???

Pitala sam te to, zato sto se kod nekih zena ne javljaju nezeljeni efekti, vec samo smanjenje libida tj. zelje po seksu..kod mene je bio taj slucaj...i kad sam prestala sa upotrebom...nakon par meseci, sve je bilo ok...i isto mi se gadio sex, itd....

Sad ne mora, da znaci, da je i kod tebe to u pitanju....Ako decko ne zeli, da razgovara, preuzmi ti inciativu...

Ufff...ne smem neke intimnije stvari ni da te pitam...napisi malo detaljnije kako se osecas kad si s njim, volis li da te dodiruje, ljubi, mazi...delujes mi skroz pasivno....

Jesi zadovoljna sobom, sta mislis o vasoj vezi, o tvom decku...itd...malo si napisla, da bi se moglo tacno utvrditi, dali se tako osecas zato sto nisi zaljubljena u decka, dali je to zbog vaspitanja, sto ti je prvi put....itdd....

Nadji nekog momka tvoje godiste, koji isto tako nema pojma kao i ti i uzivajte....Kog ces qrca sa likom koji bi trebao skoro da se ozeni i kojem je evidentno cilj samo da krese nesto mlado?

Markelja:
Nadji nekog momka tvoje godiste, koji isto tako nema pojma kao i ti i uzivajte....Kog ces qrca sa likom koji bi trebao skoro da se ozeni i kojem je evidentno cilj samo da krese nesto mlado?

Ako ne mozes, da na pravi nacin izjasnis svoje misljenje, cuti...Otkud ti znas kakav je on covek i da je sa njom samo zbog kresa...? Znas postoje i ljudi koji ne j**u svaku koja im je pri ruci...

Istina je, da je stariji od nje...al ni to nije problem, nego to sto ona ne zna sta zeli...mislis, da bi sa nekim mladjim tipom bilo drugacije...?

alya:
Pitala sam te to, zato sto se kod nekih zena ne javljaju nezeljeni efekti, vec samo smanjenje libida tj. zelje po seksu..kod mene je bio taj slucaj...i kad sam prestala sa upotrebom...nakon par meseci, sve je bilo ok...i isto mi se gadio sex, itd....

Sad ne mora, da znaci, da je i kod tebe to u pitanju....Ako decko ne zeli, da razgovara, preuzmi ti inciativu...

Ufff...ne smem neke intimnije stvari ni da te pitam...napisi malo detaljnije kako se osecas kad si s njim, volis li da te dodiruje, ljubi, mazi...delujes mi skroz pasivno....

Jesi zadovoljna sobom, sta mislis o vasoj vezi, o tvom decku...itd...malo si napisla, da bi se moglo tacno utvrditi, dali se tako osecas zato sto nisi zaljubljena u decka, dali je to zbog vaspitanja, sto ti je prvi put....itdd....

Meni je super kad sam sa njim...mogla bi sa se ljubim 24h sa njim...Volim da se mazim sa njim,da me ceska...Sve je to ok,ali kad dodje do sexa totalno se blokiram...Jezivo je ,ali jednom sam se setila mrtve babe u toku sexa....Ali ne znam sta osecam prema njemu...Nekad mislim da nista ne osecam,nekad da ga volim,nekad da ga mrzim....

Nama je najveci problem sto on nece da prica.....
A i on je jako zatvoren.A ja vise ne mogu da se trudim...4 meseca ga ganjam da pricamo.....I njegova jedina recenica na to je da ne sme da se veze za mene,kako sam dosta mladja......
i to tako traje 9 meseci.....

alya:
Ako ne mozes, da na pravi nacin izjasnis svoje misljenje, cuti...Otkud ti znas kakav je on covek i da je sa njom samo zbog kresa...? Znas postoje i ljudi koji ne j**u svaku koja im je pri ruci...

Istina je, da je stariji od nje...al ni to nije problem, nego to sto ona ne zna sta zeli...mislis, da bi sa nekim mladjim tipom bilo drugacije...?

Ovo je moje misljenje. I ono je izneseno na pravi nacin. Jel' ti imas neku licencu na ovu temu, imas pretplatu ili nesto slicno...

Sa deckom njenog godista bi svakako bilo drugacije... Iz svega do sada procitanog moze da se stekne zakljucak da se on u opste ne trudi da njoj udovolji. Mozda bi mladji iako neiskusan to mogao. A ako on njoj ne zeli da udovolji vec samo da sebe zadovolji to takodje dovodi do zakljucka zasto je on sa njom.......

Mladji momak bi se potrudio da se pokaze.......

tufnica_86:
Nama je najveci problem sto on nece da prica.....
A i on je jako zatvoren.A ja vise ne mogu da se trudim...4 meseca ga ganjam da pricamo.....I njegova jedina recenica na to je da ne sme da se veze za mene,kako sam dosta mladja......
i to tako traje 9 meseci.....

Ima 29 i nece da prica??? Nece da se veze? Kakvu onda dilemu imas?

gadna je ta razlika...ima stvari koje su skoro nepremostive...kazem skoro jer nema pravila....ove matore se raspadaju a djevojchice su tako fine:)

Markelja:
Ovo je moje misljenje. I ono je izneseno na pravi nacin. Jel' ti imas neku licencu na ovu temu, imas pretplatu ili nesto slicno...

Sa deckom njenog godista bi svakako bilo drugacije... Iz svega do sada procitanog moze da se stekne zakljucak da se on u opste ne trudi da njoj udovolji. Mozda bi mladji iako neiskusan to mogao. A ako on njoj ne zeli da udovolji vec samo da sebe zadovolji to takodje dovodi do zakljucka zasto je on sa njom.......

Mladji momak bi se potrudio da se pokaze.......

Ako je njemu teze, da direktno razgovara o tome, ne mora, da znaci, da ne zeli, da joj udovolji i da je sa njom samo zbog seksa...
Postoje osobe koje su jako, jako zatvorene...i tesko razgovaraju o svojim emocijama...Ipak mora ona, da odluci dali je vredno, da se bori i da se trudi da razgovara i dokle moze to, da trpi...sta treba sad odma, da ide, da trazi drugog decka..i to po mogucnosti mladjeg, jer on ce navodno sigurno, da se potrudi, da bi se pokazao... :roll:

Mislim hej...devojka pomisli na babu tokom seksa...mislis, da sa drugim nebi? Verovatno, da je i njen decko kriv...mislim ipak ona ima razne ispade...i stvarno kako joj verovati...

Ona je ta koja mora, da razmisli, koliko je njoj stalo do njega...i da odluci kako dalje...jer to kako ona razmislja u toku seksa nije bas "zdravo"...

Iz gore svega napisanog bi covek mozda pomislio, da se ona neceg plasi ( trudnoce, svog neiskustva, nestalnosti...itd ) i ne moze, da se potpuno opusti...A naravno, da on sa 29, ocekuje, da njoj ne treba bas toliko, da bi se opustila....

Jos bi pitala postavljacicu, dali njen decko zna, da je on njoj prvi?

Imam ja razne ispade,ali to je samo da bi on nesto pokazao i progovorio,ali nista......
zna da je prvi,mada dok prvi put nismo spavali,mislio je da za zezam,jer mu je bilo cudno kako sam sa 19god.nevina......
A problem je sto ni ja ne znam sta hocu.

tufnica_86:
U vezi sam sa deckom 9 meseci....sve je ok,ali nam je sex katastrofa....Pokusala sam par puta da raskinem,ali on kaze da njemu to ne smeta>da li je moguce da mu ne smeta?
tufnice,to ti je opasan problem,..lakse bi vam bilo da vam u vezi n e funkcionise nista nego sex,ostali bi zajedno,...a ovako.,.................??

Znam kako je tesko takvog tipa "naterati", da progovori...ali moras...reci mu, da si nezadovoljna, objasni mu situaciju...jednostavno pocni razgovor...

Dali se osecas nelagodno pred njim kad si gola? Malo je neprijatno pitanje i to ali ipak bitno...Da pokusas, da razgovaras sa nekim o tome kako se osecas...sa majkom, mozda sa nekim psihologom...itd...cisto, da mozda dodjes do nekog zakljucka...

alya:
Znam kako je tesko takvog tipa "naterati", da progovori...ali moras...reci mu, da si nezadovoljna, objasni mu situaciju...jednostavno pocni razgovor...

Dali se osecas nelagodno pred njim kad si gola? Malo je neprijatno pitanje i to ali ipak bitno...Da pokusas, da razgovaras sa nekim o tome kako se osecas...sa majkom, mozda sa nekim psihologom...itd...cisto, da mozda dodjes do nekog zakljucka...

Nije mi neprijatno.....
Psiholog mi rekao da to ima veze sa ocem.On je bio alkoholicar,i bas imam los odnos sa njim,ali ne znam......Meni se muskarci ne gade....Jednostavno,namo to ne ide.....
A na sve nacine sam pokusala da pricam sa njim,ali nece...Ne mogu da ga teram.Jer po njemu nema problema,njemu nista ne smeta.

Back