• Začetnik teme Začetnik teme Devilish Dog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
2 zhene-glupo, ali mnogo logichnije, pa chak i normalnije, od 2 mushkarca. 2 mushkarca- uzhas, odvratno, gadno......;(((((((
totalno fuj.......
i mislim da im treba zabraniti da usvajaju decu........

radojkoradoje:
Sta vi ljudi mislite o homoseksualcima, i ovim i onim? Jel smiju oni javno da kazu da su homoseksualci ili ih se proganja ko vjestice?
Mislim da ih treba prihvatiti kavi jesu. Samo moram priznati da nekako i mogu razumjeti dvije zene u krevetu al dva muskarca... Fuj, pravo gadno majku mu. Ajd da cujem sta publika misli.

Opet tema o pederima.... :roll:

Ma treba ih prihvatiti takve kakvi su, cak i ja znam neke pedere pa ih ne prozivam zbog toga, ali...

Ne treba dopustati brakove i usvajanje dece.

Ne treba propagirati homosexualizam kao "OK" i "normalan"....

Znas kako...to i nije toliko lose kao sto izgleda, kad uzmes u obzir devojcicu koja je u drustvu nekog dedice sponzora,ili ti nekog mladjanog fensera koji zadovoljava nekog bakutanera...Stvar izbora...

A mene baš interesuje što li su to dve žene toliko prihvatljive :lol:
Kao najnormalnija stvar, pa šta, malo se pomazile... Nema devojke koja nije zabalavila drugaricu, el to?
Meni je podjednako gadno, ali to je samo utisak uslovljen time da to retko viđam, tako da - samo navalite gejevi, ali nemo' mi paradirate, ni ja ne paradiram vama.

A što se dece tiče, čim nađu način da ih rode neka ih i usvajaju.

Elena:
Ne ne mrzim ih uopste. Ne znam zasto bih ih mrzela? Mislim da svako ima pravo na svoj zivot i svoj izbor. Ja to verovatno nikad necu razumeti i nemogu da ih gledam jer mi je zesce odvratno, gadim se, ali... stvarno se trudim da to ne pokazujem (imam neke poznanike). Oni su ljudi kao i mi, samo sa nekim fizickim poremecajem. Zao mi je sto ovde, na Balkanu to nece nikad biti prihvaceno...
E pa vidis ja sam bas srecan zbog toga sto,nadam se najiskrenije, to na Balkanu nikada nece pustiti korenje.necu da mi deca rastu gledajuci pedere.Toliko od mene! :lol:

nemam nishta protiv njih..nishta lepshe od druga s kojim legnesh u krevet, nabijete se jedno uz drugo, grlite, mazite, a nije to ono:) nema da doje do onoga :) sexualna privlachnost i dizanje i tako..mada..shta znam :)

Elena:
Ne ne mrzim ih uopste. Ne znam zasto bih ih mrzela? Mislim da svako ima pravo na svoj zivot i svoj izbor. Ja to verovatno nikad necu razumeti i nemogu da ih gledam jer mi je zesce odvratno, gadim se, ali... stvarno se trudim da to ne pokazujem (imam neke poznanike). Oni su ljudi kao i mi, samo sa nekim fizickim poremecajem. Zao mi je sto ovde, na Balkanu to nece nikad biti prihvaceno...
Ne mrzim ih ni ja,jer svako ima pravo na svoj zivot i svoje opredeljenje.Ono sto mi smeta,a vezano je za gej populaciju u Srbiji je da se maltene ne mogu zaposliti i da postoji jako velika diskriminacija na tom polju.Ljudi ne smeju da isticu da su pripadnici pomenute populacije jer ce em dobiti batine,em ostati bez ionako tesko nadjenog posla.Da smo kojim slucajem u EU(kao sto nismo)morali bi da postujemo zakone o diskriminaciji(sexualno opredeljenje,vera,rasa i nacija),ali ovde toga nema i niko ne mari za te stvari.Mi nikada necemo biti slobodni kao rvati,Holandjani ili Nemci(koji imaju u Berlinu naselje gej populacije,gde imaju svoje salone lepote,frizerske salone,prodavnice,kafice,restorane,itd...).I posle se vi pitate sto smo mi ovako zaostali za svetom.Uostalom sto se kaze,LIVE AND LET LIVE.

Koliko predrasuda imaju neki od vas.Koliko ih poznajete?Moguće je da je baš neko iz vaše bliže okoline drugačije seksualno opredeljen,ali je prinuđen da to krije.Kako znate da će vaš sin ili ćerka biti heteroseksualni?U slučaju da ne budu šta ćete sa njima.Naravno neki od vas imaju sliku o dva tipa u krevetu,a šta je sa emotivnim odnosima?Hajde budite iskreni i recite da li poznajete barem jednog geja.

kako se odnosite prema manjinama
vidi se očito i na primjeru gaj parade u Beogradu gdje ste mlatili pripadnike GLBT populacije u mirnom prosvjedu
toliko o slobodama i demokraciji u metropoli balkana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back