tufnica_86
Zainteresovan član
- Poruka
- 343
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Markelja:Nadji nekog momka tvoje godiste, koji isto tako nema pojma kao i ti i uzivajte....Kog ces qrca sa likom koji bi trebao skoro da se ozeni i kojem je evidentno cilj samo da krese nesto mlado?
alya:Pitala sam te to, zato sto se kod nekih zena ne javljaju nezeljeni efekti, vec samo smanjenje libida tj. zelje po seksu..kod mene je bio taj slucaj...i kad sam prestala sa upotrebom...nakon par meseci, sve je bilo ok...i isto mi se gadio sex, itd....
Sad ne mora, da znaci, da je i kod tebe to u pitanju....Ako decko ne zeli, da razgovara, preuzmi ti inciativu...
Ufff...ne smem neke intimnije stvari ni da te pitam...napisi malo detaljnije kako se osecas kad si s njim, volis li da te dodiruje, ljubi, mazi...delujes mi skroz pasivno....
Jesi zadovoljna sobom, sta mislis o vasoj vezi, o tvom decku...itd...malo si napisla, da bi se moglo tacno utvrditi, dali se tako osecas zato sto nisi zaljubljena u decka, dali je to zbog vaspitanja, sto ti je prvi put....itdd....
alya:Ako ne mozes, da na pravi nacin izjasnis svoje misljenje, cuti...Otkud ti znas kakav je on covek i da je sa njom samo zbog kresa...? Znas postoje i ljudi koji ne j**u svaku koja im je pri ruci...
Istina je, da je stariji od nje...al ni to nije problem, nego to sto ona ne zna sta zeli...mislis, da bi sa nekim mladjim tipom bilo drugacije...?
tufnica_86:Nama je najveci problem sto on nece da prica.....
A i on je jako zatvoren.A ja vise ne mogu da se trudim...4 meseca ga ganjam da pricamo.....I njegova jedina recenica na to je da ne sme da se veze za mene,kako sam [U]dosta mladja[/U]......
i to tako traje 9 meseci.....
tufnica_86:Nama je najveci problem sto on nece da prica.....
A i on je jako zatvoren.A ja vise ne mogu da se trudim...4 meseca ga ganjam da pricamo.....I njegova jedina recenica na to je da ne sme da se veze za mene,kako sam dosta mladja......
i to tako traje 9 meseci.....
Silent Bob:Mozda poraste (odraste...) za 9 meseci... :-D
Markelja:Ovo je moje misljenje. I ono je izneseno na pravi nacin. Jel' ti imas neku licencu na ovu temu, imas pretplatu ili nesto slicno...
Sa deckom njenog godista bi svakako bilo drugacije... Iz svega do sada procitanog moze da se stekne zakljucak da se on u opste ne trudi da njoj udovolji. Mozda bi mladji iako neiskusan to mogao. A ako on njoj ne zeli da udovolji vec samo da sebe zadovolji to takodje dovodi do zakljucka zasto je on sa njom.......
Mladji momak bi se potrudio da se pokaze.......
tufnice,to ti je opasan problem,..lakse bi vam bilo da vam u vezi n e funkcionise nista nego sex,ostali bi zajedno,...a ovako.,.................??tufnica_86:U vezi sam sa deckom 9 meseci....sve je ok,ali nam je sex katastrofa....Pokusala sam par puta da raskinem,ali on kaze da njemu to ne smeta>da li je moguce da mu ne smeta?
giovaniI:tufnice,to ti je opasan problem,..lakse bi vam bilo da vam u vezi n e funkcionise nista nego sex,ostali bi zajedno,...a ovako.,.................??
alya:Znam kako je tesko takvog tipa "naterati", da progovori...ali moras...reci mu, da si nezadovoljna, objasni mu situaciju...jednostavno pocni razgovor...
Dali se osecas nelagodno pred njim kad si gola? Malo je neprijatno pitanje i to ali ipak bitno...Da pokusas, da razgovaras sa nekim o tome kako se osecas...sa majkom, mozda sa nekim psihologom...itd...cisto, da mozda dodjes do nekog zakljucka...