27E
Legenda
- Poruka
- 52.561
na sedmom nebu drzim oci zatvorene...![]()
ja volim da gledam u oci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na sedmom nebu drzim oci zatvorene...![]()
***, operacije su kobne, tako da nemojte dirati ono što vam je priroda dala... josh uvek nema komentara na vest postavljacha teme...ochekujem neku dirljivu lichnu ispovest

) jos od malih nogu ( od oko cca 12 godina) oblaci i ponasa kao muskarac... neznam hoce li na operaciju.. bas mi ju je zao.. mislim da u mojoj okolini to bas i ne bi bilo prihvatljivo..
Мислим да ови подаци говоре да нисмо достигли довољан ново поштовања мултиполне, трансродне и хермафродне заједнице да бисмо били примњени у напредну Европу и блажени запад. Такође евидентно је да смо ксенофобични и неспремни за мењање постројеног регрута за влажну патку што нам омогућавају тековине полних слобода.
Opet bombastican navod a sviranje K....
POL PROMENILO 160 SRBA!
Nije 160 srba , vec drzavljana Srbije

Јел` то у зависности од опреме?Cena 6.000 - 8.000 evra

Јел` то у зависности од опреме?![]()
eurounijati se interesuju za ovakve vestu zato sto su pederska devijantna stoka
mrzime da citam ceo tekst. ali ovaj deo sam procitao
ps.jos jedna konkurencija srpkinjama
, samo za nijansu jacha od tvojih shiptarki
ma treba proveriti da li su tih 160 stvarno Srbi, ili su to neki UBACHENI, od strane CIA ili neke druge strane shpijunske agenture....jer.......'de bi Srbi to radili........jel'.....?

Prema rečima urologa Miroslava Đorđevića, koji od 1992. učestvuje u timu koji u Beogradu obavlja operacije promene pola, niko se na ovaj potez ne odlučuje iz hira. Transseksualizam je, naime, prepoznatljiva bolest s kojom se ljudi rađaju. Osobe koje boluju od transseksualizma još kao deca su prepoznatljive po svom ponašanju, oblačenju, po želji da se igraju kao deca suprotnog pola...
ti se opet opterecujes teorijama zavere, dokle, bre...![]()
...ali shta cu kad se ceo svet udruzio protiv nas, chistih, bezgreshni,pravdoljubivih, nebeskih...................da, poznata sam po tome...ali shta cu kad se ceo svet udruzio protiv nas, chistih, bezgreshni,pravdoljubivih, nebeskih...................

valjda... muskarcu samo odrezu "doticnu stvar", a sta je sa zenama??
ma nisi ti cinicna, ti u dubini duse stvarno verujes u to![]()

baklanska krunisana .........prorochica, mani se sad "dubine moje dushe vec kazi neshto o temi , vishe ti lezi ta oblast