12-13cm i orgazam

naravno da da, lepo ti je rekao grof
ne treba ti ni savrseno iskustvo ni savrsena tehnika (ko uopste moze da kaze za sebe da ih ima), dovoljno je da pratis reakcije osobe sa kojom si i da nisi koncentrisan iskljucivo na sebe. naleteces i na one koje ne mogu sto nije nikakav tragedija, niste kompatibilni i to je to.

Па шта ће ти онда, Мојрое, силне кегелове веџбе, кугле, прскалице, ако неко може да те задовољи искључиво клиторалним оргазмом?

sto ti ne jedes samo povrce, kad mozes da prezivis na njemu :lol:
nije to klitoralni mada nemam nista protiv njega - ono sa cim ne moze da se izadje na kraj ako pricamo o cm, je nekih 6/8 a tih 12/13 su sasvim dovoljni. vezbe radim zbog jacine i duzine orgazma a i zbog partnera, osecaj je mnogo bolji za oboje.

Nema zamene za muskarca, kompletno. U suprotnom bi sve bile same, uz vibrator- lepo izaberes oblik i velicinu, namestis brzinu koja ti odgovara, jos ako svetli u mraku...!
Ovde je rec o orgazmu. Da bih dosla do njega (pisem iz svog ugla) potrebna mi je zelja, dodir, glas, miris, uskladjen ritam pokreta, subjektivan dozivljaj sebe i njega,... a ne lenjir.
Ona opaska nije bila namenjena postavljacu teme, nego muskarcima uopste. Zato i izbegavam teme vezane za velicinu polnog organa, cesto je degradirajuce, a bespotrebno. ;)

Teško onom muškarcu kog partnerka upoređuje sa vibratorom.....
Posle ovog "komplimenta" nek nađe sataru i nahrani mačku !

Poslednja izmena:
Orgazam se doživljava i bez kurrca !
Prstima,jezikom....
Nije presudna veličina.
Jer,mehanizam "praska" je u mozgu.
Kao i libido.
Prema tome,12-13,uz savršenu tehniku i iskustvo,mogu biti orijaške razmere !
To da upamtiš,junoša....
Može zatrebati u životu !?
(A,ubeđen sam i da hoće.)

Tesi se, tesi Grofe....:hahaha:

Ako to budes cesto ponavljao na kraju ces i poverovati......:sad2:

Tesi se, tesi Grofe....:hahaha:

Ako to budes cesto ponavljao na kraju ces i poverovati......:sad2:

Ništa se ti ne sekiraj,pobratime ....
Moj,koje je vode držao i rupe zapušavao 'ladno je zaslužio trostruki orden
narodnog heroja !
Ko rahmetli Josip.

Ako je,pak,tvoja aluzija na dimenziju....
Reći ću ti sledeće - tu meru imao sam kao fetus !
Meni je kurton,kad je moralo,navlačilo pola komšiluka....
Moj pobratime,u tuđini ....

Poslednja izmena:
jedno jednostavno pitanje za forumasice,da li ste dozivele orgazam sa nekim kome je 12-13cm?citao sam prethodne postove,ali odgovor na ovo pitanje nisam video.znaci nepitam vas da li vam pase ta velicina,da li ste se razocarale ili ne,vec da li ste dozivele orgazam sa tolikim.

ako je debel ka i u slona naravno da nije problem , duzina nije toliko vazna koliko debljina

Back