161. veciti derbi

Parttizan izađe sa jednim špicem(Sadik?), a Miloje na to izvede tri štopera + dva beka+dva vezna.

Miloje ovo ne može da promeni. On ih je i napravio takvima. Gomilu igrača je upropastio. Taj bi i od Mesija napravio Gobelju.Miloje je dostigao plafon.
Partizani izađu sa jednim špicem(Sadikom?) a on izvede tri štopera + dva beka. Bez krila i sa Jovančićem kao zadnjim veznim koji se nedeljama raspada. Između Tomanea i Boaćija on izabere Boaćija. Šta drugo ima da se tu priča. Za sledeći derbi Miloje će izaći u sledećem sastavu:
Borjan - Gobeljić, Milunović, Degenek, Pankov, Babić, Rodić-Jovičić, Gajić, Jovančić-Popović. Ne znam da li pravila dozvoljavaju dva golmana, al treba to isprobati. Vidi ovaj spisak, sve ih je birao Milojević.
Jevtović
Stoiljković,
Meleg
Sumaila
Jirka
Kafu
Čaušić
Milunović
Ivanić
Ebisilio
Simić...

Sa platama svi ovi koštaju bar deset miliona evra. DESET!!! A svi zajedno su imali učinak koliko i ja za tastaturom. Uz to svima podignute plate.
Rešenje je smena Terzića, Mrkele i Milojevića i to momentalno. Trojka velikih lopova. Mislio sam da se priča oko Grofa nikada neće ponoviti ali evo reprize. Grof nas nije uveo u Evropu pa nije imalo šta da se krade. Sada se krade(legalno) na kamione...
Terza reko da na igrace i strucni stab ove godine za dovodjdnje ograca i plate dvih ide 35 mil!!!

Malopre izjavio....

Leleeeeeeeee i kuku

Derbi po meni jedan od najgorih ikada. Zvezda ocajna, trener ocigledno vise nema kompas i ne zna da postavi igru niti iskoristi kadar koji poseduje. Zalosno je da jedan tim silne milione evra potrosi na igrace koji i ne igraju i da jedan za nase uslove nikada skuplji tim ovako deluje na terenu.
Ocigledno Zvezda je napravila uzasnu selekciju igraca i pored tri tima koji poseduje oni imaju rupe u timu, veliki broj promasaja sto se tice transfera.
Prosle godine su najskuplji igraci Kafu i Ebisilio uglavnom presedeli sezonu, sada se to isto desava.

Partiizan je bio manje los ali njegov budzet je duplo manji nego Zvezdin ipak mislim da je tim bolje sastavljen i da ce tek igrati bolje uz dopunsku selekciju na zimu i kada se Natko prebaci da igra centralnog veznog a ispred njega Suma uz spremnog Markovica i samo dva do tri prava pojacanja od toga jedan spic i dva defanzivca to moze biti veoma dobar tim ali juce ni Partizan nista posebno nije igrao i ne treba zbog ove pobede previse slaviti .

EFKPTxUWwAQJeKi

Lice sa poternice, kao i njegov kolega iz KK, pati od raznoraznih sindroma, a najupecatljiviji je sindrom manijakalnog laganja.

Mene čudi da nije opleo po sudiji,savezu i Kokezi izdajniku :lol:

Nego pominje on neke brojke u tom svom lamentu onako baš poštene za pojačanje i plate...pa mislim a da platite malo struju rođaci a?
Meni opomenu poslali na firmu jer sam permutovao dve cifre kad sam plaćao online za 50-ak dinara prete blokadom :lol: a ovi se raspištoljili sa sve komšijama.

Šta beše sa onim:
Vučić: Neophodna privatizacija Zvezde i Partizana da bi se prestalo sa trošenjem državnih para za njihovo funkcionisanje

Od jutros sve mirno i tiho,ljudi nasmejani,nema tenzija.
A da,odigrao se derbi u kojem su sve negativne vibracije utihnule.
Za mir u državii i društvu,ovo je moralo da se desi (neka tumači ovo ko kako želi).

Baš je utihnulo.
Golum peni kod Dee i Čarape, Mrkela grmi na sudije, Tvorza govori kako Partizan truje javnost, evo i Bizon se javio itd.
Sve sam krem de la krem ZvezdaSrbije ne može da se pomiri sa time da su crveno-beli galaktikosi dobili po guzi...

Poslednja izmena:
Prvi put da vodje nema ponedeljkom na tv-u! Pa sta uradi crni Partizane! Nema smisla, stvarno.

Jedan mali apdejt:
Clan komisije FSS za uvodjenje VAR tehnologije je Terzicev sin. Komesar za regularnost je Dragisa Binic. Nema sta dalje da razgovaramo.. Na Areni strucan komentar, ka'e ovako: “Nije bio faul zato sto Stojkovic nije imao kontrolu nad loptom.” Genijalno! Svi na neko foru pokusavaju da opravdaju ovaj poraz Srbije protiv Partizana.

I da, PARTIZAN TRUJE NAROD!

A niko da se zapita, zasto je Zvezda u 3 utakmice samo jednom sutnula u okvir gola. Logicki gledano, tu je negde problem. U vasoj igri bem li ga... Pojma nemam.

Ja sam odavno govorio, da ste se raspali odlaskom Krsticica. Hteli to neki da priznaju ili ne, Krsticic je daleko korisniji igrac od Marina.

.

На једној теми сам се захвалио голману Инђије који је и последњем слепцу у Србији објаснио о чему се ради.

Овај систем је очигледно у дубокој метастази, односно период распадања улази у своју терминалну (завршну) фазу.

Као што се данас сматра елементарном писменишћу познавање ворда, ексцела итд., тако и људи који немају појма да постоји Интернет треба једноставно да се изгубе из јавног живота.

Из нашег фудбалског подземља изронио је поново познати лик доктора Терзића да, након срамотног непојављивања нашег мега/гига/ултра успешног тренера Милојевића на конференцији за штампу после дербија, да смернице свим глупацима у овој земљи који нису спремни да веруји својим очима.

.

Cale bosandzer?

Ulicaru pripazi na recnik. Ocite komplekse leci na drugi nacin a ne mrznjom koja je ocita. Mozes da ih ne volis ne volim ni ja rupase ali da tako vredjas najboljeg majstora medju njima , cale bosandzer???

A gde si ti bio ulicaru ili tvoj otac kad su obrezabi klali preko drine? Vidis ja sam bio tri god tamo , ozren , dolina krvave krivaje ozrena a piotom ilijasa. Kao dobrovoljac iz ns, krvario gace na ozrebu u ljutim ofanzivama mudzahedina njih 5000 je u zenicu i zavidovice doveo licno bin laden i sa alijom izvrsio smotru 1993.ceo svet je izjavio tada je nastala al kaida tamo tj orvo oruzano delovanje. Ozren je bio sa svih strana u okruzenje obrezanih ali je ipak odolevao do 1995 i slobine predaje tog dela. Pogledaj o bitkama na ozrenu , pogledaj smolucu cuvenu!!!

Taj narod prelo drine je najvece srpstvo!!! Zato je i opstajao u tolkom okruzenju!!! Dok si ti i tvoji prdeo u geto na bg pod jorganom. Nas iz srbihe je tamo u srpskoj bilo oko 3000.
Naklon moj do poda imaju. Dvije rane nosim na tjelu odande. A ne da mu ti sad ko manu nalazis "caleta bosandzera?"
TO MOZE RECI SAMO ANTI SRBIN ILI NEKI USRASA IZ ZEMUNA...

NEVASPITANI BEZOBRAZNI STVORE .

Imali smo i mi msjdtorcina vanzemaljaca koji nisu uspeli ono sto su mogli poput velemajstora cirica!!!!

Ali cira je bio dete burzuja pun para plus pusac i cugo je, pa i lenj jbg... Bolo ga cosak da grabi vise para pa je osto na klupi u barsi...

Perica bese cudo ali u glavi isto problem, volo izlaske ugojio se ko prase nije izdrzo slavu pare...

Marin je sa 18 u reprezentaciji bio cudo ali malo ocito posle i lenj
.. Mogo je vise ali je ipal za sve nase igrace drugi nivo galsksija!!!!

I nemoj vise srbe da vredjas po regionalnom poreklu!!!!

Naklon do poda srpskoj republici.

Svoje komplekse leci kod doktora.

I nije nicija gorela do zore pa nece ni vucicu i rupasima. Ali se obraz mora zadrzati.
Moje je apsolutno pravo da volim ili mrzim nesto isto kao i tvoje da se kladis na rupase, kako ih sam nazva. Najpre to da razjasnimo. I nemam sta "da pazim" po tom pitanju. Lik je depresivac i nicim ne zasluzuje onu traku na ruci vise od golmana, takodje, velikog patriotu ali ovog puta kanadzijera.

Dalje, tako je. Bosandzero i od toga pobeci ne moze, bas kao i ja od titule da sam ovde rodjen i odrastao. To sto si ti dobrovoljno krvario da bi neka deca ili ko god isto krvario je tvoj problem i problem onoga ko te je tamo pustio, jer toboze iz Srbije niko ne ide, jer Srbija nije umesana.Cudi me da nisi i u Ceceniju isao da bijes i tamosnje Mudzahedine :D Jedna od stvari na koju sam posebno ponosan je cinjenica da mi niko nije metka ispalio u porodici tokom 90' ni na koga. S toga su mi "Srbi" preko drine "Srbi" isto kao i Vlasi sto su Rumuni. Srbija je jedno, oni su drugo, ma koliko nam se za vrat kacili. Pre par vekova su pobegli od Turaka tamo da sacuvaju glavu, pod skut Austrije i koga god, a to su i 90' radili, otuda je Marin Nemac, a Borjan Kanada, a u "dusi" najveci Srbi u najpravoslavnijem klubu. Koliko sam samo junaka iz Krajine u putu po Evropi upoznao, sa sve oziljcima, strahom da udju u HR, ali zato bez straha da uzmu EU putovnicu da rade po EU. Dzaba si ti moj kapetane krvario... no opet, tvoja krv, tvoja stvar, ali ko zna ciji problem.

No sve je to nebitno potpuno, ali bas nebitno. Ja lika Marina ne mogu da mrzim, jer mi nije nista nazao ucinio, Mrzim nalozene novinare i navijace koji kao papagaji ponavljaju danas nebitnu cinjenicu nekog uspeha za vreme klinackih dana. Jednostavno, nije dorastao ni lobiju a ni kvalitetu Nemacke, Otuda ga eto ovde. Isto kao i Bambi sto se potrosio po Rusiji, ali za njega se retko kaze "bivsi Mancesterov igrac" .

Cira i tadasnja Barsa su pasovali jedno iz drugo. Perica nije Madrid dobro ni video.
Marin nije nikada bio toliko cudo, jer da jeste, zaigrao bi barem u omladniskoj kako treba. Kakva je galaksija za nase gledam od kako je dosao, i videh da nije ni meteorit,

Ja pricam o Bosancima iz Bosne, a ne o Srbima iz Srbije, To su 2 drzave sa 2 ambasde. I ne vredjam ih ama bas uospte. Bosandzero je Bosanac u istom kontekstu reci Srbin = "Srbenda" za mene, i niko mi se nikada od Bosanaca nije uvredio na to.

Opusti se i sledeci put se kladi na gol Marina u derbiju i stavi 300€! Puno srece!

Капирам да је сваки контакт Голмана и супарничког играча у 16 фаул над голманом,
али само ако је голман статичан, тј ако стоји,чека ту лопту,скочи,ако га само пипне опонент:

-ТО ЈЕ ФАУЛ НАД ГОЛМАНОМ.

Али ми овде имамо ситуацију где је Мустафа излетео сам на нападача,нападачу пада лопта на главу,Мустафа се
у свом залетању залеће на нападача и пада у самом судару.
Нападач није ни видео Мустафу.Није би ни окренут према њему.

Ово нема везе са неким фаулом над голманом.

Moje je apsolutno pravo da volim ili mrzim nesto isto kao i tvoje da se kladis na rupase, kako ih sam nazva. Najpre to da razjasnimo. I nemam sta "da pazim" po tom pitanju. Lik je depresivac i nicim ne zasluzuje onu traku na ruci vise od golmana, takodje, velikog patriotu ali ovog puta kanadzijera.

Dalje, tako je. Bosandzero i od toga pobeci ne moze, bas kao i ja od titule da sam ovde rodjen i odrastao. To sto si ti dobrovoljno krvario da bi neka deca ili ko god isto krvario je tvoj problem i problem onoga ko te je tamo pustio, jer toboze iz Srbije niko ne ide, jer Srbija nije umesana.Cudi me da nisi i u Ceceniju isao da bijes i tamosnje Mudzahedine :D Jedna od stvari na koju sam posebno ponosan je cinjenica da mi niko nije metka ispalio u porodici tokom 90' ni na koga. S toga su mi "Srbi" preko drine "Srbi" isto kao i Vlasi sto su Rumuni. Srbija je jedno, oni su drugo, ma koliko nam se za vrat kacili. Pre par vekova su pobegli od Turaka tamo da sacuvaju glavu, pod skut Austrije i koga god, a to su i 90' radili, otuda je Marin Nemac, a Borjan Kanada, a u "dusi" najveci Srbi u najpravoslavnijem klubu. Koliko sam samo junaka iz Krajine u putu po Evropi upoznao, sa sve oziljcima, strahom da udju u HR, ali zato bez straha da uzmu EU putovnicu da rade po EU. Dzaba si ti moj kapetane krvario... no opet, tvoja krv, tvoja stvar, ali ko zna ciji problem.

No sve je to nebitno potpuno, ali bas nebitno. Ja lika Marina ne mogu da mrzim, jer mi nije nista nazao ucinio, Mrzim nalozene novinare i navijace koji kao papagaji ponavljaju danas nebitnu cinjenicu nekog uspeha za vreme klinackih dana. Jednostavno, nije dorastao ni lobiju a ni kvalitetu Nemacke, Otuda ga eto ovde. Isto kao i Bambi sto se potrosio po Rusiji, ali za njega se retko kaze "bivsi Mancesterov igrac" .

Cira i tadasnja Barsa su pasovali jedno iz drugo. Perica nije Madrid dobro ni video.
Marin nije nikada bio toliko cudo, jer da jeste, zaigrao bi barem u omladniskoj kako treba. Kakva je galaksija za nase gledam od kako je dosao, i videh da nije ni meteorit,

Ja pricam o Bosancima iz Bosne, a ne o Srbima iz Srbije, To su 2 drzave sa 2 ambasde. I ne vredjam ih ama bas uospte. Bosandzero je Bosanac u istom kontekstu reci Srbin = "Srbenda" za mene, i niko mi se nikada od Bosanaca nije uvredio na to.

Opusti se i sledeci put se kladi na gol Marina u derbiju i stavi 300€! Puno srece!

:roll:

Imaš strašnu zbrku u glavi... U vezi tog lupetanja o srpstvu, pre će biti da si ti Srbin onoliko koliko ličiš na Srbe u Bosni, a ne obrnuto. Pošto misliš da na njih ne ličiš, ja ti pod hitno savetujem da se raspitaš i saznaš na koga ličiš. Nedostaje ti znanja o genetici, istoriji, migracijama, naseljavanju Srbije ... U svakom slučaju ispadaš smešan.

Tvoje zablude su samo tvoje, ali je problem što si ti svoje komplekse, frustracije, predrasude i žalosnu skučenost uma upetljao u diskusiju o fudbalu. Trebalo bi da te odstrane sa sportskog podforuma jer ga zagađuješ svojim maloumnim baljezganjem.

Poslednja izmena:

Možda zato što u 79 minuta koliko je Tošić odigrao u Mančesteru nije imao učinka, dok je Marin u Bundesligi u dresovima Werdera i Borusije postigao 23 gola i imao 63 asistencije, te važio tada za najperspektivnijeg mladog igrača u ligama petice.

Капирам да је сваки контакт Голмана и супарничког играча у 16 фаул над голманом,
али само ако је голман статичан, тј ако стоји,чека ту лопту,скочи,ако га само пипне опонент:

Али ми овде имамо ситуацију где је Мустафа излетео сам на нападача,нападачу пада лопта на главу,Мустафа се

Da Stojković nije onako teatralno pao pokušavajući da iscenira faul, niko ne bi ni govorio o faulu.

Možda zato što u 79 minuta koliko je Tošić odigrao u Mančesteru nije imao učinka, dok je Marin u Bundesligi u dresovima Werdera i Borusije postigao 23 gola i imao 63 asistencije, te važio tada za najperspektivnijeg mladog igrača u ligama petice.

A inace ta Borusija je ona zuta, ne ona zeleno belo crna, a onaj Werder je u rangu Mancestera koji je tih godina bio prvak Evrope?Toliko je Marin bio perspektivan ga se niko ziv ne seca tamo. Ali znas, Krstajica pamte svi sa kojima sam pricao bilo da su Bajernovi ili Hertini ili ne zam ciji navijaci.

:roll:

Imaš strašnu zbrku u glavi... U vezi tog lupetanja o srpstvu, pre će biti da si ti Srbin onoliko koliko ličiš na Srbe u Bosni, a ne obrnuto. Pošto misliš da na njih ne ličiš, ja ti pod hitno savetujem da se raspitaš i saznaš na koga ličiš. Nedostaje ti znanja o genetici, istoriji, migracijama, naseljavanju Srbije ... U svakom slučaju ispadaš smešan.

Tvoje zablude su samo tvoje, ali je problem što si ti svoje komplekse, frustracije, predrasude i žalosnu skučenost uma upetljao u diskusiju o fudbalu. Trebalo bi da te odstrane sa sportskog podforuma jer ga zagađuješ svojim maloumnim baljezganjem.

Ja sam molio i pisao vec preko poruka ovde, sto direkto na mail da mi ceo nalog izbrisu, no evo mesec prodje i nista....

Ne licimo Bosanci i ja. Ne vezuju nas iste stvari. Od onog naivnog: njima je "ij" ispred "e", a naglasak drugaciji, do toga da im je pasos i licna karta drugacija, i da ne kazu kazu "Ja sam iz Srbije" vec uglavnom pricaju i sami sa su "Bosanci". Tek poneki koji je malo pucao, ili mu rekli da su babovi i djedovi pucali da bi imao imaginarnu granicu nekih entiteta sebe naziva Srbinom, Hrvatom, Bosnjakom. Inace, tragedija od drzave sa takvim svetom tamo. Uglavnom, visoki ljudi, krsni, ali se razumemo jezikom. Lepo sam poredjenje dao, Vlasi i Rumuni otprilike...precizno ne moze. Jer ako krenes po moigracija doci ces da su Hrvati listom Srbi, a onda pali tenk opet na Vukovar pa cekaj traktore na granici.
I sve je pocelo od kako sam Marina nazvao Bosandzerom. Spiku o ratu i velikim Srbima je zapoceo drugi clan foruma, od izliva krvi tokom 90' za koje bi ja po njemu trebao imati postovanja, a imam postovanja, koliko i za ovu cev sto je pukla u Bg pa se izliva.

Gluposti,trazi se alibi za katastrofalnu igru....

Mogu samo da kazem da smo derbi apsolutno zasluzeno izgubili i da je sramota da se trazi neki alibi u nekom ponistenom golu. Ovako kako smo bedno igrali nista od poraza nismo ni zasluzili. Ja razumem Milojeve cekalice kada igra evropu, ali ovo mi nije jasno. Da te neko vec cetvrti derbi je.be na istu foru i ti vec cetiri (ili pet) derbija radis jedno te isto. Sva mizerija nase igre ogleda se u statistici da smo dva puta sutnuli u pravcu Partizanovog gola, a da smo nula puta sutnuli u okvir.

I da se razumemo, nije Partizan igrao nesto leprsavo i da nas je sada nadigrao, bio je samo borbeniji i ovakve malokrvne dobio sa 2:0. Sve i da su priznali gol da nije bio faul nad mustafom ne bi bilo realno, jer smo stvarno bili katastrofa. Sta reci za izmenu kojom jurimo rezultat, izlazi Degenek ulazi Veljko Simic. Mislim, stvarno.

Ako bi kroz jednog igraca moglo da se prozme kako smo izgledali, to je Jovancic. Decko od pocetka sezone izgleda kao da nije u zivotu loptu sutnuo. Hodajuci les koji bez ikakvog cilja tumara terenom. To je presek Zvezdine igre na derbiju. Ovo sa komentarisanjem ponistenog gola je cist neukus i nesto sto nas izjednacava sa komsilukom po kolicini nerealnog plakanja i teorijama zavere. Derbi smo izgubili jer smo igrali kukavicki, protiv protivnika koji je igrao hrabro i pozrtvovano. Za ovu utakmicu Partizanu svaka cast i idemo dalje.

Inace jedini deo Tvorzine izjave koji je skroz na mestu je taj da se javnost truje da smo mi drzavni mezimci za razliku od pastorcadi sa druge strane. I ovo zgrazavanje, vau Zvezda ima 35 miliona evra za tim, u trenutku kada ponovo ne znas koliko tvoj klub trosi za bilo koga. Ali tu pricu smo vec videli nebrojeno puta a i gledacemo od strane komsiluka.

Igraci sada neka se dignu, nadam se da je Miloje posle vise jedinica iz predmeta "veciti derbi" konacno nesto na greskama naucio i idemo dalje.

Terzan je najvise u pravu kad to kaze, sve posle izjava o Duhu koji lebdi nad Rupom, mesec dana posto je ispricao kako je Zvezda miljenica zemlje i naroda, posto imaju dvostruko veci budzet, dok ih gosti vojska, Ultrakop uzima rashodovane tenkove, a drzavnici dodeljuju stranim gostima njihove dresove kao simbol drzavnosti valjda.

I onda je propaganda kada kazes da je Zvezda drzavno cedo.
Bolesno.

Ja mislim da treba ponoviti utakmicu ali da se počne penalom za Zvezdu, jedan igrač Partizana u startu da bude isključen i lopta sa strane za Zvezdu. Da li bi smeli da igraju ponovo recimo sad u sredu?

Ne, sad ozbiljno, niti mi je nešto do likovanja niti sam ikad bio nešto u fazonu da nekom "trljam nos" kada Partizan dobije derbi. Em što nisam u tom fazonu, em što i nema razloga za to jer smo i mi daleko od sjajnog... Jeste mi drago što smo pobedili ali, evo, svi moji ortaci su Zvezdaši, kada oni dobiju, dušu mi vade 5 dana, ja njima ovu utakmicu nisam ni pomenuo a oni ćute kao zaliveni. Ali kada vidim ona dva pseća gowneta kako plaču i cmizdre u studiju.... jaooo... tako mi nešto bude toplo oko srca pa bih prosto onog Sumu u ono dupe crno poljubio. Samo kada vidim njih dvojicu. A voditeljku "Čović-ga-je-izvadio-a-ja-sam-ga-videla" neću pominjati zbog političke korektnosti jer sam inače veoma tugaljiv kada su u pitanju žene sa zdravstvenim problemima.
Da ova dva bika navijaju za Partizan, ja u životu više slovo "P" ne bih izgovorio. Tačno bih pre za Polet iz Ljubića navijao nego njih.

Terzan je najvise u pravu kad to kaze, sve posle izjava o Duhu koji lebdi nad Rupom, mesec dana posto je ispricao kako je Zvezda miljenica zemlje i naroda, posto imaju dvostruko veci budzet, dok ih gosti vojska, Ultrakop uzima rashodovane tenkove, a drzavnici dodeljuju stranim gostima njihove dresove kao simbol drzavnosti valjda.

I onda je propaganda kada kazes da je Zvezda drzavno cedo.
Bolesno.

Tvoj mozak i takav pogan i poremecen nacin razmisljanja je jedan od proizvoda tog trovanja. U glavama ste mala musava pastorcad ali samo u vasim glavama,

Progutala maca jezik. Cuveni sukob sa argumentacijom, koji dovodi do ovakvih izliva, i onda se covek na kraju i zagrcne. :thumbdown: Smiri se malo.

No, bitno da tvorzan, vucicevic, djuka bizon, coravi i kompanija pravilno razmisljaju. Svakom svoje.

Back