Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dzabe ako ne zna da shljakaPetar_Pan:Dok se ne povata sa njih 15...![]()
Ipak mislim da joj treba jedan stabilan...
Normalno,to sam i ja na pocetku rekla.Devojka jos ne zna sta je sex.Peta W.:Mislim da nije bila spremna za sex...i da je delom i u tome problem. :?
Naravno da bi sad svi mi ovde hteli da se pravimo pametni da je naucimo.... vise samo da umocimo...W.A.S.P.:Dzabe ako ne zna da shljaka![]()
Orgazam? Teeeshko da ga je dozhivela... :?W.A.S.P.:E sad, ima ovde mogo nejasnih stvari a mi se upustili u pricu, ipak ne znamo da li je ovo rekla posle prvog sexa, takodje ne znamo da li je ikada dozivela orgazam...takodje ne znamo da li ona njemu prva...sve su ovo jako bitni faktori
Ajde nek zene kazu sada nama neukima posle koliko vremena su dozivele prvi orgazam....(mada je tema bila ali eto ima novih... a ima i starih a jos uvek neukih) ...Peta W.:Orgazam? Teeeshko da ga je dozhivela... :?
alya:Jaoo...jel on dosta stariji od tebe? Ipak pokusaj lepo otvoreno, da razgovaras...i sama, da uvedes neke novine u vas seks life...
Jedino ako on tebe ne privlaci i ne volis ga..onda jbg.nema smilsa... :wink:
Ti izgleda ne znas ni sta hoces, ni kako bi trebao seks mozda, da izleda..ne racunaj one ***** ili americke filmove..tamo je sve idealizovano...ipak ti je on prvi...
Pa kako kad.Nekad da,nekad ne....Nekako mi se on uvek gadi za vreme sexa....A divan je.....Ne znam.Samantha Jouns:HMM..PA NIJE VALJDA DA SU TE UPLASILA MOJA PITANJA???
ma mala je svakako OFF LINE..dzabe se mi tu trudimo da resimo njen problem....
Eto,kod mene nije logicno....W.A.S.P.:Hm...pa ako se on njoj u svakom pogledu svidja zar nije logicno da se ona 'napali' na njega?
Pa spavali smo posle 5 meseci...Bio je red...Peta W.:Mislim da nije bila spremna za sex...i da je delom i u tome problem. :?
S_K_V_O:ala se nalupetaste...(sto je ruzan smajli)
polako, ako ti ne prija ti i nemoj da radis ono sto ti ne prija dok se ne opustis i sama ne pozelis...
prikocite malo. istrazujte malo. poenta je da se opustis sto je vise moguce i da upoznate vase telo bez nepotrebnih neprijatnosti, onim ritmom kojim to tebi odgovara... samo polako. devojkama je cesto potrebno malo vremena da se opuste u tom pogledu...
dakle, napravi pauzu. uzmi kitket.
ako ti je decko ok imace razumevanja.
tufnica_86:Stariji je 9 god....
:|tufnica_86:sta je to/?//
To mogu,ali ja to radim jako retko...mozda 2,3 puta mesecno.alya:Zanimljivo mi je to, da nigde nisi napisala, dali dozivis orgzam tokom samozadovoljavanja? to nikako ne razumem...pa to radis vec sa 12,13...god.? Ili si ti bas jako mlada, nemas ni 18 god...ili jednostavno ne poznajes sebe dovoljno...
UPOZNAJ SEBE.... :wink: