???

E sad, ima ovde mogo nejasnih stvari a mi se upustili u pricu, ipak ne znamo da li je ovo rekla posle prvog sexa, takodje ne znamo da li je ikada dozivela orgazam...takodje ne znamo da li ona njemu prva...sve su ovo jako bitni faktori

W.A.S.P.:
Dzabe ako ne zna da shljaka ;)
Naravno da bi sad svi mi ovde hteli da se pravimo pametni da je naucimo.... vise samo da umocimo...
Ali ipak mislim da joj je bolje jedan stabilan, sa kim ce moci imati kompletan dozivljaj.... koga ce poznavati 100% i sa kojim ce moci da se opusti i mozda eventualno i da ima i emocije... a vremenom ce ona ako ima zdrav odnos sigurno probuditi i sexualnost i razviti zelju za sexom... i to ce je naciniti normalnom i ispravnom devojkom.... Probudjena zelja i emocije...
A ne nekih 10 letecih sa kojima sigurno nece imati kvalitetan i opusten sex...

W.A.S.P.:
E sad, ima ovde mogo nejasnih stvari a mi se upustili u pricu, ipak ne znamo da li je ovo rekla posle prvog sexa, takodje ne znamo da li je ikada dozivela orgazam...takodje ne znamo da li ona njemu prva...sve su ovo jako bitni faktori
Orgazam? Teeeshko da ga je dozhivela... :?

Peta W.:
Orgazam? Teeeshko da ga je dozhivela... :?
Ajde nek zene kazu sada nama neukima posle koliko vremena su dozivele prvi orgazam....(mada je tema bila ali eto ima novih... a ima i starih a jos uvek neukih) ...

Ja sam jednoj sto sam joj bio prvi uspeo da dovedem do prvog orgazma tek posle 3 meseca... eto... los sam znam... :lol: (mada sad mislim da bih mogao i za krace... u zavisnosti od nje... i od kvaliteta komunikacije i ucestalosti vidjanja...)... Ali sam je ipak nacinio ispravnom... i posle je dozivljavala orgazme samo tako... a ne ko neke koje ostanu ceo zivot frigi-digi... zbog pogresnog pocetka...

Al ajde... mislim da je pitanje bitno za temu.... zene posle koliko vremena ste dozivele prvi orgazam?

Ybga - nema iskustva, onda to povlaci da nema vestine + sujeta = neTJe da prica. A prica je kljuc resenja problema. Resenje je otezano, jer je tebi stalo do njega i to na mnogo nacina.

Savet: poceni ti da pricas; detaljno, nemilosrdno - kao kod lekara i suoci ga sa problemom (sex je samo vidljivi deo problema - vidi prvi pasus), ako ne bude dolazilo do resenja - on i veza sa njim mora sto pre otici u istoriju.

ala se nalupetaste... :lol: (sto je ruzan smajli)
polako, ako ti ne prija ti i nemoj da radis ono sto ti ne prija dok se ne opustis i sama ne pozelis...
prikocite malo. istrazujte malo. poenta je da se opustis sto je vise moguce i da upoznate vase telo bez nepotrebnih neprijatnosti, onim ritmom kojim to tebi odgovara... samo polako. devojkama je cesto potrebno malo vremena da se opuste u tom pogledu...
dakle, napravi pauzu. uzmi kitket. :)
ako ti je decko ok imace razumevanja.

Ma samo ubacite u sestu brzinu, od tolike brzine necete ni videti koliko picite na sat.....
....nemoj da te preplasi ako ti stvari mnogo brzo promicu pred ocima i .....
...cek bre, jel ovo ovde kutak za vozace ???
:)

alya:
Jaoo...jel on dosta stariji od tebe? Ipak pokusaj lepo otvoreno, da razgovaras...i sama, da uvedes neke novine u vas seks life...

Jedino ako on tebe ne privlaci i ne volis ga..onda jbg.nema smilsa... :wink:

Ti izgleda ne znas ni sta hoces, ni kako bi trebao seks mozda, da izleda..ne racunaj one ***** ili americke filmove..tamo je sve idealizovano...ipak ti je on prvi...

Stariji je 9 god....

S_K_V_O:
ala se nalupetaste... :lol: (sto je ruzan smajli)
polako, ako ti ne prija ti i nemoj da radis ono sto ti ne prija dok se ne opustis i sama ne pozelis...
prikocite malo. istrazujte malo. poenta je da se opustis sto je vise moguce i da upoznate vase telo bez nepotrebnih neprijatnosti, onim ritmom kojim to tebi odgovara... samo polako. devojkama je cesto potrebno malo vremena da se opuste u tom pogledu...
dakle, napravi pauzu. uzmi kitket. :)
ako ti je decko ok imace razumevanja.

Hvala.

tufnica_86:
Stariji je 9 god....

Pretpostavljala sam, da je ta razlika u pitanju....Nemoj, da slusas, onog sto ti kaze, da si frigidna..s tobom je sve ok.. :wink:

Ti moras prvo, da rascistis sa sobom..dali te tvoj partner privlaci, sta osecas kad si sa njim, dali ga volis...onda istrazuj sebe, sta ti prija, dodiri, gde, koliko...pokusaj samozadovoljavanjem, da dozivis orgazam...opusti se, uzivaj u svakom dodiru, poljupcu, milovanju, ne razmisljaj o tome kako ti se to gadi..i nemoj, da budes pasivna..pokazi i ti sta osecas prema njemu...i jos bitnije je to, da u njega imas poverenja..zato bi bilo lepo, da ti na fin nacin razgovaras sa njim...
Reci mu jednostavno, da zelis sa njim malo, da porazgovaras..i nemoj, da mu prebacujes ili nesto sl..
jer svim devojkama na pocetku treba dosta vremena, da bi se opustile ( ipak je prvi put u pitanju ), i vecina njih nezna uopste sta zeli i kako...I ne mora, da znaci, da ti tvog decka ne volis...nego ti jednostavno nisi zadovoljna u seksu..a seks dvoje ljudi vezuje jos vise, nije dovoljna samo ljubav...
tesko je to sto on cuti...mozda ne ume, da razgovara o tome, poput tebe...mozda ti ne pricas o tome na pravi nacin...i verovatno mu je tesko jer tebi nije lepo kao njemu..
Zato je bas jako bitno, da mu ti na lep nacin saopstis sta ti smeta, da ga ne povredis...
I sasvim je bezveze, da pomislis na to, da menjas tipa kako bi shvatila sta zelis...i sa drugim ce biti tako, ako nesto teras na silu...

Zanimljivo mi je to, da nigde nisi napisala, dali dozivis orgzam tokom samozadovoljavanja? to nikako ne razumem...pa to radis vec sa 12,13...god.? Ili si ti bas jako mlada, nemas ni 18 god...ili jednostavno ne poznajes sebe dovoljno...

UPOZNAJ SEBE.... :wink:

Ma sa njim ne moze da se prica.Uvek menja temu....Kao,nece da se svadja samnom....A sto se sexa tice,njemu je izgovor,ako ti neces,ne moramo ni da spavamo.

alya:
Zanimljivo mi je to, da nigde nisi napisala, dali dozivis orgzam tokom samozadovoljavanja? to nikako ne razumem...pa to radis vec sa 12,13...god.? Ili si ti bas jako mlada, nemas ni 18 god...ili jednostavno ne poznajes sebe dovoljno...

UPOZNAJ SEBE.... :wink:
To mogu,ali ja to radim jako retko...mozda 2,3 puta mesecno.
Imam 20 god.

Back