Da nabrojim nekog naseg koji je igrao za Nemacku ili za Srbiju? Tebi je ocigledno ispran mozak kao i vecini ostalih. Idi divi se i izdanju Perice u Realu, takav talenat i majator isto nije vidjen. Sve sami talenti na klupama, grejaci stolica, patriote i ljudeskare, a pre svega obaevzno tatini sinovi i menadzerske pudlice i robovi. Da nisam istrazivao istoriju tog Marina i caleta bosandzera pa da mi pricas nesto. Nego ocigledno mora biti najveci kad je najveci Mile iz Laktasa takodje.
Cale bosandzer?
Ulicaru pripazi na recnik. Ocite komplekse leci na drugi nacin a ne mrznjom koja je ocita. Mozes da ih ne volis ne volim ni ja rupase ali da tako vredjas najboljeg majstora medju njima , cale bosandzer???
A gde si ti bio ulicaru ili tvoj otac kad su obrezabi klali preko drine? Vidis ja sam bio tri god tamo , ozren , dolina krvave krivaje ozrena a piotom ilijasa. Kao dobrovoljac iz ns, krvario gace na ozrebu u ljutim ofanzivama mudzahedina njih 5000 je u zenicu i zavidovice doveo licno bin laden i sa alijom izvrsio smotru 1993.ceo svet je izjavio tada je nastala al kaida tamo tj orvo oruzano delovanje. Ozren je bio sa svih strana u okruzenje obrezanih ali je ipak odolevao do 1995 i slobine predaje tog dela. Pogledaj o bitkama na ozrenu , pogledaj smolucu cuvenu!!!
Taj narod prelo drine je najvece srpstvo!!! Zato je i opstajao u tolkom okruzenju!!! Dok si ti i tvoji prdeo u geto na bg pod jorganom. Nas iz srbihe je tamo u srpskoj bilo oko 3000.
Naklon moj do poda imaju. Dvije rane nosim na tjelu odande. A ne da mu ti sad ko manu nalazis "caleta bosandzera?"
TO MOZE RECI SAMO ANTI SRBIN ILI NEKI USRASA IZ ZEMUNA...
NEVASPITANI BEZOBRAZNI STVORE .
Imali smo i mi msjdtorcina vanzemaljaca koji nisu uspeli ono sto su mogli poput velemajstora cirica!!!!
Ali cira je bio dete burzuja pun para plus pusac i cugo je, pa i lenj jbg... Bolo ga cosak da grabi vise para pa je osto na klupi u barsi...
Perica bese cudo ali u glavi isto problem, volo izlaske ugojio se ko prase nije izdrzo slavu pare...
Marin je sa 18 u reprezentaciji bio cudo ali malo ocito posle i lenj
.. Mogo je vise ali je ipal za sve nase igrace drugi nivo galsksija!!!!
I nemoj vise srbe da vredjas po regionalnom poreklu!!!!
Naklon do poda srpskoj republici.
Svoje komplekse leci kod doktora.
I nije nicija gorela do zore pa nece ni vucicu i rupasima. Ali se obraz mora zadrzati.