161. veciti derbi

A new level of confidence and power!
Dolijali ste ga konacno. Ero vam ga sada i klasa trener, i poglavnik, i cetnistvo, i svetska klasa Marin. Evo vam i jaca Zvezda od prosle godine i mali Partizan. Evo vam i penali od Indjije. Jel i sada rechner27 ispao kreten sto je isprozivao konja Marina? Gde je onaj sto tvrdi da ce da se obogati u kladionici i 4-5 u mrezi? Hahahah....

Nisi ispao kreten nego nevaspitani uličar.

Što se Marina tiče, igrao je poslednje dve utakmice tek oporavljen od povrede. Divljaci sa tribina su ga isprepadali s topovskim udarom zbog čega se žalio sudiji da ništa ne čuje. Imao je dvojicu čuvara na meču, pa i pored toga svaka Zvezdina smislena akcija je polazila od njega, a iskreirao je sjajnu šansu u kojoj je otresao dvojicu Partizanovih defanzivaca i loše šutirao. Znao je svakako i mnogo bolje, pa se od njega uvek očekuje nešto specijalno.

Highlights sa meča:

Ovo je trijumf Savinog Partizana, koji je obećavao još od one utakmice sa Malatijom u Beogradu.

Zaista mi je milina gledati igru Partizana ove sezone, ma kakvi god rezultati bili.

Žao mi je samo što nemamo nekog dobrog realizatora napred, jer bi to tek onda bila poezija.

Što se tiče Zvezde, očekivao sam defanzivniju igru, ali da će Milojević izaći sa tri štopera i dva beka...
Prevazišao je Ćurčića sa Javorom u najboljim danima.

Zvezda je ekipa bez jasnog koncepta igre, koja se uzda u kontre i polukontre i Marina.
Kad ne igra Marin, ne igra ni Zvezda, to je jasno.

Generalno, svaki tim koji se uzda u samo jednog igrača ima problem, jer kad tom igraču ne ide ili ga protivnik dobro čuva, onda nema ko da "povuče".
U Partizanu nije tako. Danas su Zvezdini igrači odsekli Natka, ali su u prvi plan izbili neki drugi igrači, poput malog Stevanovića, Sadika i Sume.

Partizan ima manji fond igrača, ali svako od njih ima određenu ulogu u ekipi. Zvezda sa druge strane ima 30 igrača, a većina njih statira u kukuruzu.

Poslednja izmena:
Nisi ispao kreten nego nevaspitani uličar.

Što se Marina tiče, igrao je poslednje dve utakmice tek oporavljen od povrede. Divljaci sa tribina su ga isprepadali s topovskim udarom zbog čega se žalio sudiji da ništa ne čuje. Imao je dvojicu čuvara na meču, pa i pored toga svaka Zvezdina smislena akcija je polazila od njega, a iskreirao je sjajnu šansu u kojoj je otresao dvojicu Partizanovih defanzivaca i loše šutirao. Znao je svakako i mnogo bolje, pa se od njega uvek očekuje nešto specijalno.

Highlights sa meča:

Pa dobro nije losa ni ta titula, znam da nesto mora biti.

Marin je najprecenjeniji lik ikada na ovim prostorima.Pre 2 derbija je iz cista mira Partizanu poklonio penal, a ni na jednom se nije video. On i njegove povrede su zaista za posebno posmatranje. Cela karijera mu je jedna velika povreda do povrede, gde god se okrenes. Na licu depresija i nervoza cak i kad se smeje. Podseca me na Djemba Djembu ponekad kad pocne da zamanjuje kukovima :) Imaoje enormnog uticaja na igru zvezde u nekim utakmicama, ali imali ste vi daleko vecih majstora od njega cak i u zadnjih 10-15 godina, a kamoli pre. Mene je samo fascinirao zanostim likom, kao i likom Miloja strucnjaka koji je "odveo" zvezdu u Evropu, a sa Partizanom ne zna kako vrata da pogodi. Kad je neko zaista igrac, trener, pravi, onda je to cesce od ovoga sto se vidja od Zvezde ove sezone. Prosle je bilo bolje, ali ove je kriza ocigledno dosla. Vi sa ovakvom igrom necete dati ni gol u LS a kamoli bod uzeti. A za dobrobitfudbala, valjalo bi da barem dobijete Grke, u sta ja zaista sumnjam da mozete. Bilo kako bilo, valja vam ovaj poraz da se vratite na zemlju.Nema malih bogova.

Ovo je trijumf Savinog Partizana, koji je obećavao još od one utakmice sa Malatijom u Beogradu.
Zaista mi je milina gledati igru Partizana ove sezone, ma kakvi god rezultati bili.

Žao mi je samo što nemamo nekog dobrog realizatora napred, jer bi to tek onda bila poezija.
Ja sve vreme pricam, realizacija da se poboljsa i ovaj tim postaje daleko ozbiljniji tim. Treba nam napadac. Eh da je barem Rikardo ostao umesto Sadika... Kud i kamo manje zlo bi bilo.

Lupetate gluposti. Kakav crni trijumf Savinog Partizana!!?? Ovo je poraz kukavičke i pičkarske taktike koju Milojević forsira dve godine unazad. Napravio je tim koji može da igra samo bunker a spičkao 15 miliona evra.Piččka od čoveka. Ne ode li do nove godine ode i titula...I Mrkela i Terzić isto.

Čuo sam komentar nekog lika u kafani u kojoj se gledao derbi, ostali smo posle da ispratimo i meč Sevilja - Real Madrid, i lik razočaran igrom Sevilje reče da je Sevilja kao naša Zvezda, može samo da oštri na nekim lošijim timovima.

Pa dobro nije losa ni ta titula, znam da nesto mora biti.

Marin je najprecenjeniji lik ikada na ovim prostorima.Pre 2 derbija je iz cista mira Partizanu poklonio penal, a ni na jednom se nije video. On i njegove povrede su zaista za posebno posmatranje. Cela karijera mu je jedna velika povreda do povrede, gde god se okrenes. Na licu depresija i nervoza cak i kad se smeje. Podseca me na Djemba Djembu ponekad kad pocne da zamanjuje kukovima :) Imaoje enormnog uticaja na igru zvezde u nekim utakmicama, ali imali ste vi daleko vecih majstora od njega cak i u zadnjih 10-15 godina, a kamoli pre. Mene je samo fascinirao zanostim likom, kao i likom Miloja strucnjaka koji je "odveo" zvezdu u Evropu, a sa Partizanom ne zna kako vrata da pogodi. Kad je neko zaista igrac, trener, pravi, onda je to cesce od ovoga sto se vidja od Zvezde ove sezone. Prosle je bilo bolje, ali ove je kriza ocigledno dosla. Vi sa ovakvom igrom necete dati ni gol u LS a kamoli bod uzeti. A za dobrobitfudbala, valjalo bi da barem dobijete Grke, u sta ja zaista sumnjam da mozete. Bilo kako bilo, valja vam ovaj poraz da se vratite na zemlju.Nema malih bogova.
Ostavi se marina... Ne brukaj se...sa 18 je igro za nemacku... Aj nabroj naseg nekog ...
Ocito da nije iskoristio potencijal i da je to do njega, ali je majstorcina...ne moze on sam pored debila!!! Osim garsije koji nije igro ostalo su prosek...ne pomazu tu dva marina pored bunkerasa...

Ostavi se marina... Ne brukaj se...sa 18 je igro za nemacku... Aj nabroj naseg nekog ...
Ocito da nije iskoristio potencijal i da je to do njega, ali je majstorcina...ne moze on sam pored debila!!! Osim garsije koji nije igro ostalo su prosek...ne pomazu tu dva marina pored bunkerasa...
Da nabrojim nekog naseg koji je igrao za Nemacku ili za Srbiju? Tebi je ocigledno ispran mozak kao i vecini ostalih. Idi divi se i izdanju Perice u Realu, takav talenat i majator isto nije vidjen. Sve sami talenti na klupama, grejaci stolica, patriote i ljudeskare, a pre svega obaevzno tatini sinovi i menadzerske pudlice i robovi. Da nisam istrazivao istoriju tog Marina i caleta bosandzera pa da mi pricas nesto. Nego ocigledno mora biti najveci kad je najveci Mile iz Laktasa takodje.

Slaba utakmica. Sve dok pred sam kraj pitanje pobjednika nisu riješili igrači sa klupe.

Inače prva utakmica Partizana koju sam pogledao ove sezone. sadik mnogo obećava(jučer mu nije išlo). Asano je bio potpuno nevidljiv.

Prije par dana gledao sam crnogorski derbi i utakmica je bila 10 puta ljepša za oko. A igrač koji mi se nakon prvoga gledanja urezao u pamćenje je Koljašević. Rijetko viđeni tehničar.

Od jutros sve mirno i tiho,ljudi nasmejani,nema tenzija.
A da,odigrao se derbi u kojem su sve negativne vibracije utihnule.
Za mir u državii i društvu,ovo je moralo da se desi (neka tumači ovo ko kako želi).
Realno je da smo mi,ne u padu forme,nego se ponašamo kao najgori amateri.Podatak da na zadnje tri utakmice mi nemamo nijedan šut u okvir gola je poražavajući.Koga najviše kriviti?Po meni sve.Da li su želeli ovakav ishod ( ! ) ne znam ali ovo nije normalno da se ponašaš onako nonšalantno i nezainteresovano na terenu.Ovi drugi su igrali taman onoliko koliko im je trebalo.Znali su da mi svo svoje "znanje" vrtimo oko kruga na cenrtu terena i da im je najveća šansa da nas tu neutrališu (što se ispostavilo i tačnim na kraju).Protiv Bajerna smo u dva navrata odigrali amamterski,sinoć opet kod prvog gola.
To što su oni nakon utakmice samokritični,to nama ništa ne znači.To su trebali još protiv Inđije da urade.

Bok dečki! Kakav divan tijedan je iza nas. Za kaj su susjedi dvociraju? :mrgreen:

Iskreno, osećao sam da ćemo ovo dobiti ali nisam hteo da baksuziram. Mada me je Zvezda iznenadila ovako lošom igrom i ovoliko defanzivnom formacijom.
Da budemo realni, nismo ni mi pokazali neku rapsodiju od igre ali smo bili borbeniji i nekako je naša brzina i agresivnost u napadu došla do izražaja. Dali smo dva lepa gola, imali još par nekih šansi i protiv ovako loše igre Zvezde to je bilo dovoljno za pobedu.

Savo se žešće ukenjjao sa izmenama mada i dalje tvrdim da Suma mora da startuje. Kao i to da Savo nije neki taktičar ali da ume da motiviše ekipu. Mislim da je iznenadio Miloja sa Stevanovićem u prvoj postavi jer im je on zadavao dosta problema. Sve u svemu, lep rezultat i nekako melem na ranu od svih onih silnih mučenja od prošle godine.

Dobro, ono radovanje Sume pred severom i nije baš u redu ali to su stranci... Nemaju puno osećaja za ta navijačka osećanja. Ali i nije to ništa strašno. Derbi nije derbi bez malo šorke na terenu.

Slaba utakmica. Sve dok pred sam kraj pitanje pobjednika nisu riješili igrači sa klupe.

Inače prva utakmica Partizana koju sam pogledao ove sezone. sadik mnogo obećava(jučer mu nije išlo). Asano je bio potpuno nevidljiv.

Prije par dana gledao sam crnogorski derbi i utakmica je bila 10 puta ljepša za oko. A igrač koji mi se nakon prvoga gledanja urezao u pamćenje je Koljašević. Rijetko viđeni tehničar.

Vidi se da nisi gledao Partizan ove sezone obzirom da Sadik svaku utakmicu obećava ali mu ne ide :lol:

A Suma mi je strasan sa razlogom sto je slavio sa delijama ... kao nije hteo da pretrci celi teren :)

Opet kažem, to su stranci, kao Everton onda... Oni nisu kao domaći igrači koji uprkos pljuvanju, psovkama, uvredama imaju to neko poštovanje prema protivničkim navijačima. A i znaju da takva vrsta provokacije može i da izazove nerede na tribinama. Primer za to je recimo Sale koji je odigrao toliko derbija, davao je i golove a opet je dobio veliku počast od Delija.

Opet kažem, to su stranci, kao Everton onda... Oni nisu kao domaći igrači koji uprkos pljuvanju, psovkama, uvredama imaju to neko poštovanje prema protivničkim navijačima. A i znaju da takva vrsta provokacije može i da izazove nerede na tribinama. Primer za to je recimo Sale koji je odigrao toliko derbija, davao je i golove a opet je dobio veliku počast od Delija.
To stoji ; ma .. kao sto ti rece ; stranci su to ; ne znaju oni sta znaci igrati u protivnickom timu

Da nabrojim nekog naseg koji je igrao za Nemacku ili za Srbiju? Tebi je ocigledno ispran mozak kao i vecini ostalih. Idi divi se i izdanju Perice u Realu, takav talenat i majator isto nije vidjen. Sve sami talenti na klupama, grejaci stolica, patriote i ljudeskare, a pre svega obaevzno tatini sinovi i menadzerske pudlice i robovi. Da nisam istrazivao istoriju tog Marina i caleta bosandzera pa da mi pricas nesto. Nego ocigledno mora biti najveci kad je najveci Mile iz Laktasa takodje.
Cale bosandzer?

Ulicaru pripazi na recnik. Ocite komplekse leci na drugi nacin a ne mrznjom koja je ocita. Mozes da ih ne volis ne volim ni ja rupase ali da tako vredjas najboljeg majstora medju njima , cale bosandzer???

A gde si ti bio ulicaru ili tvoj otac kad su obrezabi klali preko drine? Vidis ja sam bio tri god tamo , ozren , dolina krvave krivaje ozrena a piotom ilijasa. Kao dobrovoljac iz ns, krvario gace na ozrebu u ljutim ofanzivama mudzahedina njih 5000 je u zenicu i zavidovice doveo licno bin laden i sa alijom izvrsio smotru 1993.ceo svet je izjavio tada je nastala al kaida tamo tj orvo oruzano delovanje. Ozren je bio sa svih strana u okruzenje obrezanih ali je ipak odolevao do 1995 i slobine predaje tog dela. Pogledaj o bitkama na ozrenu , pogledaj smolucu cuvenu!!!

Taj narod prelo drine je najvece srpstvo!!! Zato je i opstajao u tolkom okruzenju!!! Dok si ti i tvoji prdeo u geto na bg pod jorganom. Nas iz srbihe je tamo u srpskoj bilo oko 3000.
Naklon moj do poda imaju. Dvije rane nosim na tjelu odande. A ne da mu ti sad ko manu nalazis "caleta bosandzera?"
TO MOZE RECI SAMO ANTI SRBIN ILI NEKI USRASA IZ ZEMUNA...

NEVASPITANI BEZOBRAZNI STVORE .

Imali smo i mi msjdtorcina vanzemaljaca koji nisu uspeli ono sto su mogli poput velemajstora cirica!!!!

Ali cira je bio dete burzuja pun para plus pusac i cugo je, pa i lenj jbg... Bolo ga cosak da grabi vise para pa je osto na klupi u barsi...

Perica bese cudo ali u glavi isto problem, volo izlaske ugojio se ko prase nije izdrzo slavu pare...

Marin je sa 18 u reprezentaciji bio cudo ali malo ocito posle i lenj
.. Mogo je vise ali je ipal za sve nase igrace drugi nivo galsksija!!!!

I nemoj vise srbe da vredjas po regionalnom poreklu!!!!

Naklon do poda srpskoj republici.

Svoje komplekse leci kod doktora.

I nije nicija gorela do zore pa nece ni vucicu i rupasima. Ali se obraz mora zadrzati.

Od jutros sve mirno i tiho,ljudi nasmejani,nema tenzija.
A da,odigrao se derbi u kojem su sve negativne vibracije utihnule.
Za mir u državii i društvu,ovo je moralo da se desi (neka tumači ovo ko kako želi).
Realno je da smo mi,ne u padu forme,nego se ponašamo kao najgori amateri.Podatak da na zadnje tri utakmice mi nemamo nijedan šut u okvir gola je poražavajući.Koga najviše kriviti?Po meni sve.Da li su želeli ovakav ishod ( ! ) ne znam ali ovo nije normalno da se ponašaš onako nonšalantno i nezainteresovano na terenu.Ovi drugi su igrali taman onoliko koliko im je trebalo.Znali su da mi svo svoje "znanje" vrtimo oko kruga na cenrtu terena i da im je najveća šansa da nas tu neutrališu (što se ispostavilo i tačnim na kraju).Protiv Bajerna smo u dva navrata odigrali amamterski,sinoć opet kod prvog gola.
To što su oni nakon utakmice samokritični,to nama ništa ne znači.To su trebali još protiv Inđije da urade.
Bunkeras vas vodi. Da vas vodi bilo ko drugi imali biste veci uspeh. Shvaticete to.

Debil sa tri stopera i dva beka.

Parttizan izađe sa jednim špicem(Sadik?), a Miloje na to izvede tri štopera + dva beka+dva vezna.
Zasluzena pobeda Partizana ; Zvezda se juce nije ni videla na terenu ; ovo mora Miloje da menja pod hitno

Miloje ovo ne može da promeni. On ih je i napravio takvima. Gomilu igrača je upropastio. Taj bi i od Mesija napravio Gobelju.Miloje je dostigao plafon.
Partizani izađu sa jednim špicem(Sadikom?) a on izvede tri štopera + dva beka. Bez krila i sa Jovančićem kao zadnjim veznim koji se nedeljama raspada. Između Tomanea i Boaćija on izabere Boaćija. Šta drugo ima da se tu priča. Za sledeći derbi Miloje će izaći u sledećem sastavu:
Borjan - Gobeljić, Milunović, Degenek, Pankov, Babić, Rodić-Jovičić, Gajić, Jovančić-Popović. Ne znam da li pravila dozvoljavaju dva golmana, al treba to isprobati. Vidi ovaj spisak, sve ih je birao Milojević.
Jevtović
Stoiljković,
Meleg
Sumaila
Jirka
Kafu
Čaušić
Milunović
Ivanić
Ebisilio
Simić...

Sa platama svi ovi koštaju bar deset miliona evra. DESET!!! A svi zajedno su imali učinak koliko i ja za tastaturom. Uz to svima podignute plate.
Rešenje je smena Terzića, Mrkele i Milojevića i to momentalno. Trojka velikih lopova. Mislio sam da se priča oko Grofa nikada neće ponoviti ali evo reprize. Grof nas nije uveo u Evropu pa nije imalo šta da se krade. Sada se krade(legalno) na kamione...

Parttizan izađe sa jednim špicem(Sadik?), a Miloje na to izvede tri štopera + dva beka+dva vezna.

Miloje ovo ne može da promeni. On ih je i napravio takvima. Gomilu igrača je upropastio. Taj bi i od Mesija napravio Gobelju.Miloje je dostigao plafon.
Partizani izađu sa jednim špicem(Sadikom?) a on izvede tri štopera + dva beka. Bez krila i sa Jovančićem kao zadnjim veznim koji se nedeljama raspada. Između Tomanea i Boaćija on izabere Boaćija. Šta drugo ima da se tu priča. Za sledeći derbi Miloje će izaći u sledećem sastavu:
Borjan - Gobeljić, Milunović, Degenek, Pankov, Babić, Rodić-Jovičić, Gajić, Jovančić-Popović. Ne znam da li pravila dozvoljavaju dva golmana, al treba to isprobati. Vidi ovaj spisak, sve ih je birao Milojević.
Jevtović
Stoiljković,
Meleg
Sumaila
Jirka
Kafu
Čaušić
Milunović
Ivanić
Ebisilio
Simić...

Sa platama svi ovi koštaju bar deset miliona evra. DESET!!! A svi zajedno su imali učinak koliko i ja za tastaturom. Uz to svima podignute plate.
Rešenje je smena Terzića, Mrkele i Milojevića i to momentalno. Trojka velikih lopova. Mislio sam da se priča oko Grofa nikada neće ponoviti ali evo reprize. Grof nas nije uveo u Evropu pa nije imalo šta da se krade. Sada se krade(legalno) na kamione...
Mi ne mozemo da izadjemo sa dva spica kad imamo samo jednog i to smotu traponju!!!

To je znao svako...

Miloje je prolazio na srecu i cuda u evropi!!! U salcburgu dva prekida pad koncentracije salcburga i dva gola...u dandkoj igra viktorije i sto penala...

Puko je i od helsinkija...

U pibg pong ligi mu nategnu sudije ko orotiv indije....on sve derbije sa nama igra kukavno a mi nikad grdji...

Garsiju nije stavio ? Debil!!

Umesro da nas razvalite vi ni sut la golu i šlus sto ste fobro i prosli mogo je jos koji uci ladno...

Back