14.beogradska gimnazija

Jel zna neko koliko treba da se uci i zna kod profesora Gorana iz biologije za 5.. ? Meni predaje sada od druge,posle Ljilje, koja je bila sjajna, a i on meni deluje OK, jer sam jedan od retkih koji mogu da skapiraju vecinu stvari koju ispredaje, a odakle da ucimo ono sto nema u knjizi i da li pita one primere iz geografije, fizike i hemije kao sto predaje na casu, hvala unapred :)

Ja planiram da upišem četrnaestu, brat i sestra mi idu tamo i slažu se oko toga da je društvo stvarno odlično, međutim mišljenja oko toga da li mora puno da se uči su podeljenja..Pa me zanimaju 2 stvari; da li stvarno ima da se uči baš puno i koji smer da upišem (dobro mi idu hemija,srpski,engleski,istorija,ostale predmete solidno znam ali mrzim fiziku)?;)

Ovako... Sta mi vi preporucujete, bio sam odlican svih ovih godina u osnovnoj (ne 5,00) imao sam cetiri cetvorke u 6. i 7. i dve cetvorke u 8. razredu na kraju. Iz skole sam izasao sa nekih 57,2 bodova, i na prijemnom planiram da imam maksimalno tri greske (ukupno kad se gledaju i srpski i mata). Planiram da 14. prirodni smer stavim kao prvu zelju. Sta vi ljudi koji ste prosli ili prolazite kroz taj pakao nazvan "gimnazija" imate da mi kazete, kakav cu ja tamo prosek otprilike da imam, tj. da li ce mi biti u 14. tesko ako nisam bio vukovac ili barem jedanput 5,00 od 6. do 8.? :D Im expecting your wise answers soon :3

Ovako... Sta mi vi preporucujete, bio sam odlican svih ovih godina u osnovnoj (ne 5,00) imao sam cetiri cetvorke u 6. i 7. i dve cetvorke u 8. razredu na kraju. Iz skole sam izasao sa nekih 57,2 bodova, i na prijemnom planiram da imam maksimalno tri greske (ukupno kad se gledaju i srpski i mata). Planiram da 14. prirodni smer stavim kao prvu zelju. Sta vi ljudi koji ste prosli ili prolazite kroz taj pakao nazvan "gimnazija" imate da mi kazete, kakav cu ja tamo prosek otprilike da imam, tj. da li ce mi biti u 14. tesko ako nisam bio vukovac ili barem jedanput 5,00 od 6. do 8.? :D Im expecting your wise answers soon :3

neces zazaliti

i nece ti biti tesko
bez mnogo truda si odlican

5,00 nije lako ali nije neki bitan cilj

drustvo kida

gimnazija nije pakao
stvori te kao coveka
14. je jako dobra u tome

Јел може неко да ми каже каква је ова школа сада.Имам 97 поена и размишљао сам да можда упишем друштвени смер ове гимназије.Хвала.

Back