- Poruka
- 25.452
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadam se da je ovo bilo ironično.Vredi opet primiti udarac za Rusiju.
Slično je tada i danas. Za kante i gorivo nije i neće se vratiti. Cene divljaju, kupovna moć je slaba, iako se vreme i grad promenilo. Način života je drugačiji, ali u suštini je opet beda i besparica. Sve je skupo i plate male.Hiperinflacija, to iz nekog razloga nije pomenuo u videu. Taj period je bio nekoliko meseci i bilo je otužno divlji zapad.
Ali kupiš na ček koji dok se naplati ne vredi ništa, dakle kupio si za džabe.
Svako je imao 10-20 soma maraka u štrku.
Ne kapiram poentu videa ni teme.
Ovo što se danas dešava neće trajati par meseci. Već traje nekoliko godina. Hrane nema a troduplirane cene.
Ne samo da gledaju svoje interese nego im je Srbija (sa BiH entitetomRS) jedina proksi teritorija u Evropi. Pošto Belorusiju ne računamo. Oni svoju jedinu guberniju neće tako lako pustiti.Te 1992 braća Rusi dižu obe ruke u UN za totalne sankcije tadašnjoj SRJ,Srbija 2025 gleda da nikako ne naljuti nuklearnog međeda i brata Rusa,ok oni su sila a mi smo samo trava koja strada kad se veliki tuku kako kaže Sisolini ali za koji kuraz su nam nekakva braća kada samo gledaju svoje interese kao i svi drugi
Doduše, eto sad i njima sankcija, da vide kako je nama bilo. Al Buwaz, nuklearka je nuklearka....hnjo, hnjo. 

Sramota me je što sam Srbin
Već traje nekoliko godina. Hrane nema a troduplirane cene.<<< Gde živiš,gde to nema hrane?Ljubim ti nastavnicu matematike.Troduplirane ?!Hiperinflacija, to iz nekog razloga nije pomenuo u videu. Taj period je bio nekoliko meseci i bilo je otužno divlji zapad.
Ali kupiš na ček koji dok se naplati ne vredi ništa, dakle kupio si za džabe.
Svako je imao 10-20 soma maraka u štrku.
Ne kapiram poentu videa ni teme.
Ovo što se danas dešava neće trajati par meseci. Već traje nekoliko godina. Hrane nema a troduplirane cene.
Hrana u srbiji je TRI puta skuplja nego u ostatku evrope. I nema je, stalno prisutne nestašice. Napune raf sa samo dva proizvođača po troduplo višim cenama.Već traje nekoliko godina. Hrane nema a troduplirane cene.<<< Gde živiš,gde to nema hrane?Ljubim ti nastavnicu matematike.Troduplirane ?!
A ti idi u Hrvatsku pa kupi.Ja nisam video nestašicu proizvoda u Srbiji,baš nigde nisam video. Koliko je troduplo od 5?Hrana u srbiji je TRI puta skuplja nego u ostatku evrope. I nema je, stalno prisutne nestašice. Napune raf sa samo dva proizvođača po troduplo višim cenama.
Pogledajte prilog 1822553Pogledajte prilog 1822554
Vi sendvičari sem šuljeva ništa drugo nemate.A ti idi u Hrvatsku pa kupi.Ja nisam video nestašicu proizvoda u Srbiji,baš nigde nisam video. Koliko je troduplo od 5?
Ne znam zašto me nazivaš tako,ali dobro,neka bude kako ti kažeš.Zanimljivi ste mi vi koji ne znate osnovne stvari ali znate da ponižavate,da vređate,da se podsmevate...Vi sendvičari sem šuljeva ništa drugo nemate.
Noc i dan ... steta sto Srbi nisu imali Vucka da vodi drzavu 90ih ...
Kako nisu imali? Gde god su ga imali više ih nema.Noc i dan ... steta sto Srbi nisu imali Vucka da vodi drzavu 90ih ...
Lupas gluposti, sto se i ocekuje od ljudi koji se zalude za jednu stranu i iskljuce razum koji im je Bog dao. Vucko nista nije odlucivao 90ih, plus ovaj danas je mnogo "mudriji" od onog starog. Da su Srbi imali neku budalu pre nekoliko godina kao nekada 90ih, danas ne bi uopste bilo Srba na Kosmetu plus bi Srpska vec bila razmontirana.