- Poruka
- 63.994
Terza reko da na igrace i strucni stab ove godine za dovodjdnje ograca i plate dvih ide 35 mil!!!Parttizan izađe sa jednim špicem(Sadik?), a Miloje na to izvede tri štopera + dva beka+dva vezna.
Miloje ovo ne može da promeni. On ih je i napravio takvima. Gomilu igrača je upropastio. Taj bi i od Mesija napravio Gobelju.Miloje je dostigao plafon.
Partizani izađu sa jednim špicem(Sadikom?) a on izvede tri štopera + dva beka. Bez krila i sa Jovančićem kao zadnjim veznim koji se nedeljama raspada. Između Tomanea i Boaćija on izabere Boaćija. Šta drugo ima da se tu priča. Za sledeći derbi Miloje će izaći u sledećem sastavu:
Borjan - Gobeljić, Milunović, Degenek, Pankov, Babić, Rodić-Jovičić, Gajić, Jovančić-Popović. Ne znam da li pravila dozvoljavaju dva golmana, al treba to isprobati. Vidi ovaj spisak, sve ih je birao Milojević.
Jevtović
Stoiljković,
Meleg
Sumaila
Jirka
Kafu
Čaušić
Milunović
Ivanić
Ebisilio
Simić...
Sa platama svi ovi koštaju bar deset miliona evra. DESET!!! A svi zajedno su imali učinak koliko i ja za tastaturom. Uz to svima podignute plate.
Rešenje je smena Terzića, Mrkele i Milojevića i to momentalno. Trojka velikih lopova. Mislio sam da se priča oko Grofa nikada neće ponoviti ali evo reprize. Grof nas nije uveo u Evropu pa nije imalo šta da se krade. Sada se krade(legalno) na kamione...
Malopre izjavio....
Leleeeeeeeee i kuku