Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
radojkoradoje:Sta vi ljudi mislite o homoseksualcima, i ovim i onim? Jel smiju oni javno da kazu da su homoseksualci ili ih se proganja ko vjestice?
Mislim da ih treba prihvatiti kavi jesu. Samo moram priznati da nekako i mogu razumjeti dvije zene u krevetu al dva muskarca... Fuj, pravo gadno majku mu. Ajd da cujem sta publika misli.
E pa vidis ja sam bas srecan zbog toga sto,nadam se najiskrenije, to na Balkanu nikada nece pustiti korenje.necu da mi deca rastu gledajuci pedere.Toliko od mene!Elena:Ne ne mrzim ih uopste. Ne znam zasto bih ih mrzela? Mislim da svako ima pravo na svoj zivot i svoj izbor. Ja to verovatno nikad necu razumeti i nemogu da ih gledam jer mi je zesce odvratno, gadim se, ali... stvarno se trudim da to ne pokazujem (imam neke poznanike). Oni su ljudi kao i mi, samo sa nekim fizickim poremecajem. Zao mi je sto ovde, na Balkanu to nece nikad biti prihvaceno...
livija:nemam nishta protiv ako se stide i ako se kriju.... :-D
Takodje...Devilish Dog:Sta mislite o >>homosexualcima<<?
Ja ih mrzim a vi ?
Aleksej_BASO:Hehehe jesi opasna!!
Ne mrzim ih ni ja,jer svako ima pravo na svoj zivot i svoje opredeljenje.Ono sto mi smeta,a vezano je za gej populaciju u Srbiji je da se maltene ne mogu zaposliti i da postoji jako velika diskriminacija na tom polju.Ljudi ne smeju da isticu da su pripadnici pomenute populacije jer ce em dobiti batine,em ostati bez ionako tesko nadjenog posla.Da smo kojim slucajem u EU(kao sto nismo)morali bi da postujemo zakone o diskriminaciji(sexualno opredeljenje,vera,rasa i nacija),ali ovde toga nema i niko ne mari za te stvari.Mi nikada necemo biti slobodni kao rvati,Holandjani ili Nemci(koji imaju u Berlinu naselje gej populacije,gde imaju svoje salone lepote,frizerske salone,prodavnice,kafice,restorane,itd...).I posle se vi pitate sto smo mi ovako zaostali za svetom.Uostalom sto se kaze,LIVE AND LET LIVE.Elena:Ne ne mrzim ih uopste. Ne znam zasto bih ih mrzela? Mislim da svako ima pravo na svoj zivot i svoj izbor. Ja to verovatno nikad necu razumeti i nemogu da ih gledam jer mi je zesce odvratno, gadim se, ali... stvarno se trudim da to ne pokazujem (imam neke poznanike). Oni su ljudi kao i mi, samo sa nekim fizickim poremecajem. Zao mi je sto ovde, na Balkanu to nece nikad biti prihvaceno...
livija:
da, da... k'o prerijska glista![]()
![]()
Devilish Dog:Sta mislite o >>homosexualcima<<?
Ja ih mrzim a vi ?