14.beogradska gimnazija

E,da znas da je cetrnesta teza od 12-te.Naravno,dosta zavisi i od profesora koji ti zapadnu,ali uopste nije naivna.Znam,jer mi drug iz osnovne ide u 14-tu,a njegov rodjeni brat u 12-tu.

Nijedna shkola nije teza od 12.te. ;p
Profani koji rade u 14.toj su mi to lichno rekli.
Gradivo u 14.toj je 50% lakshe nego u 12.toj.
A i 12.ta je opshti smer,uchish sve,i kao shto se uchi na prirodnom smeru i kao shto se uchi na drushtvenom. Bukvalno SVE.
A ja tju pretji na drushtveni smer jer mi to odgovara,a naravno,ni jedna shkola nije naivna,i u shkolu se i ide da bi se uchilo,a ne da bi se blejilo 9 meseci. ;p

Ja sam druga godina u 14-oj, i ok je skola! Nije bas preterano teska, ali mora da se uci! Ko ti je razredna?
Ovog biologicara znam, ne predaje meni, ali cula sam da je kreten! Dosao je iz osnovne skole Milice Pavlovic, tamo je predavao, i sad predaje kod nas! Nastavnica latinkog Milka, ti je extra zena, bolju nastavnicu latinskog nisi mogao da dobijes! Zena je stvarno extra!
A, hemicarka, Jelena, ti je zivi uzas!!! Meni je prosle godine predavala, i imala sam 2, a u osnovnoj skoli sam uvek imamla 5 iz hemije! Tako da je zena bolesna! Hvala Bogu, pa mi sad ne predaje! Za ove ostale nastavnike ne znam....

Radojka je nadrndana kuchka(mda meni ne predaje,tako sam chula,ja sam kod Stacy :D),matish mi predaje Goca(i prezirem je...),pre jedno mesec dana smo se drugarica i ja pokachile sa Zinaidom,nismo znale da je to ona,nego smo mislili da je tetkica ...:D :) Pochela je da se dere na mene "Shto niste na chasu bla,bla..."(i onda je moja drugarica sochno izvredjala),ali smo obe proshle bez posledica.
Paranosic-moja neuzvracena ljubav............................Mmmmmmmmm..................

aaaaaaaaa meni predaje RADOJKA!!!!!!!!!!!!!!!! :sad2:

citat:Jel ima neko ovde ko je sada 3. godina u 14.toj i uchi ruski?
Mislim,prebacujem se u 14.tu,pa ono,da li ima ovde nekih mojih budutjih drugara? LoL

Sad si ti wech cetwrta.....cujem ucis ruski kolko sam se raspitala Nada je otisla u penziju a sad vam je dosla Ana Boskovic-satirana...znam je predawala mi je u osnovnoj....shta mislis o njoj???

Back