15 laži koje oženjeni muškarci govore ljubavnicama

Hmm , mislim da je njegovoj supruzi , ako sazna da je muž vara , svejedno dal joj se muž švaleriše sa nekom zabavljačicom ili brakolomkom.
Bar ako je s njim iz ljubavi.
Naravno da je tu supruga najugroženija ali žena koja ne uzima za ozbiljno vezu sa ozenjenim muškarcem ništa ne gubi i kada dodje do raskida takve veze
Ako sam ovo napisala da se razume :lol:

Vezivanje ti nije jača strana. :D
Da si ti nakon tridesetak dana svoje najdulje veze viđanja vikendom dobila nogu putem SMS-a, kao što sam ja, možda bi imala razumijevanja.
Čak me tada stara uhvatila u žalovanju, dok sam iza kuće na sporednim vratima pušio joint.
Još uvijek odijekuju njene posprde riječi u mojoj glavi: "Sine, što ti je to u ruci?!", a ja se vadim, kao kada te roditelji uhvate dok drkaš, a umjesto kite u gaće nesptetno zakopavam opušak pod otirač.
Znači sitcom totalni, ali u njenu obranu, nikada mi to ne nabraja.
Upravo razmišljam, da li je OK da ja njene postupke tako oštro sudim, a ona na benigno droksanje, ali ipak droksanje, odmahne rukom.

Da si ti nakon tridesetak dana svoje najdulje veze viđanja vikendom dobila nogu putem SMS-a, kao što sam ja, možda bi imala razumijevanja.
Čak me tada stara uhvatila u žalovanju, dok sam iza kuće na sporednim vratima pušio joint.
Još uvijek odijekuju njene posprde riječi u mojoj glavi: "Sine, što ti je to u ruci?!", a ja se vadim, kao kada te roditelji uhvate dok drkaš, a umjesto kite u gaće nesptetno zakopavam opušak pod otirač.
Toliko patnje posle samo 7-8 viđanja!

Хоће човек у брзини да погреши...могао си као мој другар, да сакријеш џоинт а "испрсиш" јунака..

Toliko patnje posle samo 7-8 viđanja!
Šalu na stranu sada, ali teško je bolesna, kunem se svime što mi je sveto, dao bi' ove sekunde sve da je više ne boli.
Problem je u tome što bi bio spreman dati bilo što, a to bi nju ostavilo u još daleko gorim mukama.
Najgore od svega je to što želi da je nadživim i budem sretan, a svaki dan u njenoj koži je pakao.
To je ono što me peče.

Back