u životu?
ne ide to...
sa sedamnaest/osamnaest može i proći, ali opet ne podržavam potpuno... i ja sam dijete još uvijek

A to znaci Limune da si ti jos uvek nevin i da nisi za sex pre braka,a?:mrgreen:

Back