Sandra996
Zainteresovan član
- Poruka
- 136
To je definitivno istina . 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Milićev, ne Milićević. Studirao je sa mnom.Kakvi su profesori biologije Milićević Goran i fizike Vučićević Radmila??
Jel zna neko koliko bodova treba za 14-stu..??![]()
U mom odeljenju je svojevremeno bilo 28:12 (u stara vremena kada nas je bilo 40)Upisah se i ja, pre neki dan.Prva želja mi je bila društveni smer-i upala sam na društveni...Ali me sad kopka jedna stvar, je l' istina da u društvenim odeljenjima ima po 23 devojčice i samo par dečaka?I da u nekim odeljenjima uopšte nema dečaka?
U mom odeljenju je svojevremeno bilo 28:12 (u stara vremena kada nas je bilo 40)
Ovako... Sta mi vi preporucujete, bio sam odlican svih ovih godina u osnovnoj (ne 5,00) imao sam cetiri cetvorke u 6. i 7. i dve cetvorke u 8. razredu na kraju. Iz skole sam izasao sa nekih 57,2 bodova, i na prijemnom planiram da imam maksimalno tri greske (ukupno kad se gledaju i srpski i mata). Planiram da 14. prirodni smer stavim kao prvu zelju. Sta vi ljudi koji ste prosli ili prolazite kroz taj pakao nazvan "gimnazija" imate da mi kazete, kakav cu ja tamo prosek otprilike da imam, tj. da li ce mi biti u 14. tesko ako nisam bio vukovac ili barem jedanput 5,00 od 6. do 8.?Im expecting your wise answers soon :3