2 devojke + 2 momka (izlazak)?

Pa same izvade parice iz dzepa..al im tatica stavi u isti..ne znam kolko kosce kurs..ja naucio sam:rumenko:

A sta ako devojke rade i imaju sopstvenu platu ili neko primanje?
Stvarno ne znam sta se tebi desilo da tako razmisljas iskljucivo kroz novac. Ali kao sto rekoh ice i pice su sporedna stvar kod izlazaka. Neko izlazi radi muvanja, neko radi druzenja, a neko zato sto voli da izlazi (umetnost radi umetnosti:lol:).

A sta ako devojke rade i imaju sopstvenu platu ili neko primanje?
Stvarno ne znam sta se tebi desilo da tako razmisljas iskljucivo kroz novac. Ali kao sto rekoh ice i pice su sporedna stvar kod izlazaka. Neko izlazi radi muvanja, neko radi druzenja, a neko zato sto voli da izlazi (umetnost radi umetnosti:lol:).
:hahaha:jao hit dana..pa dobro bre sto su svi redom sami i istripovani..niko da mi odgovori gde su dotadasnji prijatelji i da li je neko nekome prisao s pricom rekao bih da si nacitan/pametan ajde se druzimo..ne nego se prilazi iskljucivo zbog izgleda ili ako raste tenzija u prizemlju..citaj sexali bi nesto:lol:
Pa ne znam sta da ti kazem,nisu sve iste :lol:

Na prvom izlasku obicno ja platim ali posle ako smo u vezi mi ne pada na pamet da placam svaki put:mrgreen:

:lol:pa to ti pricam..ma zezam se ja naravno da placam al vidi se to ko je grebator

:hahaha:jao hit dana..pa dobro bre sto su svi redom sami i istripovani..niko da mi odgovori gde su dotadasnji prijatelji i da li je neko nekome prisao s pricom rekao bih da si nacitan/pametan ajde se druzimo..ne nego se prilazi iskljucivo zbog izgleda ili ako raste tenzija u prizemlju..citaj sexali bi nesto:lol:

Ti si ovaj.........slucaj:D
Aj pozdrav.:D

edit sve je moguce :lol:

Poslednja izmena:
Ma sve to stoji ali @georgejune misli da sve devojke zele da im se plati pice imale novac ili ne :lol:

Meni jutros trebao neki baja kao đole, da mi plati doručak...:mrgreen:
Ušla ja u pekaru, naručila... vadim novčanik, kad ono 50 dinara... (sve juče potrošila na čizme:rumenko:)... nedavno čula izreku:"Čizma glavu čuva" pa nisam štedela..:mrgreen:

Srećom, račun bi 45 dinara...:whistling::lol:

Ako neko želi poklanjam sve iz novčanika!!!:D

Ne mora da znaci da ce oba para muvaju. Mozda jedna drugarica ide da bi dala podrsku drugoj drugarici, a mozda se ni postavljacu teme ne svidja nijedna, pa zato i postavlja tako filozofska pitanja.

Uu tek je to najgora klinacka opcija..obojica bi da umoce a ova jedna se pravi blesava..kao nisam znala da ce ovo dvoje da odu do wca..posle se njih dvojica pokace sto je takva podela posla bila:lol:

Pa sad ima muvanja, ali da se iskomplikovati :D.
Imamo dva druga A (postavljac teme) i B (drug postavljaca teme) i dve drugarice C i D (sa kursa). Drugu B se svidja jedna drugarica, ali pitanje je koja? Mozda mu se svidja drugarica C, ali on se ne svidja njoj, vec ona hoce da izadje, jer se njoj svidja drug A ili zato sto se drugarici D svidja ili drug A ili drug B. Drugu A se ne svidja nijedna. :D
A mozda se drugaricama C i D svidja isit drug. :lol:

edit ako jedna drugarica moze da pretrpi taj izlazak zbog druge, valjda i jedna drug moze da izvisi. :D

Poslednja izmena:
Pod namera ne misli se direktno uvek na sex.

Stvar je u tome da zenski svet voli spontanost i ne previse natezanja ne daj Boze nesigurnosti, pa nesto muvanja u grupama, pa drzanje za ruke posle jedno mesec dana i stidljive poglede, porukice preko drugara i slicno...mislim nismo u osnovnoj skoli :hahaha:

Zato je moj zakljucak da je pristup sasvim primeren ako se zeli druzenje, ali ako se zeli muvanje onda je bolje izaci zasebno jedan "par" zasebno drugi, ili najbolje vec izaci zajedno ali vrlo brzo namestiti situaciju tako da se "razdvojimo", ali naravno da to izgleda spontano.
Samo me je zanimalo jos neko misljenje ovde. Poz

Извини, а која је онда намера у питању ако мора да се спроводи искључиво у пару а не може у друштву?:think:
Колико ме сећање служи мувати се можете и када сте у групи... :roll:
Дакле, поента, колико контам, ЈЕСТЕ што пре креснути нешто, не ''губити време'' на упознавање, дружење, пријатне изласке, причање... (зато ти и препуручих најкраћи и најједноставнији начин да дођеш до тога :mrgreen:)...
Ако хоћеш нешто да ебеш што пре и по сваки цену - онда не излазите заједно него је одмах позови у гајбу и сачекај је голишав у кревету...да се не мучиш око свлачења....:mrgreen:
Ако хоћеш девојку, девојку са којом ћеш и да излазиш, и да разговараш, и да је уведеш у своје друштво, и да се сексаш, и да се држиш за руке....али, шта ја то причам, ти рече да то нећеш....:roll:

Извини, а која је онда намера у питању ако мора да се спроводи искључиво у пару а не може у друштву?:think:
Колико ме сећање служи мувати се можете и када сте у групи... :roll:
Дакле, поента, колико контам, ЈЕСТЕ што пре креснути нешто, не ''губити време'' на упознавање, дружење, пријатне изласке, причање... (зато ти и препуручих најкраћи и најједноставнији начин да дођеш до тога :mrgreen:)...
Ако хоћеш нешто да ебеш што пре и по сваки цену - онда не излазите заједно него је одмах позови у гајбу и сачекај је голишав у кревету...да се не мучиш око свлачења....:mrgreen:
Ако хоћеш девојку, девојку са којом ћеш и да излазиш, и да разговараш, и да је уведеш у своје друштво, и да се сексаш, и да се држиш за руке....али, шта ја то причам, ти рече да то нећеш....:roll:

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Joj ubi me Bože... i ti i "golišav"...

Kako ova reč može da ima ikakve veze sa sexom... tako je bebeća...:zcepanje:

Citiram poruku, mada se obracam svima:
Strasno je ljudi koliko vi ne citate!

Lepo pise u tekstu "razmislja da pozove". Znaci nije jos pozvao. Nisu jos nista odlucile, jer ih niko jos nije ni zvao, kapirate?

A nije ih jos pozvao, jer se pitamo da li je to socijalno prihvatljivo da se tako izlazi i koja je svrha toga, da se ne bi devojke osecale bezveze i mi jos gluplje sto uopste zovemo i izlazimo tako, kad moze on recimo da pozove jednu, a ja drugu i da se vidimo nezavisno....I tad se jasno vidi namera....:roll:

:rotf: :rotf:

Pa drug ih jos nije ni pozvao............devojke mozda:
1. ne prihvate poziv, razmisljaj u tom pravcu i bice ti lakse :D
2.izadju, jer ste im kolege sa kursa bez namere da se muvaju (sad neka mi neki muskarac odgovori kako devojke ne izlaze ako nece da bude muvanja i ako im se tip u startu ne sidja:roll:)

:rotf: :rotf:

Pa drug ih jos nije ni pozvao............devojke mozda:
1. ne prihvate poziv, razmisljaj u tom pravcu i bice ti lakse :D
2.izadju, jer ste im kolege sa kursa bez namere da se muvaju (sad neka mi neki muskarac odgovori kako devojke ne izlaze ako nece da bude muvanja i ako im se tip u startu ne sidja:roll:)

Ма, видиш да ни момци не излазе ако неће бити мувања...:lol:

Баш ми је тужно што су садашњи клинци толико отуђени и затровани неким предрасудама, што не виде смисао интеракције са другима ако нема поенту - окористити се за лову или за крес! :confused:

Ма, видиш да ни момци не излазе ако неће бити мувања...:lol:

Баш ми је тужно што су садашњи клинци толико отуђени и затровани неким предрасудама, што не виде смисао интеракције са другима ако нема поенту - окористити се за лову или за крес! :confused:

Pa jeftiniji sex od druzenja a i satisfaction guaranteed

Hmmmm drugar razmislja da pozove dve devojke sa kursa engleskog da izadju sa njim i sa mnom (dakle svi 4) u grad u kafic, diskoteku ili ne znam sta vec...

Sad se ja pitam jedno filozofsko pitanje, zasto bi dve devojke izasle sa dva momka??
1. Ako izlaze da nekog upoznaju, mi cemo im biti "smetnja"
2. Ako izalaze da pricaju zenske stvari (sto je i najcesci slucaj sa dve drugarice u kaficu), jos manje sta cemo im mi
pa missim...da se druzite,muvate,sta god....sem ako niste totalni raspadi,smaraci,davitelji i slicno...sto ne bi izasle sa vama :neutral:

Back