alergicna
Iskusan
- Poruka
- 6.805
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i opet slaba konkurencija, samo za nijansu jacha od tvojih shiptarki
![]()
Ti bi malo ubijanja... dokle vise?znas li onu poslovicu... dva losa ubise milosa![]()
jel' si to ti Kleopatrabaklanska krunisana .........prorochica, mani se sad "dubine moje dushe vec kazi neshto o temi , vishe ti lezi ta oblast
Али какве благе веза ова тема има са пдф Политика - ово је за ЉиС или
Здравље...
mrzime da citam ceo tekst. ali ovaj deo sam procitao
ps.jos jedna konkurencija srpkinjama
Opet bombastican navod a sviranje K....
POL PROMENILO 160 SRBA!
Nije 160 srba , vec drzavljana Srbije
ma treba proveriti da li su tih 160 stvarno Srbi, ili su to neki UBACHENI, od strane CIA ili neke druge strane shpijunske agenture....jer.......'de bi Srbi to radili........jel'.....?
ti se opet opterecujes teorijama zavere, dokle, bre...![]()
da, poznata sam po tome...ali shta cu kad se ceo svet udruzio protiv nas, chistih, bezgreshni,pravdoljubivih, nebeskih...................
ma nisi ti cinicna, ti u dubini duse stvarno verujes u to![]()
prochitaj sve ponovo, upotrebi sav svoj * potencijal pa ako i to ne pomogne, pokushacu da ti nacrtamti cenis da mi lezhi oblast...ti onda sigurno nisi nikakva prorocica, zaista se ne razumem u stanja ove vrste bolesnika...ali sam zato jako uputjena u poremetjaje takvih kao sto si ti koji jedino znaju da na jedvite jade formulisu u post je njihovo licno shvatanje tudjeg shvatanja kojekakvih teorija zavere, a da se nikad ne zapitaju zasto se time opterecuju do granica nerazumnog forumskog ponasanja u komunikaciji
![]()
Moja stara ima jednu skolsku drugaricu koja sad zivi i radi u Beogradu, a kad su ucili u srednju skolu, tad je ta drugarica ustvari bila drug.
Možda se svako od njih zvao Srba (ili zvala, možda postoji ženska varijanta).![]()
prochitaj sve ponovo, upotrebi sav svoj * potencijal pa ako i to ne pomogne, pokushacu da ti nacrtam
Zar vi ne kažete ''kirurg''?Mislim da kod hirurga postoji tajnost podataka ili kao to već beše.
, nego kakva je situacija u CG po tom pitanju,
cujem da ce uskoro biti i Montenegro gay pride,
da li je to trac ili istina?![]()
Zar vi ne kažete ''kirurg''?![]()
Aloooo, ne vidi niko u ovoj naopakosti nikakvu zaveru. Zasto pokusavas da po inerciji odvuces komentare u tom pravcu...zaista mi nije jasnoi pored sveg gorepomenutog potencijala.