12-13cm i orgazam

andrija76

Početnik
Poruka
15
jedno jednostavno pitanje za forumasice,da li ste dozivele orgazam sa nekim kome je 12-13cm?citao sam prethodne postove,ali odgovor na ovo pitanje nisam video.znaci nepitam vas da li vam pase ta velicina,da li ste se razocarale ili ne,vec da li ste dozivele orgazam sa tolikim.

jedno jednostavno pitanje za forumasice,da li ste dozivele orgazam sa nekim kome je 12-13cm?citao sam prethodne postove,ali odgovor na ovo pitanje nisam video.znaci nepitam vas da li vam pase ta velicina,da li ste se razocarale ili ne,vec da li ste dozivele orgazam sa tolikim.

Orgazam se doživljava i bez kurrca !
Prstima,jezikom....
Nije presudna veličina.
Jer,mehanizam "praska" je u mozgu.
Kao i libido.
Prema tome,12-13,uz savršenu tehniku i iskustvo,mogu biti orijaške razmere !
To da upamtiš,junoša....
Može zatrebati u životu !?
(A,ubeđen sam i da hoće.)

Orgazam se doživljava i bez kurrca !
Prstima,jezikom....
Nije presudna veličina.
Jer,mehanizam "praska" je u mozgu.
Kao i libido.
Prema tome,12-13,uz savršenu tehniku i iskustvo,mogu biti orijaške razmere !
To da upamtiš,junoša....
Može zatrebati u životu !?
(A,ubeđen sam i da hoće.)
uh...:
kako ovo zvuči fino i utješujuće u tako teškim trenucima...nadam se da si u pravu...
:)

naravno da da, lepo ti je rekao grof
ne treba ti ni savrseno iskustvo ni savrsena tehnika (ko uopste moze da kaze za sebe da ih ima), dovoljno je da pratis reakcije osobe sa kojom si i da nisi koncentrisan iskljucivo na sebe. naleteces i na one koje ne mogu sto nije nikakav tragedija, niste kompatibilni i to je to.

Da, i bila sam zapanjena kvalitetom celog iskustva :lol:
(zbog tebe sam uzela lenjir u ruke, i vizualizovala uspomenu na bivšeg ljubavnika - nadam se da ceniš uloženi trud)

nisam merodavna , nazalost :lol: ali pouzdano mogu da ti kazem da ni 25 nije garancija za orgazam, a ni iskustvo, a ni vezba... sve u svemu, ugasio si ga u startu :lol: al se ne daj obeshrabriti... sto rekla desanka, sreca je lepa samo dok se ceka... a moze i bez desanke... ako me razumes :lol: a neko i doceka... i tako, u zdravlje! :kpozdrav:

dobro, ispravicu se... iz mog skromnog i ogranicenog iskustva mogu da tvrdim ono gore... el u redu sad, majku mu, ili za sve sto se napise ovde moras da imas dva svedoka i potvrdu overenu u opstini?! :lol:
jel to znaci da ti imas 19 i tvrdis da je to dovoljno za orgazam? :D

dobro, ispravicu se... iz mog skromnog i ogranicenog iskustva mogu da tvrdim ono gore... el u redu sad, majku mu, ili za sve sto se napise ovde moras da imas dva svedoka i potvrdu overenu u opstini?! :lol:
jel to znaci da ti imas 19 i tvrdis da je to dovoljno za orgazam? :D

sto se zestis? nemam ni ja dva svedoka. replicirao sam na temu ne na tvoj post

samo kazem da su ovde neke supermen zene. za mesec dana ima da im 25 bude malo. prvi post koji spomene 30+ ima reputaciju od mene

Back