174. Вечити дерби (понедељак 19 ч). Исход?

Исход 174. вечитог дербија ?

• Победа Партизана

glasova: 1 20,0%
  • Нерешено

glasova: 0 0,0%
  • Победа Звезде

glasova: 4 80,0%

• Ukupno glasova
    5
  • Anketa je zatvorena .

fanstebre

Poznat
Poruka
9.924
Црвена звезда није сијала овако од Барија, а Партизан са налази у никад горој ситуацији у својој историји у сваком смислу - на терену, на трибини, на нивоу целог клуба, са свих страна, споља и изнутра.

sp-veciti1.jpg

Било је тешких момената и протеклих година у ФК Партизан али овако велик јаз између два највећа ривала никад није постојао и из сезоне у сезону је све већи, а тренутно је највећи.

Црвена звезда је довела неколико врхунских играча за наше услове. У свим линијама тима постоји квалитет и опција више.

06_48_02_2024091206474877566_original_am-l.jpeg
20180505vmczspa04-830x553.jpg

Партизан је остао без набољег играча, првог стреллца тима - Салдање и како замену није довео никог. Такође је продат и Северина тако да је Партизан остао без два стрелца из претходних дербија. Селекција играча је најблаже речено катастрофална и Партизан тренутно није први конкурент Звезди ни по једном параметру и да све буде још горе тренер Александар Станојевић је распиривао ватру уместо да је гаси и осим што је изгубио поверење навијача велико је питање у каквом је стању његов ауторитет и код самих играча.

21_57_14_2023082721530616232_original_abb-l.jpeg
mateus-saldanja.jpg

Дерби ће судити Новак Симовић што значи да се Звезда овај пут не плаши толико Партизана као што је то био случај пре пар месеци када је Павле Илић имао својих "5 минута славе" и уписао се златним словима у историју Црвене звезде и црвеним на стубу срама.

8722_65054_fmob.jpg

Ово је седми пут да ће овај судија судити вечити дерби, а са њим до сада је скор у дербијима 2-2-2 (две победе Звезде, две победе Партизана и два нерешена резултата)

Све осим победе Звезде у овом моменту би било изненађење.

Црвена звезда није сијала овако од Барија, а Партизан са налази у никад горој ситуацији у својој историји у сваком смислу - на терену, на трибини, на нивоу целог клуба, са свих страна, споља и изнутра.

Pogledajte prilog 1613440

Било је тешких момената и протеклих година у ФК Партизан али овако велик јаз између два највећа ривала никад није постојао и из сезоне у сезону је све већи, а тренутно је највећи.

Црвена звезда је довела неколико врхунских играча за наше услове. У свим линијама тима постоји квалитет и опција више.

Pogledajte prilog 1613443 Pogledajte prilog 1613444

Партизан је остао без набољег играча, првог стреллца тима - Салдање и како замену није довео никог. Такође је продат и Северина тако да је Партизан остао без два стрелца из претходних дербија. Селекција играча је најблаже речено катастрофална и Партизан тренутно није први конкурент Звезди ни по једном параметру и да све буде још горе тренер Александар Станојевић је распиривао ватру уместо да је гаси и осим што је изгубио поверење навијача велико је питање у каквом је стању његов ауторитет и код самих играча.

Pogledajte prilog 1613445 Pogledajte prilog 1613446

Дерби ће судити Новак Симовић што значи да се Звезда овај пут не плаши толико Партизана као што је то био случај пре пар месеци када је Павле Илић имао својих "5 минута славе" и уписао се златним словима у историју Црвене звезде и црвеним на стубу срама.

Pogledajte prilog 1613448

Ово је седми пут да ће овај судија судити вечити дерби, а са њим до сада је скор у дербијима 2-2-2 (две победе Звезде, две победе Партизана и два нерешена резултата)

Све осим победе Звезде у овом моменту би било изненађење.
Moramo da čuvamo igrače zbog LŠ
Ovi mučenici bi bili najsrećniji da nam skrljaju bar tri igrača

Баш ме брига ко ће победити...
играчки је јасно ко је бољи, наравно
Али целокупна атмосфера око Партизана ми се ни мало не свиђа.
Стога ме баш брига за резултат...
а искрено, не видим начин на који би Партизан могао да савлада Звезду...

Баш ме брига ко ће победити...
играчки је јасно ко је бољи, наравно
Али целокупна атмосфера око Партизана ми се ни мало не свиђа.
Стога ме баш брига за резултат...
а искрено, не видим начин на који би Партизан могао да савлада Звезду...
do ponedeljka ima da im podmitimo, golmana , rezervnog golmana , golgetera i levog beka , Sokole rano je za predaju

do ponedeljka ima da im podmitimo, golmana , rezervnog golmana , golgetera i levog beka , Sokole rano je za predaju
Не причам ја о предаји
тога у дербију нема
Мојих 25 година спортског новинарства и 20 дербија које сам преносио дају ми за право
да кажем ово - Партизан тренутно НЕМА начин да савлада Звезду.
Жао ми је што то морам да кажем, али тако је.
Од екипе која је пре пет година била равноправна са Манчестер јунајтедом
а такође и Келном и Ницом
планским минирањем и поткопавањем и са три последња трансфера
остао је само 37 годишњи Бибарс Натхо.

Poslednja izmena:
Не причам ја о предаји
тога у дербију нема
Мојих 25 година спортског новинарства и 20 дербија које сам преносио дају ми за право
да кажем ово - Партизан тренутно НЕМА начин да савлада Звезду.
Жао ми је што то морам да кажем, али тако је.
Од екипе која је пре пет година била равноправна са Манчестетер јунајтедом
а такође и Келном и Ницом
планским минирањем и поткопвањем и са три последња трансфера
остао је само 37 годишњи Бибарс Натхо.
sve to ok Sokole , ali do ponedeljka neka se , ne želim to, dvojica povrede i evo problema za Zvezdu

sve to ok Sokole , ali do ponedeljka neka se , ne želim to, povrede i evo problema za Zvezdu
Партизаов проблем је много дубљи.
Никаква победа у дербију не значи ама баш ништа.
Ево податак из статистике
последњи пут Звезда је на ПАртизановом стадиону славила пре 8 и по година, у фебруар 2016. године.
Од тада, Партизан је освојио дуплу круну 2017. године и скоро ништа више...можда још један куп 2019 беше.
Све друго ови узимају шетњом и крађом а не сувим квалитетом.
То је тако, и то виде и Новосађани и Крагујевчани и Суботичани и Нишлије и буне се...али џаба.

Партизан има саботера на клупи и масу кршева на терену. Једини који ту вреде су Јовановић, Натхо и Захид. Остало је ниво Младости из Лучана. Цигани нек се самоугасе ако не победе сутра.

Партизан има саботера на клупи и масу кршева на терену. Једини који ту вреде су Јовановић, Натхо и Захид. Остало је ниво Младости из Лучана. Цигани нек се самоугасе ако не победе сутра.
ne kobi , nemoj onako pred ruku
e toliko negativne energije ste nabili partizanu , možda i stvarno izgubi

Back